- "Gizemli bir giyim tarzı, insanların merakını ve ilgisini çekebilir çünkü göstermeyen ve biraz gizli kalan unsurlar, insanların hayal gücünü tetikleyebilir." Düşüncesi için sizin yorumunuz nedir?

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg✨️

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg✨️
Her türlü esrarengiz giyim tarzı haklı ve doğal bir merakı cezbedici etki bırakır. İnsanlar yaradılış gereği emek sarf ettiklerini daha değerli görürler. Moda kuralları gereği olarak da aynı anda her bölgede dekolte kullanmak basit ve sıradan durur. Stil sahibi moda severler bunu iyi belirlerler zaten.
Giyim insanın kendisine verdiği değerin dışa yansımasıdır. Davet olsun, günlük dışarı çıkmak veya işe gitmek olsun , temiz ütülü size yakışan kıyafetler tercih ettiğiniz kadar saygıyla karşılanırsınız. İşin gizem kısmına gelince bunu tercih edenler genellikle kendi iç dünyalarında gizemli olmanın sürükleyici ve merak uyandırdığını düşünen, karşıdaki insanın bununla ilgilenip ilgilenmeyeceğini umursamayan daha içe kapanık kişilerdir.
Hayır benim için değildir.. yani ben insanı giyimine göre değerlendirmem ya da çekici bulmam.. istediği gibi giyinebilir kişiliği daha önemli benim için
İnsan oğlu ulaşamadığı ve göremediği herseyin meraklısıdir giyimdede öyle bikinili birine denizde kimse bakmaz ama giyinik biri daima cezbeder aynı şey
Teşekkür ederim
Cevap
13Cevap
Çoğunlukla siyah giyiniyorum, gizem oradan mı geliyor acaba?
Vücudu iyi olanın vucududur marka, giyimi değil. Cazibe fizik görselinden gelir.😈
Anne memleketi Yunanistan'a kadar bir gittim geldim. İşte şimdi buradayım😃
Teşekkürler, sen nasilsin? Ben giderken sen de yoktun...😃
hoş geldin gizemli kadın 😈
Giyim tarzında nasıl gizemli olunuyor ya balaclava falan mı takicaz
Kesinle katılıyorum. Giyim konusunda biraz gizem katmak gerekir.
Giyim'e cok önem veririm.. Ve alakasiz giyindiklerim oluyor.. Ama göze batmayi'da sevmem..
Giyim tarzı ne kadar dikkat çekici olursa da gizemle alakası yok
Giyim tarzı kadını erkeği yaklastirir
Evet doğru Giginin tarzını beğeniyorum
Gizemli giyim ne ba
Pek yok bana göre
Evet bence öyle.
Kıyafet çekicilikteki ilk nokta.
Olabilir bana kapalı kadınlar daha gizemli gelir.
Kesinlikle olabilir 😌👌
Bence olamaz.
Tarz önemli 😄
Kesinlikls
Evet doğruu
Olabilir.
Kısmen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?