Moda & Stil Siyah elbiseye hangi takılar yakışır? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Siyah elbise alicam aşağıdaki örneklerden koydum ama fotoğraf yüklenmedi bit türlü nasıl bı takı taksam yakışır? kolye küpe bilezik yüzük ve çanta olarak nasıl bir şey kullansam hoş durur? Siyah elbiseye hangi takılar yakışır? Cevapla Fotoğraf Soruları Yüzük Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ŞeffaflığınRitmi Takip Et FenomenGuru Yaş: 95 17 gü Moda & Stil konusunda 726 cevap paylaştı. Gold takılar set halinde zarif model 0 0 Yorumla
_elifce_ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl Siyah elbiseye gold ya da gümüş renk takılar oldukça yakışıyor. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle takicam bende Yorumla
hayhayeyhayy Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Siyahla gümüş daha elegant bir görünüm sağlar 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Evet gümüş takılar da baktım Yorumla hayhayeyhayy +1 yıl Peki aklında ne var Yorumla Soran +1 yıl Bazı takılar beğendim karışık be gümüş düşünüyorum Yorumla hayhayeyhayy +1 yıl Onlarında fotoğraflarını at bakalım istersen Yorumla Soran +1 yıl Yok ya Yorumla hayhayeyhayy +1 yıl Pekâlâ o zaman çabucak seçersin umarım Yorumla Soran +1 yıl Tm. Yorumla
aznue Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 79% +1 yıl gold çok yakışıyorrr 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ayn. Yorumla
Eskibiryalan Takip Et Yoda Yaş: 107 , eic 100% +1 yıl Siyah taşlı takı yakışır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Eevet Yorumla
MrNiko Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Parıltılı kolyeler gold kolyeler 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Oda olur Yorumla MrNiko +1 yıl Yaş kaç pekş Yorumla Soran +1 yıl 18. Yorumla MrNiko +1 yıl Her türlü yakışır sana ☺️ Yorumla Soran +1 yıl Sağol Yorumla
helene1 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Gold takılar güzel olur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bende ona bakıyorum Yorumla
soruyomisteoyle Takip Et Xper 2 Yaş: 20 +1 yıl küçük zarif gold takılar olabilir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen sağol Yorumla
Mhtpxx Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 31% +1 yıl Gold bence ya 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Siyah inci demiştin Yorumla
u SilverBlooming Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 718 cevap paylaştı. Gümüş takılar 0 0 Yorumla
kucukseyt Takip Et Xper 5 Yaş: 20 +1 yıl Siyah inci 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Güzel olur Yorumla kucukseyt +1 yıl Alsana Yorumla Soran +1 yıl Alicam sakin Yorumla kucukseyt +1 yıl Banada al Yorumla Soran +1 yıl Alirim küçük sey Yorumla kucukseyt +1 yıl Bende sana altın kolye alirim Yorumla Soran +1 yıl Oooyyyyy kurbane Yorumla kucukseyt +1 yıl Kurbame derken Yorumla Soran +1 yıl Kurbannne Yorumla kucukseyt +1 yıl Eee yani ne demek Yorumla Soran +1 yıl Cidden anlamadın mı Yorumla kucukseyt +1 yıl Anlamadim Yorumla Soran +1 yıl Daha önceki yorumda diyorum Yorumla kucukseyt +1 yıl Ya kıvırma Yorumla Soran +1 yıl Ne diyosun sen ya Yorumla kucukseyt +1 yıl Anlamı ne diyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Gold takılar set halinde zarif model
Siyah elbiseye gold ya da gümüş renk takılar oldukça yakışıyor.
Aynen öyle takicam bende
Siyahla gümüş daha elegant bir görünüm sağlar
Evet gümüş takılar da baktım
Peki aklında ne var
Bazı takılar beğendim karışık be gümüş düşünüyorum
Onlarında fotoğraflarını at bakalım istersen
Yok ya
Pekâlâ o zaman çabucak seçersin umarım
Tm.
gold çok yakışıyorrr
Ayn.
Siyah taşlı takı yakışır