Moda & Stil Genellikle tişört mü giyiyorsun yoksa gömlek mi? cengaver115 Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Tişört Gömlek Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Genellikle tişört mü giyiyorsun yoksa gömlek mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Tişört giyerim 1 0 Yorumla
_elifce_ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl Ben genellikle tişört giyiyorum. Gömleği klasik kombin yapacaksam ve daha resmi yerlerde giyeceksem tercih ediyorum. 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Gömleğin önünü açar içine düz slim fit tshirt giyerim 1 0 Yorumla
kafeinsiz Takip Et Master Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl Tişört veya lakos yaka şeyler.Gömlek beni çok rahatsız ediyor. 1 0 Yorumla
Bora505 Takip Et Xper 4 Yaş: 46 , eic 92% +1 yıl Tişört seçtim. Neden tişört daha reel, daha gerçekçi, daha esnek. 0 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Gömleklerim eskisin istemiyorum hdbdn 1 2 Yorumla anticooor07 +1 yıl Kim eskıtecek Yorumla canankaratas0 +1 yıl Annen Yorumla
anticooor07 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 429 cevap paylaştı. Gomlek fena 3 dugmr acarsa 1 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 876 cevap paylaştı. Tişört giyerim daha rahat 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tişört giyerim 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. tişört giyerim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl AtletCrop/Büstiyer 1 3 Yorumla anticooor07 +1 yıl Fenaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @anticooor07 Nesi fena yahu? Kıyafet işte. Yorumla anticooor07 +1 yıl Kadını kadın yapıyo seksi seyler Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı. Pijama. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Tişört giyerim
Ben genellikle tişört giyiyorum. Gömleği klasik kombin yapacaksam ve daha resmi yerlerde giyeceksem tercih ediyorum.
Gömleğin önünü açar içine düz slim fit tshirt giyerim
Tişört veya lakos yaka şeyler.
Gömlek beni çok rahatsız ediyor.
Tişört seçtim. Neden tişört daha reel, daha gerçekçi, daha esnek.
Gömleklerim eskisin istemiyorum hdbdn
Kim eskıtecek
Annen
Sweat ya da hoodie
erkeğe gömlek yakışır
Gomlek fena 3 dugmr acarsa
Tişört giyerim daha rahat
Tişört ve sweat genelde giyiyorum
Tişört giyerim
Tunik tarzı gömlek uzun
Ütüsüyle uğraşamam
Tişört
tişört giyerim
Tshirt. Daha rahat oluyor
Tişört
Tişört
Atlet
Crop/Büstiyer
Fenaa
@anticooor07 Nesi fena yahu? Kıyafet işte.
Kadını kadın yapıyo seksi seyler
Pijama.
Ev hali tişört dışarda gömlek 😊
Hiç bisey
Ewde mı
Tişört
Tişört daha rahat
Tişört