Moda & Stil Erkekler neden crop giymiyor 😃 ? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Crop giymek erkeklerin de hakkı değil mi 😃 Güncellemeler+1 yıl Hep erkeklerin giydiği kıyafetlere karışıyorlar Erkekler neden crop giymiyor 😃 ? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
gumuskasik Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Bu fotoğraftaki kişiye erkek mi diyorsunuz? Ben diyemiyorum kimse kusura bakmasın. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hep erkekleri böyle giyimine göre yargılıyorsunuz zaten Yorumla
Eskibiryalan Takip Et Yoda Yaş: 107 , eic 100% +1 yıl Giyin ya Crop da giyin etek de giyin sutyen de takın topuklu da giyinHep bir kıyaslama hep! 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Niye gerildin ya 😃 siz giyerken biz bisey diyormuyoz 😃 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Erkekler giymez, giyen de erkekte değildir zaten, aynı görseldeki gibi 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Nedir peki 😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Homoseksüel Yorumla Soran +1 yıl Onlar erkek değil mi 😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Homoseksüel, eşcinsel demek. Git sor bakalım erkekler miymiş 😀 Yorumla Soran +1 yıl Erkekler 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen homo musun? 😀 Yorumla Soran +1 yıl Hayır lan 😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😁😁😁 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl bi*ra göbeğin yeterince büyükse üstüne giydiğin her şey bir süre sonra yukarı sıyrılıp crop oluyor zaten kardeşim. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Doğru 😂😂
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Crop u bilmem ama etek elbise giyinmeyi çok isterdim yalan yok 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Yani giysek ne olacak sanki 😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dışarda giyinsek dayak yeme olasılığımız yüzde yüz evde kendimizce giyiniyoruz işte kimse görmeden 😂 Yorumla Soran +1 yıl Kızlar ne güzel valla istediği gibi giyiniyor 😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet ya etek elbise pantolon şort tayt her şey serbest biz gariban erkekler ne yapsın 😂 Yorumla Soran +1 yıl Evet ya 😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bulamadık böyle bizi güzel güzel giydirip süsleyecek bir hanımefendi 😂 Yorumla Soran +1 yıl Evet ya 😃 giydiğin den bizede giydirsin Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 979 cevap paylaştı. Allah'ım kusucagim , sabah sabah 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Biz sen giyince öyle mi diyoruz 😃 Yorumla bsrtpl +1 yıl aynı seey değil abicim Yorumla Soran +1 yıl Kıyafet iste 😃 Yorumla
ȺყαBαƙαɳ Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 97% +1 yıl sen giy abisi karisanmi var :d 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sen giy 😃 Yorumla
