Göze batmayacak şekilde mi olmalıyız
İş yerinden bir arkadaşınızın düğünü nasıl giymeliyiz
Kuzen, akraba en yakın arkadaş olsa abiye şık giyilir diğerleri için söyler misiniz herkes için fikir olsun.

pantolon gömlek ama keten pantolon siyah keten pantolon üste de beyaz düz gömlek ya da siyah gömlek kumaş olarak da pamuk ya da saten tercih edebilir şık ama parlak bir makyajla ve hafif takılarla fönlü saç ya da subay topuzu bir saç da eklenince altına spor ayakkabı dahi giyseniz şık olursunuz
Ne çok abartı ve gösterişli , ne de çok sade ve günlük. Yani hafif sade şık.
Örnek verir misin?
Siyah düz bir elbise (diz hizasında ya da midi boy), kapalı isen komple uzun tabi. ama kalitesi şıklığı olan yani. Üzerine hafif ışıltılı bir kolye ya da küpe, stiletto topuklu ayakkabı flan mesela.
ya da açık renklerde de olabilir. Pudra pembesi, krem rengi, gül kurusu gibi pastel renkler. ya da kahverengi tonları veya lacivert.
Cevap
8Cevap
Şık bir gömlek ve etek olabilir. Etek olmazsa gömlekle uyumlu bir kumaş pantolon da olabilir veya sade bir elbise olabilir. Mesela kalem elbise...
Ne günlük olacak ne de damadın kız kardeşi gibi gideceksin ayarını tuttur işte 😅
Normal giyin bi partiye ya da dansa gidince o kadar
Görseldeki pek düğün kıyafeti gibi durmuyor. Daha çok özel davetler için giyelebilir gibi.
pijamalarimla giderim, işim olmaz
Uzun zamandır gitmedim bilemiyorum
Böyle giyinmeye gerek yok bence
Şık ama göze çarpmayacak şekilde
Artıbir
Şık olabilir.
Nasil istiyorsan öyle
Sade giyinirim
güzel ve iddali
Sıradan
Siyah çarşaf, ferace
Ben bunu giyerim