Moda & Stil Clube giderken mini etek giyeceğim, altıma uzun mu, kısa mı çorap giyeyim? melek5283 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Yapay Zekaya Sor Uzun çorap Kısa çorap Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Hangisi daha dikkat çeker uzundan kastım uzun külotlu çorap diğeri normal çorap işte Clube giderken mini etek giyeceğim, altıma uzun mu, kısa mı çorap giyeyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
_elifce_ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl Clube giderken mini etek bana göre doğru bir seçim altına kesinlikle uzun çorap daha uygun olacaktır. 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,4b cevap paylaştı. Mini eteği giydin altına giyeceğin çorabın uzunluğunu mu soruyorsun? Bence altına hiç bişe giyme keyfine bak. 0 0 Yorumla
lvebdy Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Uzun kilotlu siyah çorap giy 1 6 Yorumla lvebdy +1 yıl Uzun giy ince siyah altina da topuklu siyah terlik Yorumla melek5283 +1 yıl Tamam daha dikkat çeker o zaman Yorumla lvebdy +1 yıl Hm bence cekici olur.Sandalet tarzi Yorumla lvebdy +1 yıl Yorumla melek5283 +1 yıl Evet olabilir ben üstü kapalı ayakkabı düşünüyorum ama bakarım teşekkürler 🙏 Yorumla lvebdy +1 yıl Rica edetim bu dha iyi derim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gitme orada rahat bırakmazlar seni 1 4 Yorumla melek5283 +1 yıl Öyle mi diyorsun bilmiyorum ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sarkıntılık ederler alkolik tipler zaten bi halt olmaz oradaki adamlardan Yorumla kurmanci06 +1 yıl Peki ya ordaki kızlardan? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi niyetle eğlenmeye gidende var arananda var ama çoğunluk kötü maalesef Yorumla
Mubareksu Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Hangisi rahatsa onu giy 1 3 Yorumla Mubareksu +1 yıl Gecenin sonunda yaramazlık varsa kısa giy veya fileli yoksa boş ver Yorumla melek5283 +1 yıl Olabilir :) Yorumla Mubareksu +1 yıl O zaman jartiyer giy Yorumla
Yenilikçi3301 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Uzun fileli giy daha seksi olur 1 4 Yorumla melek5283 +1 yıl Fileli çok iddali ya siyah külotlu çorap olmaz mi Yorumla coralina66 +1 yıl jartiyerde giysin mi Yorumla Yenilikçi3301 +1 yıl @coralina66 pardon hanımefendi sizin kafanızda oluşan abaza profiline göre evet jartiyer giymesini isteyen olabilir ama soruyu soran kişi zaten yorumuma kendi cevabını vermiş siz abaza arkadaşlara karşın bu imalı üslubu kullanırsanız memnun olurum Yorumla Yenilikçi3301 +1 yıl Sen bilirsin mini eteğin altına şık görünmesi için söylemiştim ama uzun külotlu çorap da olabilir ama kalın olanından giyme çünkü abes kaçar Yorumla
ŞeffaflığınRitmi Takip Et FenomenGuru Yaş: 95 15 gü Moda & Stil konusunda 741 cevap paylaştı. Külotlu çorap giy 0 0 Yorumla
birvarimbiryokumnm Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aranmaya gidiyosan çıplak gitsende olur. 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Moda & Stil konusunda 5b cevap paylaştı. Uzun siyah ince külotlu çorap giy 1 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 492 cevap paylaştı. Kısa giy 1 0 Yorumla
ylnizvegencbiri Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Kısa giy 1 11 Yorumla ylnizvegencbiri +1 yıl Kimle gitceksin Yorumla melek5283 +1 yıl Bir kız arkadaşımla Yorumla ylnizvegencbiri +1 yıl Hmm iyi bakalım Yorumla ylnizvegencbiri +1 yıl Kesin erkekler gelir yanınıza Yorumla melek5283 +1 yıl Öyle mi diyorsun Yorumla ylnizvegencbiri +1 yıl Evet Yorumla ylnizvegencbiri +1 yıl İstemez misin yoksa Yorumla melek5283 +1 yıl Olabilir bilmem Yorumla ylnizvegencbiri +1 yıl Hmm anladım Yorumla melek5283 +1 yıl Yok sağol konusacaksak buradan konusalim Yorumla melek5283 +1 yıl Maalesef senin xper ile benim xper yetersiz konuşa mayiz Yorumla
hamzaa1996 Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Eteğin altında ne olacak 0 6 Yorumla melek5283 +1 yıl Bir ayakkabı işte Yorumla hamzaa1996 +1 yıl Mini eteğin içini kast etmistim Yorumla melek5283 +1 yıl Normal külot Yorumla hamzaa1996 +1 yıl Külotlu çorap giy bence sadece Yorumla melek5283 +1 yıl Öylemi olabilir deneye bilirim Yorumla hamzaa1996 +1 yıl Bence dene güzel olur Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 575 cevap paylaştı. Kısa 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Clube giderken mini etek bana göre doğru bir seçim altına kesinlikle uzun çorap daha uygun olacaktır.
Mini eteği giydin altına giyeceğin çorabın uzunluğunu mu soruyorsun? Bence altına hiç bişe giyme keyfine bak.
Uzun kilotlu siyah çorap giy
Uzun giy ince siyah altina da topuklu siyah terlik
Tamam daha dikkat çeker o zaman
Hm bence cekici olur.
Sandalet tarzi
Evet olabilir ben üstü kapalı ayakkabı düşünüyorum ama bakarım teşekkürler 🙏
Rica edetim bu dha iyi derim
Gitme orada rahat bırakmazlar seni
Öyle mi diyorsun bilmiyorum ya
Sarkıntılık ederler alkolik tipler zaten bi halt olmaz oradaki adamlardan
Peki ya ordaki kızlardan?
İyi niyetle eğlenmeye gidende var arananda var ama çoğunluk kötü maalesef
Hangisi rahatsa onu giy
Gecenin sonunda yaramazlık varsa kısa giy veya fileli yoksa boş ver
Olabilir :)
O zaman jartiyer giy
Uzun fileli giy daha seksi olur
Fileli çok iddali ya siyah külotlu çorap olmaz mi
jartiyerde giysin mi
@coralina66 pardon hanımefendi sizin kafanızda oluşan abaza profiline göre evet jartiyer giymesini isteyen olabilir ama soruyu soran kişi zaten yorumuma kendi cevabını vermiş siz abaza arkadaşlara karşın bu imalı üslubu kullanırsanız memnun olurum
Sen bilirsin mini eteğin altına şık görünmesi için söylemiştim ama uzun külotlu çorap da olabilir ama kalın olanından giyme çünkü abes kaçar
Külotlu çorap giy
Aranmaya gidiyosan çıplak gitsende olur.
Uzun siyah ince külotlu çorap giy
Kısa giy
Kısa giy
Kimle gitceksin
Bir kız arkadaşımla
Hmm iyi bakalım
Kesin erkekler gelir yanınıza
Öyle mi diyorsun
Evet
İstemez misin yoksa
Olabilir bilmem
Hmm anladım