Moda & Stil Evde ne giymeyi tercih ediyorsunuz? BimboCansu Takip Et Yoda Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Yapay Zekaya Sor Evde ne giymeyi tercih ediyorsunuz? Uzun giysiler Mini giysiler Hiçbir şey İç çamaşırı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Evde ne giymeyi tercih ediyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Normal tişört eşofman 0 0 Yorumla
_Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kışın eşofman ve üstüne sweatshirt ya da üstüne uzun kollu bir bluz, üşürsem üstüne hırka giyiyorum.Yazın yazlık pijamalar veya askılı penye gecelik (Yani şunun gibi https://www.hepsiburada.com/akbeniz-ip-askili-penye-gecelik-368-p-HBV00000XL2ZD) 1 0 Yorumla
Hissesenedigirl Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Uzun tek bir tişört giyer öyle gezerim başka bir şey giymem 4 0 Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl Siyah atlet le gaffur pijaması xde 1 0 Yorumla
_elifce_ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl Ben evde genelde rahat ve mini şeyler giymeyi seviyorum ve tercih ediyorum. 2 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Moda & Stil konusunda 513 cevap paylaştı. Çok sıcak ya.Üzerimede bir şey giymek bana zulüm geliyor.ya da yanlız yaşıyorum belki de ondan.Biri olsa birşeyler giyerim. 0 0 Yorumla
Emremre0616 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Çırılçıplak yatmayı seviyorum evdekiler olduğu zaman Baxter ama kimse olmadığı zamanlarda çırılçıplak olmayı seviyorum 0 0 Yorumla
ColorfulDarkness Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kaşmir kazaklarım ve rahat bir pantolon veya jean tercih ederim. Evde güzel giyinmeyi seviyorum. 0 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Rahat bir şeyler giyerim genelde. Pijama, eşofman vs. 2 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 983 cevap paylaştı. Tayt crop ya da tayt büstiyer takılıyorum ben. Fakat havalar git gide sıcak oluyor. 😬 0 0 Yorumla
TeTeMm Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Evde genelde boxer şort veya hiçbir şey şeklinde dururum. 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kışım eşofman yazın şort tshirtbel niye sıyrılmış acaba 0 0 Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 700 cevap paylaştı. Seninle aynı evde olup giyinik kalmana kim müsaade ediyor şaşılırd 0 0 Yorumla
adsyadsy Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl yalnızsam ya da eşimleysem külotla takılmayı tercih ederim yanıyorum evin içinde kıyafet giymek fazla geliyor 1 0 Yorumla
sedabykks Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl hiçbir şey giyme taraftarı değilim aslında 😂 3 1 Yorumla kkartalgibii +1 yıl Bende öyle bazen baxer bile sıkıyor Yorumla
yorgunyalniz Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 32% +1 yıl Pijama peki sen? Çıplak mı yoksa :D 0 1 Yorumla BimboCansu +1 yıl Çoğunlukla Yorumla
olmazlarainat Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Şort bluz ya da pijama altı bluz falan 1 1 Yorumla anticooor07 +1 yıl Fenaa Yorumla
GlnrByrr Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Rahat şeyler ama mecburen çok kısa olmayan 1 0 Yorumla
KaramCan06 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl İç çamaşırları ile oturmayı tercih ederim 0 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 573 cevap paylaştı. Rahat olsun da nasıl olursa olsun 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yazın kısa kışın uzun 0 0 Yorumla
ȺყαBαƙαɳ Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 97% +1 yıl Şort tabi gece yatarkeni kastetmiyorsan :d 0 0 Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,9b cevap paylaştı. evin çok güzelmiş 0 2 Yorumla BimboCansu +1 yıl Teşekkürler Yorumla Alemdaralii +1 yıl bu arada soruya yanıtım şort, tişört Yorumla
_-_JoKeR_-_ Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Moda & Stil konusunda 787 cevap paylaştı. Japon gibi çıkmışsın. 0 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 979 cevap paylaştı. mini giysi kankss 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı. Hiç bir sey 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Moda & Stil konusunda 863 cevap paylaştı. Pijama 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. Smokin 0 0 Yorumla
Düşmanımgibidüzerim Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl tek yaşadığım için sadece boxer peki sen? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Normal tişört eşofman
Kışın eşofman ve üstüne sweatshirt ya da üstüne uzun kollu bir bluz, üşürsem üstüne hırka giyiyorum.
Yazın yazlık pijamalar veya askılı penye gecelik (Yani şunun gibi https://www.hepsiburada.com/akbeniz-ip-askili-penye-gecelik-368-p-HBV00000XL2ZD)
Uzun tek bir tişört giyer öyle gezerim başka bir şey giymem
Siyah atlet le gaffur pijaması xde
Ben evde genelde rahat ve mini şeyler giymeyi seviyorum ve tercih ediyorum.
Çok sıcak ya.
Üzerimede bir şey giymek bana zulüm geliyor.
ya da yanlız yaşıyorum belki de ondan.
Biri olsa birşeyler giyerim.
Çırılçıplak yatmayı seviyorum evdekiler olduğu zaman Baxter ama kimse olmadığı zamanlarda çırılçıplak olmayı seviyorum
Kaşmir kazaklarım ve rahat bir pantolon veya jean tercih ederim. Evde güzel giyinmeyi seviyorum.
Rahat bir şeyler giyerim genelde. Pijama, eşofman vs.
Tayt crop ya da tayt büstiyer takılıyorum ben. Fakat havalar git gide sıcak oluyor. 😬
Evde genelde boxer şort veya hiçbir şey şeklinde dururum.
Kışım eşofman yazın şort tshirt
bel niye sıyrılmış acaba
Seninle aynı evde olup giyinik kalmana kim müsaade ediyor şaşılırd
yalnızsam ya da eşimleysem külotla takılmayı tercih ederim yanıyorum evin içinde kıyafet giymek fazla geliyor
hiçbir şey giyme taraftarı değilim aslında 😂
Bende öyle bazen baxer bile sıkıyor
ev sıcak giyinmeye hiç gerek yok
Pijama peki sen? Çıplak mı yoksa :D
Çoğunlukla
Şort bluz ya da pijama altı bluz falan
Fenaa
Çamaşır sulu kiyafetlerimi jdbdhd
Genelde şort crop felan
Rahat şeyler ama mecburen çok kısa olmayan
İç çamaşırları ile oturmayı tercih ederim
Rahat olsun da nasıl olursa olsun
Yazın kısa kışın uzun
Şort tabi gece yatarkeni kastetmiyorsan :d
Evde donsuz geziyorum
Şortla kalırım en çok
Eşofman giyiyorm
evin çok güzelmiş
Teşekkürler
bu arada soruya yanıtım şort, tişört
Oldukça rahat şeyler
Rahat bohem kıyafetler.
Japon gibi çıkmışsın.
Mini takılıyorum bn
Mini giysiler en yakın geldi sbdbs
Pijama ya da şort
Tayt
Tamamen çıplak
gözlükler kalmış
mini giysi kankss
Boxer atlet
Genellikle hiç bişey
Hiç bir sey
Pijama
Smokin
tek yaşadığım için sadece boxer peki sen?
Şort veya pjama
Hiç bir şey
Eşofman
Pijama forever
donsuz
Aşortman
Pijama
Pijama ya da şort
Rahat giyerim
Don.