Moda & Stil Hangi elbise sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor 1mi 2mi 3mü Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi elbise sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Sondaki 0 0 Yorumla
ѕüтʟüĸαнve Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Hepsi güzel aslında ama nereye gideceğine bağlı, ikinci güzel normalde tüylü şeyleri sevmem ama bu hoşuma gitti. 1 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 718 cevap paylaştı. Ben olsam 1 ve 3 numaralı kıyafetleri tercih etmezdim çok demode duruyor. İçlerinde en hoş ve en güzel duran 2 numara bence. 0 0 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Nerde gycegni de yazsaydn keşke ona göre fikir verirdk 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Düğün teyzemin Yorumla seyda028 +1 yıl Hepsi çok güzel model ama bn olsam 3. Seçerdim Yorumla
coralina66 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl kesinlikle 2 hem siyah zahıf gösterir hem şık durur hem kolay kombinlenir 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 2. Çok güzel ama ben 3. Tercih ederdim düğüne gideceksem insanlar dedikodu yapar diye. 1 0 Yorumla
Alcyone__ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Pek beğenmedim ama mecbur üçünden biri olucaksa ikincisi güzel.. 0 0 Yorumla
yavrupenguen Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl 2 de 3 de çok güzel ama nasıl bi ortamda giyeceğine göre değişir 0 0 Yorumla
Tartini Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Offf 2. olana bayıldım ya. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bende bayıldım ona Yorumla
ByMusty007 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Ne İçin Olacak Söyle Ona Göre Yazayım :) 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Dügün Yorumla ByMusty007 +1 yıl Elbisem Açık Renkli Olsun Dersen 1 Numara Ama Siyah Rengi de Dersen Asalet Bakımından 2 Derim En Azından Biraz Daha Şık Durur Gibi Geldi Bana Ve 3ncü Neden Olmaz Diye Soracak Olursan 3 ve 1 Numara Benziyor Gibime Geldi Yorumla Soran +1 yıl Bencede 2 ama 1 de de aklım kaldı... teşekkür ederim Yorumla ByMusty007 +1 yıl Rica Ederim :) O Zaman 1 Numara :) Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 575 cevap paylaştı. Aralarındaki farka rağmen 2 numara 1 0 Yorumla
Aelirenn Takip Et Yoda Yaş: 96 , eic 100% +1 yıl Fiziğin kıyafeti taşıyan kişi gibiyse 2. 1 0 Yorumla
ahmetmuhsin77 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl 2 diyebilirim ve hatta kız kardeşim sırf evde giymek icin aldı 0 0 Yorumla
sSYy3454 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl En üstteki gri harikaymış Tabi bide üzerinde görmek gerekir 0 0 Yorumla
bosvergitsinn35 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl 1 ben olsam onu giyerdim 1 6 Yorumla bosvergitsinn35 +1 yıl Elbise guzel giyen kizin üstune oturmadigi icin guzel gorunmemis sana yakişabilir belkide Yorumla Soran +1 yıl Esmerim bence yakışır 2 asil durur ,1de baya iyi durur tende diye düşündüm ben ama bilmiyorum Yorumla bosvergitsinn35 +1 yıl Esmersen 1 yakisir 2 daha cok gece buluşma yemegine gidilince giyilir Yorumla Soran +1 yıl Peki teşekkür ederim Yorumla bosvergitsinn35 +1 yıl Rica ederm Yorumla Ayhanxxx31 +1 yıl 2 bence 😂 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Üçüncü daha şık bence onu al 0 0 Yorumla
Papatiam Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl İkinci hem daha güzel hemde çok daha uygun fiyatı. 0 0 Yorumla
Ayhanxxx31 Takip Et Xper 7 Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl 2 bence 1 7 Yorumla bosvergitsinn35 +1 yıl Abi sus karistirma kizin kafasini Yorumla Ayhanxxx31 +1 yıl * o ne öyle nene elbisesi gibi benim dediğim çok daha güzel Yorumla Ayhanxxx31 +1 yıl Ama * yazdım sansurlemisler😂😂 Yorumla bosvergitsinn35 +1 yıl Abi burdan uçarim sana görürsün sus sfsfdgf Yorumla Ayhanxxx31 +1 yıl Melek olduğunu biliyordum zaten kardeşim belirtmend gerek yok her fırsatta 😂😂 Yorumla bosvergitsinn35 +1 yıl 🙏🤍 Yorumla Ayhanxxx31 +1 yıl 🌹🌹🌹🌹 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 843 cevap paylaştı. 3 daha hoş 0 0 Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Moda & Stil konusunda 552 cevap paylaştı. 3. Sü 0 0 Yorumla
Skol85 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 502 cevap paylaştı. Net olarak 2. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Sondaki
Hepsi güzel aslında ama nereye gideceğine bağlı, ikinci güzel normalde tüylü şeyleri sevmem ama bu hoşuma gitti.
