Moda & Stil Eski sevgilimle buluşacağım, hangi kombin daha iyi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor 1. kombin: tayt sweat2. kombin: etek üst3. kombin: elbise deri ceket4. kombin: kumas pantalon crop Eski sevgilimle buluşacağım, hangi kombin daha iyi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
06zehra06 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Üzerine hangisi en çok yakışıyorsa onu giymelisin. 1 7 Yorumla Soran +1 yıl hepsi aslında ya Yorumla 06zehra06 +1 yıl O zaman tayt ve sweet git aynada kendine bak güzel duruyorsa daha ne olsun. Yorumla Soran +1 yıl tamamdır askımm Yorumla 06zehra06 +1 yıl Önemli değil karar vermekte zorlanırsan yazabilirsin. Yorumla Soran +1 yıl saç bağlasam mı açık mı kalsa Yorumla 06zehra06 +1 yıl Giyeceğin kombine göre değişir tayt sweet giyeceksen bağlaman daha iyi görünüm kazandırabilir. Yorumla Soran +1 yıl tamamdır Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bu gençlerin tayt ve crop alışkanlıkları mide bulandırıcı. Bunlar bir kombin değil. 2 ya da 3 ü tercih et. Diğerlerini evde giyinebilirsin ama toplum içine çıkma mülkünse. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl sweatte mi dışarıda giyilmdz Yorumla
yavrupenguen Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Özen, ama onun için ekstra özenme, kendin için özen. Seksi olmana gerek yok, şık ve zarif görün 0 0 Yorumla
gumuskasik Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Yahu görmeden ne bilelim rengini modelini, böyle kıyafet tavsiyesi mi alınır. 0 0 Yorumla
esaretim_ Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 57% +1 yıl Çok özenme sakın. Sade ama bakımlı görün 0 7 Yorumla Soran +1 yıl sweat pantalon giydim Yorumla esaretim_ +1 yıl Bence buluşmaya 30 dk geç git Yorumla Soran +1 yıl ahabzndnzn Yorumla esaretim_ +1 yıl Gülme. Adam ayrilmis senden. Atlaya atlaya git de buluşmaya gör ebeninkini Yorumla Soran +1 yıl benim hatalarım yüzüne bitti ilişki gelmek istemiyorum dedi zorla ikna ettim Yorumla esaretim_ +1 yıl Ne yaptin? Yorumla Soran +1 yıl cok darladım her boka kavga cıkardım Yorumla
xesraa1 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Eski sevgiliyle buluşulur mu ya 0 1 Yorumla Soran +1 yıl olsun seviyom bi sans hak ediyo meymun Yorumla
FlortozErkek Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl tayt ne kacırdıgını gosterır ona 0 8 Yorumla Soran +1 yıl bacaklarım ince ama Yorumla FlortozErkek +1 yıl pekı baktırmayı sever mısın Yorumla Soran +1 yıl onu perişan etmekse konu evet Yorumla FlortozErkek +1 yıl taktık verebılırım Yorumla Soran +1 yıl verr Yorumla Soran +1 yıl ne giyim ne saç ne makyaj Yorumla FlortozErkek +1 yıl gzlısın ama Yorumla Soran +1 yıl ark ekledim Yorumla
esmayaakarrr Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Eski sevgiliyle buluşma 🤦 günün saçmalık seviyesi 1 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. kombin 3 0 2 Yorumla Soran +1 yıl çok mu iddialı ya Yorumla Barmecide +1 yıl yani elbiseyi görmedim ama kulağa güzel geliyor deri cekette ondan seçtim Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Moda & Stil konusunda 5b cevap paylaştı. 2. Kombin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Üzerine hangisi en çok yakışıyorsa onu giymelisin.
hepsi aslında ya
O zaman tayt ve sweet git aynada kendine bak güzel duruyorsa daha ne olsun.
tamamdır askımm
Önemli değil karar vermekte zorlanırsan yazabilirsin.
saç bağlasam mı açık mı kalsa
Giyeceğin kombine göre değişir tayt sweet giyeceksen bağlaman daha iyi görünüm kazandırabilir.
tamamdır
Bu gençlerin tayt ve crop alışkanlıkları mide bulandırıcı. Bunlar bir kombin değil. 2 ya da 3 ü tercih et. Diğerlerini evde giyinebilirsin ama toplum içine çıkma mülkünse.
sweatte mi dışarıda giyilmdz
Özen, ama onun için ekstra özenme, kendin için özen. Seksi olmana gerek yok, şık ve zarif görün
Yahu görmeden ne bilelim rengini modelini, böyle kıyafet tavsiyesi mi alınır.
Çok özenme sakın. Sade ama bakımlı görün
sweat pantalon giydim
Bence buluşmaya 30 dk geç git
ahabzndnzn
Gülme. Adam ayrilmis senden. Atlaya atlaya git de buluşmaya gör ebeninkini
benim hatalarım yüzüne bitti ilişki gelmek istemiyorum dedi zorla ikna ettim
Ne yaptin?
cok darladım her boka kavga cıkardım
Eski sevgiliyle buluşulur mu ya
olsun seviyom bi sans hak ediyo meymun
tayt ne kacırdıgını gosterır ona
bacaklarım ince ama