Moda & Stil Fotoğraftaki gelinlik nasıl? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor 22 yaşıma gircem henüz evlenmiyorum sanki hic bi zamanda evlenmicek gibi de hissediyorum ama bu gelinlige ba-yil-dimm. Evlensem ve param olsa bu diktirirdim sanırım hahaha Fotoğraftaki gelinlik nasıl? Cevapla Evlilik Soruları Fotoğraf Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Sondaki.. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sondaki? u Barış_LonelyForever +1 yıl güzel yani
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 821 cevap paylaştı. Fransız danteli detaylarına bayıldım, güzelmiş. Askıları bir tık daha kalın olabilirdi sadece. 1 0 Yorumla
Buzlukahvem Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Bu gelinlik değil ilk gece çamaşırı ve sadece bir erkeğin görmesi gerekiyor bence. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bende senin gibi düşünüyorum 😂😂😂 evet gelinlik muhteşem 😍😍 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kismet belki once biz evleniriz 😆 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahah😂😂😂 umudum yok ama hadi inşallah Yorumla
SelinnSen000 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Üstü dantelli olması pek güzel değil bence, ama senin düşüncen tabiki 1 0 Yorumla
tekindmr081 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Üstü çokk açık ya , üst kısmına daha güzel birleyler yaptırılabilir genel olarak güzel tabi de 0 0 Yorumla
AstronotJuliettt Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 60% +1 yıl Show düğün salonuna uymaz bu knk 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bende kir ya da deniz kenari konseptli dusunmustum zaten hahahha Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 588 cevap paylaştı. Gelinlik dediğin biraz kabarık olmalı 0 0 Yorumla
birtanekızzz0 Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Şimdi karadenizli olsa nasıl horon tepecek 🤔 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kadinin memeler firlamis kotu 0 0 Yorumla
Karizma051907 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 90% +1 yıl Muhteşem 1 1 Yorumla Karizma051907 +1 yıl Fazla dekolte var tabi bence biraz Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. güzelmiş gelinlik 1 0 Yorumla
Pillow10 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 32% +1 yıl Beğenmedim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aaa neden Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Moda & Stil konusunda 546 cevap paylaştı. çok zarif 0 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 843 cevap paylaştı. Çok güzel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sondaki..
Sondaki?
güzel yani
Fransız danteli detaylarına bayıldım, güzelmiş. Askıları bir tık daha kalın olabilirdi sadece.
Bu gelinlik değil ilk gece çamaşırı ve sadece bir erkeğin görmesi gerekiyor bence.
Bende senin gibi düşünüyorum 😂😂😂 evet gelinlik muhteşem 😍😍
Kismet belki once biz evleniriz 😆
Hahah😂😂😂 umudum yok ama hadi inşallah
Üstü dantelli olması pek güzel değil bence, ama senin düşüncen tabiki
Ust kismi yetersiz duruyor
İddalı ve mükemmel ama
Üstü çokk açık ya , üst kısmına daha güzel birleyler yaptırılabilir genel olarak güzel tabi de
Show düğün salonuna uymaz bu knk
Bende kir ya da deniz kenari konseptli dusunmustum zaten hahahha
Gelinlik dediğin biraz kabarık olmalı
Şimdi karadenizli olsa nasıl horon tepecek 🤔
Kadinin memeler firlamis kotu
Gelin daha iyi ama gelinlik de iyi
Muhteşem
Fazla dekolte var tabi bence biraz
güzelmiş gelinlik
İyi de başka modellere de bakmak lazım
Beğenmedim
Aaa neden