şu an böyle giyinmiyorum kapalıyım ama artık böyle giymeyi düşünüyorum. şu an daha modern şeyler giyiyorum. Ama dışlanir mıyım diye bir düşünce var bilmiyorum

şu an böyle giyinmiyorum kapalıyım ama artık böyle giymeyi düşünüyorum. şu an daha modern şeyler giyiyorum. Ama dışlanir mıyım diye bir düşünce var bilmiyorum
Üstteki elbise kombini çok hoş. Kapalı olsam ben de öyle giyinirdim. Üniversite zamanı bir ara düşünüyordum da ama erkeklerin bakış açısı fikirlerimi değiştirdi. Allah, cidden çok masum düşünmüş. Erkeklerin bakış açısı çok boktan. Aldığım baş örtüleri de duruyor.
Bana gelecek olursak açık biriyim ve yazın elbise, etek kombini seviyorum. Bu yaz kot şort da giymeye başladım. Normalde ailem deniz dışı laf ediyordu ama annem çalıştığı kurs yerindeki kızları göre göre sen de istersen giy demeye başladı. Artık karışmıyor. Kışın pantolon, kazak, sweat ve ona uygun aksesuar kullanımı yapıyorum.
Erkeklerin nasıl bir bakış açısına denk geldin?
Her kadın kendini hangi tarz giyim içinde mutlu ve özgüvenli hissediyorsa o şekilde giymeli çünkü bu tarz kadınlar erkeklerin daha çok hoşuna gider diye düşünüyorum.
Cevap
4Cevap
Her insan nasıl mutlu hissediyorsa o skeilde giymeli. Kimsenin onu dışlamaya hakkı yok. Kimseye de bir şey beğendirmek zorunda değilsin. Bu senin hayatın. Kendi sec
resindeki hatunun giyimi guzel
Mesela hep böyle bir giyim sence itici mi
hayir. ben icindeki hatuna bakarim. ruhuna kisiligine zaten bunu hiyrn kizlar nedense hep civil civil neseliler
Kawaii Harajuku style
Yani bu senin tercihin neden dislana sin ki
Erkeklerin farklı düşündüğüne denk geldim
güzel
Ferrace
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?