Kızlar benim de kaşlarım mahvoldu. Kuaföre istediğim kaşı göstermeme rağmen kaşlarımı kesip kısalttı berbat bir şekil var çok moralim bozuk uzar mı tekrar kavis de kalmadı dümdüz kısa düzelmesi mümkün mü? Bilgisi olan var mı? 😞 iğrenç şekilde bozuldu napıcam ben lütfen 🙏🏻
Merhabalar, kaş asimetrisi yüz güzelliğini etkileyen en önemli şeylerden biri bence. Ben de eskiden fazla kavisli bir kaşa sahip olduğumdan yanlış kaş alımı nasıl düzeltilir anlatacağım.
Eğri Kaş Nasıl Düzeltilir?
Kaş Asimetrisi
İki kaşın birbiriyle birebir aynı olması neredeyse imansız olsa da amacımız olabildiğince eşit düzeyde şekillendirmek olmalı. Kaşın kavisi arttıkça, yani eğri bir hale geldikçe kaş asimetrisini sağlamak giderek zorlaşır. Özellikle ortada yanlış bir kaş alımı varsa tüylerin dökülmesi, küsmesi olasıdır. Yanlış kaş alımı nasıl düzeltilir diye merak edenler için tüyolarım aşağıda. 👇
Kaşlarınızın Yeniden Uzamasını Sağlayın
En bilinen ama sabır isteyen çözümlerden biri kaşların yeniden uzamasını sağlamaktır. Özellikle ince telli tüylere sahip olan kişilerde kaşların uzamasını, gürleşmesini beklemek daha zor olabilir. Fakat bu aşamada devreye besleyici yağlar girer. Yanlış kaş alımı nasıl düzeltilir diye arattığınızda karşınıza birçok farklı markanın besleyici yağı çıkabilir. Bu karışımlardan veya katkısız saf yağlardan faydalanarak kaşlarınızın yeniden uzamasını sağlayabilirsiniz. En önemli nokta düzenli kullanım ve sabır! 😎
Makyajın Gücünden Faydalanın
Diğerlerine göre geçici bir çözüm olsa da makyajın gücünden faydalanmak da seçenekler arasında. Kaş asimetrisine uygun bir şekilde kaşları kalemle, farla veya şekillendiriciyle doldurmak istediğiniz görüntüye ulaşmanızı sağlayacaktır.
Bir Uzmana Görünün
Yanlış kaş alımının bir sebebi de kaşlarınızı aldırdığınız kuaför olabilir. Bu nedenle kaş asimetrisine uygun bir şekilde alım yapan uzmanlara görünmek bir diğer seçenek olabilir. Kaş başlangıç noktası ile kaşın bitiş noktası arasındaki mesafe her yüzde değişiklik gösterir. Bu nedenle kişiye özel ölçüm yapılmalıdır. Ölçüm sonrası eğri kaş düzeltilmiş olur.
Kaş Ne Kadar Sürede Çıkar?
Yanlış Kaş Alımı Nasıl Düzeltilir?
Kaşların ne kadar sürede çıkacağı kişiden kişiye değişiklik gösterebilir. Fakat genel olarak 1 hafta-10 gün arasında kaşlar yeniden çıkmaya başlar. Eğri kaşların düzeltilmesi, kaş asimetrisinin yeniden oluşturabilmesi için yaklaşık 1-2 aylık süreye ihtiyaç duyulur. Eğri kaşların düzeltilmesinde en kesin çözüm kaşların yeniden çıkmasını, uzamasını beklemek olduğundan bu süreç besleyici yağlar ile desteklenebilir.
bir kasina icten kavis digerine usttem kavis vermis o yuzden biri yukarida digeri asagida duruyor. Haftada bir kere 3 hafta botumca sarimsak sur cabuk cikmasini saglar ve uzadiktan sonra daha guvenilir bir yerde duzelttirebilirsin :) cok zorlamaz seni tabii ki alan kuaforunda meslegi onemli :) kuaforum bu arada merak etme canim :)
2
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim deniycem peki bu kaşı baska kuaför düzeltebilir mi?
bende kaşlarımın en uç şu incelen kısmını fena halde ince yaptım kaşlarım oldukça kalın ama o en sonu fena halde ince orayada sarımsak sürsek aynı sonuç olurmu bide sarımcağı püre hale mi getiriyoruz
Eski halininde pek güzel olduğu söylenemez. Susam veya badem yağı sür kaşlarına hergün. Uzun bir süre aldırma iyice çıksın ve dolsun araları boşalmış hep. Birde sarımsak iyi gelir diye duymuştum kokusundan rahatsız olmazsan geceleri yatarken bir diş sarımsağı ikiye bölüp iç kısımlarını sürebilirsin.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aslında benim kaşlarım hiç yoktu sapsarıydı sarışın olmamama rağmen son 1 yıldır Allah tarafından bu hale geldi buna da şükür çok beyaz olduğum için gür kaş yakışmayabilir yinede terşeklğr ederim bu alınan yerler için deneyeceğim
Evet beyaz tenlisin belli oluyor o yüzden çok gür ve siyah yakışmaz ama bu hali baya boş duruyor. Etrafa taşırmadan sürersen içi dolar ve daha hoş durur. Ayrıca kuaförünü değiştir. Daha iki kaşa aynı kavisi veremiyor.
Rica ederim üzülme ama olan oldu aynı şeyi yaşadım kuaförü dövcektim kızı ciddi anlamda parçalıcaktım :( bir hafta sabret sonra bildiğin bir yerde düZeltirirsin
canim sen hic dokunma 1/2 ay icinde uzar sadece bir sure ortalarini aldir sekil verme sarimsagi verev sekilde kes dogal zeytin yagina batir uyumadan kaslarina sur kaslarin duzelene kadar kas jeli, fari, kalemi kullanabilirsin uzulme duzelir
aynı geldi bana desem dövermisin beni:D bitek kavisini yok etmiş biraz bence :D uzamasını bekle sonra başka birine aldır ki zaten öyle alıncak gibide bir kaşın yok doğal hali gayet güzel
Vallahi aynı benim durumum kaşlarım kalın ve düzgündü ilk kaşlarım kadın bir oturturdu anneme bu Kaş alınmış diye yalan söyledi baktı işin içinden çıkamayacak berbat oldu çizgi gibiydi 2 haftada uzadı ama eskisi gibi olmadı
Yavrum şey yap 1çay kaşığı hindistan cevizi yağını, 1çay kaşığı sarımsak tozunu karışıktır. Her gece sür yat denenmiştir. Benimde ilk alışımdı, kuaföre gittim. olan kaşımıda aldı. artık kendim alıyorum ve, daha mutluyum. :)
Kaşımın ortasına lazer neden yaptırayım o ışın diğer kılları da etkiliyor zaten kaşım seyrek onu göze alamam ama ucuzdur öyle çok pahalı olacağını zannetmem koltuk altıma yaptırdım çünkü pahalı değildi
Yamuk yamuk dolaşmak sinir bozucu bide koltuğa oturmadan önce tek bir tel yanlış alırsan kaşım bozulur dedim ben uzmanım dedi salak o yüzden sinir oluyorum hep başıma geliyor o yüzden dert oldu bana
Yanlış anladın sanırım, ben kaşların boyalı demedim ki.. göze çektiğin rimel, far bunlar yanıltabilir demek istedim.. hatta fotoğraftaki ters ışık bile kaşlarının bize farklı görünmesine sebep olabilir.