Ben olsam 1 ve 3 numaralı kıyafetleri tercih etmezdim çok demode duruyor. İçlerinde en hoş ve en güzel duran 2 numara bence.
Nerde gycegni de yazsaydn keşke ona göre fikir verirdk
Düğün teyzemin
Hepsi çok güzel model ama bn olsam 3. Seçerdim
kesinlikle 2 hem siyah zahıf gösterir hem şık durur hem kolay kombinlenir
2. Çok güzel ama ben 3. Tercih ederdim düğüne gideceksem insanlar dedikodu yapar diye.
Pek beğenmedim ama mecbur üçünden biri olucaksa ikincisi güzel..
2 de 3 de çok güzel ama nasıl bi ortamda giyeceğine göre değişir
Offf 2. olana bayıldım ya.
Bende bayıldım ona
Ne İçin Olacak Söyle Ona Göre Yazayım :)
Dügün
Elbisem Açık Renkli Olsun Dersen 1 Numara Ama Siyah Rengi de Dersen Asalet Bakımından 2 Derim En Azından Biraz Daha Şık Durur Gibi Geldi Bana Ve 3ncü Neden Olmaz Diye Soracak Olursan 3 ve 1 Numara Benziyor Gibime Geldi
Bencede 2 ama 1 de de aklım kaldı... teşekkür ederim
Rica Ederim :) O Zaman 1 Numara :)
Aralarındaki farka rağmen 2 numara
Fiziğin kıyafeti taşıyan kişi gibiyse 2.
2 diyebilirim ve hatta kız kardeşim sırf evde giymek icin aldı
3. Sü daha güzel 2. Ye göre daha kapalı ve iyi
En üstteki gri harikaymış
Tabi bide üzerinde görmek gerekir
1 ben olsam onu giyerdim
Elbise guzel giyen kizin üstune oturmadigi icin guzel gorunmemis sana yakişabilir belkide
Esmerim bence yakışır 2 asil durur ,1de baya iyi durur tende diye düşündüm ben ama bilmiyorum
Esmersen 1 yakisir 2 daha cok gece buluşma yemegine gidilince giyilir
Peki teşekkür ederim
Rica ederm
2 bence 😂
1 ve 3 çok demode
Düğün içinse 3.
Üçüncü daha şık bence onu al
İkinci hem daha güzel hemde çok daha uygun fiyatı.
Kesinlikle 2
2. İyi
Kesinlikle 2
2 daha güzel
2 bence
Abi sus karistirma kizin kafasini
* o ne öyle nene elbisesi gibi benim dediğim çok daha güzel
Ama * yazdım sansurlemisler😂😂
Abi burdan uçarim sana görürsün sus sfsfdgf
Melek olduğunu biliyordum zaten kardeşim belirtmend gerek yok her fırsatta 😂😂
🙏🤍
🌹🌹🌹🌹