terziayca Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Ay fenalık geldi birden 0 36 Yorumla Soran +1 yıl Kız sen kendi cirkinligine yan fotoğraf daki adam senden güzel 😃 Yorumla bsrtpl +1 yıl bu iyiydi ALZJAGSGDOWPLQLQLQama tiple alakalı yorum yapmayalım arkdşlar, Allah vergisi Yorumla Soran +1 yıl Vermemiş ki bu sayılmaz 😃 Yorumla DEVIL111 +1 yıl Kendi hem cinsine bunu demen ne kadar doğru bu adam diyorsa sende gülmek zorunda değilsin Yorumla Soran +1 yıl O derken iyi oluyor ama 😃 Yorumla DEVIL111 +1 yıl Ayıp yani Allahın yarattığına dalga geçmek doğru değil Yorumla Soran +1 yıl Önce o başlattı 😃 Yorumla DEVIL111 +1 yıl Sana laf mı attı sadece görsel bu kadar abartmaya gerek yok Yorumla Soran +1 yıl Erkeklere laf attı bende aynısını kendisi için söyledim 😃 Yorumla DEVIL111 +1 yıl Kız haklı bunlar erkek mi erkekçik gözünde 😀 Yorumla Soran +1 yıl Bende dediğim de haklıyım o zaman 😃 Yorumla DEVIL111 +1 yıl Kıza bu kadar kötü davranma güzel bir kız yazsaydı öyle demesdin Yorumla Soran +1 yıl Evet demezdim neden diyim , sen kız san bu ne 😃 bi kendine bak bide ona bak Yorumla DEVIL111 +1 yıl Ne varmış Yorumla Soran +1 yıl Aradaki farkı görmüyor musun 😃 Yorumla DEVIL111 +1 yıl Ikimiz de kızız Yorumla Soran +1 yıl O hiç kıza benzemiyor bile erkek de olabilir 😃 Yorumla DEVIL111 +1 yıl Kalp kırmaya değmez hata bana trans veya başka bir şey de diyen oldu gerçekten ayıp bunlar üzmeye ne gerek var özen göstermek lazım bir kalp bu kadar kolay kırılmamali Yorumla Soran +1 yıl Evet transa benziyorsun ama öyle bile olsa bu kız dan daha güzel olduğun kesin 😃 Yorumla DEVIL111 +1 yıl Trans ne Allah aşkına göz var nizam var gerçekten kendinde bakmadan hem o kıza hem bana laf atman ığrenç Yorumla terziayca +1 yıl @DEVIL111 ne diyonuz oğlum siz Yorumla DEVIL111 +1 yıl Ben seni savundum kızm sen ne diyorsun insan tsk eder Yorumla terziayca +1 yıl @DEVIL111 övdün mü sövdün mü bacım sağol da Yorumla DEVIL111 +1 yıl Oku ne yazıyor seni savunuyorum seninle dalga geçeyim üstelik hem cinsimsin Yorumla bsrtpl +1 yıl ben Allah vergisi , dalga geçmeyelim dedim nerenizden okuyonuz gardeşim Yorumla DEVIL111 +1 yıl Sen güldün bence yeter ne anlamı kalır şu profilin sahibi saydırmış kıza Yorumla terziayca +1 yıl @DEVIL111 Teşekkürler Yorumla DEVIL111 +1 yıl Rica ederim Yorumla Soran +1 yıl Saydirmadim cirkin dedim sadece Yorumla terziayca +1 yıl Tamam yeter la ne kadar dediniz Yorumla terziayca +1 yıl Ben de kaderim de kötüyüz zaten teşekkürler hepinize Yorumla Soran +1 yıl Ya üzülme devil de güzel ama transa benziyor mesela 😃 Yorumla DEVIL111 +1 yıl Sen benziyorsun herhalde boş yapma Yorumla Soran +1 yıl Ciddiyim ya sonradan ameliyat olmuş gibisin 😃 Yorumla DEVIL111 +1 yıl Beyinsizsin sen neye benziyorsun acaba Yorumla Soran +1 yıl Doğru söyle önceden erkek miydin 😃 Yorumla
Mrt_5555 Takip Et Yoda Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Üşütür hastabolurum gereği yok 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Kızlar niye hasta olmuyor , erkek adamsın bisey olmaz 😃 Yorumla Mrt_5555 +1 yıl Onlar içten yanmalı 🤣🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Biz neyiz 😃 Yorumla Mrt_5555 +1 yıl Odunuz 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Kendi adına konuş 😃 Yorumla Mrt_5555 +1 yıl Ateşi yakmayanodun lazım değil mi🤔🤔🤔 Yorumla Soran +1 yıl Odun değilim ben 😃 Yorumla Mrt_5555 +1 yıl Eyvallah 🙋♂️🙋♂️🙋♂️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bu fotoğraftaki kişiye erkek mi diyorsunuz? Ben diyemiyorum kimse kusura bakmasın.
Hep erkekleri böyle giyimine göre yargılıyorsunuz zaten
Giyin ya
Crop da giyin etek de giyin sutyen de takın topuklu da giyin
Hep bir kıyaslama hep!
