Moda & Stil Bu havalarda resimdeki crop giyilir mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor bir şey sormak istiyorum mevsim geçişlerinde ya da ilkbaharda İstanbul’da yaşıyorum bu model croplar nasıl olur mini etekle falan yoksa ne tür şeyler giyilir fikir verebilir misiniz https://hizliresim.com/mjjwny7https://hizliresim.com/ftazvty Güncellemeler+1 yıl https://hizliresim.com/3eg73x0 ya da bu tarzlar dahamı güzel olur mini etekle beraber Bu havalarda resimdeki crop giyilir mi? Cevapla Fal Soruları Resim Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ParzivaL46 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Giyilir elbette ama bazı günler çok soğuk oluyor onlara dikkat esersen hasta olmazsın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Peki hangi modeli daha güzel duruyor ve teşekkür ediyorum Yorumla ParzivaL46 +1 yıl Hani fiziğinizi bilmiyorum ama mavi ve kahverengi olabilir diğeri biraz değişik geldi pek giyeni görmedim İstanbul'da Yorumla
GoldenFireBall_06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 395 cevap paylaştı. Bir mekana giderken giyebilirsin dışarı soğuk olur 0 0 Yorumla
guzelseverim34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl erken daha. biraz sabret. soğuk çarpar. hasta olursun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl geçen gün date bir arkadaşım giydi çıkarmam 5 saniye sürmedi giyinin güzel duruyor :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hangisi güzel duruyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl mavi Yorumla
Sebelep Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl her hava koşulunda da yakışır crop :d 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Peki hangisi daha iyi gider mini etekle Yorumla Sebelep +1 yıl renk ne? Yorumla Soran +1 yıl Etegi soruyorsan siyah Yorumla Sebelep +1 yıl o zaman maviden çok kahverengi derim. Yorumla Soran +1 yıl Peki krem rengi olan kötümü Yorumla Sebelep +1 yıl pantolon ile iyi durmuş. Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. Üşürsün giyme evladım 0 0 Yorumla
Nehirimmm Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Giyilir hava iyiyken 0 4 Yorumla Soran +1 yıl www.kirmizionline.com/siyah-askili-mini-elbise peki bu elbise yazın özel günler için mi acaba Yorumla Nehirimmm +1 yıl Ozel gunler icin sade biraz ama giyilir guzel Yorumla Soran +1 yıl Normalde gezmeye giderken giyebilirim yani değil mi Yorumla Nehirimmm +1 yıl Seviyorsan ve rahatsan giyilebilir guzel elbise Yorumla
karamssss Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Üşürsün giyilir mini etek ile hasta olursun 0 3 Yorumla karamssss +1 yıl En son attığın patlatır Yorumla Soran +1 yıl Birinin göbeği açık birinin omuzları fark eden bir şey olmaz ama erkek gözüyle hangisi daha güzel olur Yorumla karamssss +1 yıl İkiside güzel ama krem olan en son fotoğraf hem hava hemde model olarak daha guzel Yorumla
Frank_Castle Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Giyilir 0 1 Yorumla Frank_Castle +1 yıl Son paylaştığın daha iyi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yavrum üşürsün 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Havalar biraz daha ısındığı zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Giyilebilir o zaman ama üşütme dikkat et üstüne bişeyler al Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzel görünücem diye iki hafta hasta yatma Yorumla Soran +1 yıl Tamam teşekkür ederim 🙏🏻 Yorumla Soran +1 yıl Hangisi güzel duruyor sizce Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güncellemede paylaştığın daha şık bence ama diğerleride kombinle güzel durabilir Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. yanıyorsan giy :D 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Moda & Stil konusunda 5b cevap paylaştı. Giyilir 0 0 Yorumla
Subayyyy51 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Moda & Stil konusunda 613 cevap paylaştı. Giyilirr 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Giyilir elbette ama bazı günler çok soğuk oluyor onlara dikkat esersen hasta olmazsın
Peki hangi modeli daha güzel duruyor ve teşekkür ediyorum
Hani fiziğinizi bilmiyorum ama mavi ve kahverengi olabilir diğeri biraz değişik geldi pek giyeni görmedim İstanbul'da
Bir mekana giderken giyebilirsin dışarı soğuk olur
erken daha. biraz sabret. soğuk çarpar. hasta olursun
geçen gün date bir arkadaşım giydi çıkarmam 5 saniye sürmedi giyinin güzel duruyor :D
Hangisi güzel duruyor
mavi
her hava koşulunda da yakışır crop :d
Peki hangisi daha iyi gider mini etekle
renk ne?
Etegi soruyorsan siyah
o zaman maviden çok kahverengi derim.
Peki krem rengi olan kötümü
pantolon ile iyi durmuş.
Üşürsün giyme evladım
Giyilir hava iyiyken
www.kirmizionline.com/siyah-askili-mini-elbise peki bu elbise yazın özel günler için mi acaba
Ozel gunler icin sade biraz ama giyilir guzel
Normalde gezmeye giderken giyebilirim yani değil mi
Seviyorsan ve rahatsan giyilebilir guzel elbise
Üşürsün giyilir mini etek ile hasta olursun
En son attığın patlatır
Birinin göbeği açık birinin omuzları fark eden bir şey olmaz ama erkek gözüyle hangisi daha güzel olur
İkiside güzel ama krem olan en son fotoğraf hem hava hemde model olarak daha guzel
Giyilir
Son paylaştığın daha iyi
Giyilir
Giyilir
Giyilir
Olur yakışıyorsa giy
Yavrum üşürsün
Havalar biraz daha ısındığı zaman
Giyilebilir o zaman ama üşütme dikkat et üstüne bişeyler al
Güzel görünücem diye iki hafta hasta yatma
Tamam teşekkür ederim 🙏🏻
Hangisi güzel duruyor sizce
Güncellemede paylaştığın daha şık bence ama diğerleride kombinle güzel durabilir
yanıyorsan giy :D
Giyilir
Giyilir
Usursunuz
Giyilirr