Moda & Stil İç çamaşırı alırken modeline mi dikkat edersin, kalitesine mi? Benzersiz_zevkler Takip Et Xper 7 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Modeline Kalitesine Rahatlığına Rengine Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç İç çamaşırı alırken modeline mi dikkat edersin, kalitesine mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. kalite. 0 0 Yorumla
bloodabsorber Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kalitesine değil de modeline dikkat eden zaten kalitesizdir diyorum ve çekiliyorum 🎀 3 0 Yorumla
_elifce_ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl İç çamaşırı alırken kalitesine, modeline dikkat ediyorum. 2 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Hepsine de 2 4 Yorumla Benzersiz_zevkler +1 yıl Keyfine düşkünsün anlaşılan Yorumla Edameda06 +1 yıl Evet hem kaliteli olmalı hem rahat olmalı hem görselliği güzel olmalı Yorumla Benzersiz_zevkler +1 yıl Elbette yoksa nasıl erkeği etkileyeceksin Yorumla Edameda06 +1 yıl Yoo kendim için. Yorumla
yengeçburcu94 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 62% +1 yıl Kalite, rahatlık, renk 1 1 Yorumla Benzersiz_zevkler +1 yıl Deseni önemli mi Yorumla
hepmeraktanyha Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kalite, model ve renk diye sıralanır 2 0 Yorumla
adsyadsy Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Önce kalite sonra model sonra rahatlık sonra renk 0 0 Yorumla
Ahilleus Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl modelin memintolar ayrı bi hükümdarlık kurmuş sanki :D 0 0 Yorumla
DEVIL111 Takip Et Xper 7 Yaş: 126 , eic 100% +1 yıl Kimse gördüğü yok pekte umurumda değil 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 653 cevap paylaştı. Model çok iyi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
kalite.
Kalitesine değil de modeline dikkat eden zaten kalitesizdir diyorum ve çekiliyorum 🎀
İç çamaşırı alırken kalitesine, modeline dikkat ediyorum.
Hepsine de
Keyfine düşkünsün anlaşılan
Evet hem kaliteli olmalı hem rahat olmalı hem görselliği güzel olmalı
Elbette yoksa nasıl erkeği etkileyeceksin
Yoo kendim için.
Kalite, rahatlık, renk
Deseni önemli mi
Kalite, model ve renk diye sıralanır
Önce kalite sonra model sonra rahatlık sonra renk
modelin memintolar ayrı bi hükümdarlık kurmuş sanki :D
Kimse gördüğü yok pekte umurumda değil
Estetik ve likralı olması iyi