Niye gerildin ya 😃 siz giyerken biz bisey diyormuyoz 😃
Erkekler giymez, giyen de erkekte değildir zaten, aynı görseldeki gibi
Nedir peki 😃
Homoseksüel
Onlar erkek değil mi 😃
Homoseksüel, eşcinsel demek. Git sor bakalım erkekler miymiş 😀
Erkekler 😂
Sen homo musun? 😀
Hayır lan 😃
😁😁😁
bi*ra göbeğin yeterince büyükse üstüne giydiğin her şey bir süre sonra yukarı sıyrılıp crop oluyor zaten kardeşim.
Doğru 😂😂
Crop u bilmem ama etek elbise giyinmeyi çok isterdim yalan yok
Yani giysek ne olacak sanki 😃
Dışarda giyinsek dayak yeme olasılığımız yüzde yüz evde kendimizce giyiniyoruz işte kimse görmeden 😂
Kızlar ne güzel valla istediği gibi giyiniyor 😃
Evet ya etek elbise pantolon şort tayt her şey serbest biz gariban erkekler ne yapsın 😂
Evet ya 😃
Bulamadık böyle bizi güzel güzel giydirip süsleyecek bir hanımefendi 😂
Evet ya 😃 giydiğin den bizede giydirsin
Allah'ım kusucagim , sabah sabah
Biz sen giyince öyle mi diyoruz 😃
aynı seey değil abicim
Kıyafet iste 😃
sen giy abisi karisanmi var :d
Sen giy 😃
Ay fenalık geldi birden
Kız sen kendi cirkinligine yan fotoğraf daki adam senden güzel 😃
bu iyiydi ALZJAGSGDOWPLQLQLQ
ama tiple alakalı yorum yapmayalım arkdşlar, Allah vergisi
Vermemiş ki bu sayılmaz 😃
Kendi hem cinsine bunu demen ne kadar doğru bu adam diyorsa sende gülmek zorunda değilsin
O derken iyi oluyor ama 😃
Ayıp yani Allahın yarattığına dalga geçmek doğru değil
Önce o başlattı 😃
Sana laf mı attı sadece görsel bu kadar abartmaya gerek yok
Erkeklere laf attı bende aynısını kendisi için söyledim 😃
Kız haklı bunlar erkek mi erkekçik gözünde 😀
Bende dediğim de haklıyım o zaman 😃
Kıza bu kadar kötü davranma güzel bir kız yazsaydı öyle demesdin
Evet demezdim neden diyim , sen kız san bu ne 😃 bi kendine bak bide ona bak
Ne varmış
Aradaki farkı görmüyor musun 😃
Ikimiz de kızız
O hiç kıza benzemiyor bile erkek de olabilir 😃
Kalp kırmaya değmez hata bana trans veya başka bir şey de diyen oldu gerçekten ayıp bunlar üzmeye ne gerek var özen göstermek lazım bir kalp bu kadar kolay kırılmamali
Evet transa benziyorsun ama öyle bile olsa bu kız dan daha güzel olduğun kesin 😃
Trans ne Allah aşkına göz var nizam var gerçekten kendinde bakmadan hem o kıza hem bana laf atman ığrenç
@DEVIL111 ne diyonuz oğlum siz
Ben seni savundum kızm sen ne diyorsun insan tsk eder
@DEVIL111 övdün mü sövdün mü bacım sağol da
Oku ne yazıyor seni savunuyorum seninle dalga geçeyim üstelik hem cinsimsin
ben Allah vergisi , dalga geçmeyelim dedim nerenizden okuyonuz gardeşim
Sen güldün bence yeter ne anlamı kalır şu profilin sahibi saydırmış kıza
@DEVIL111 Teşekkürler
Rica ederim
Saydirmadim cirkin dedim sadece
Tamam yeter la ne kadar dediniz
Ben de kaderim de kötüyüz zaten teşekkürler hepinize
Ya üzülme devil de güzel ama transa benziyor mesela 😃