Hiçbir. Kötü huyum yok sadece bizim kadınlar hiç kapanmaz ben basım acik ama nasıl İslam'a uygun giyinebilirim
Türkmenim arap değil
Hiçbir. Kötü huyum yok sadece bizim kadınlar hiç kapanmaz ben basım acik ama nasıl İslam'a uygun giyinebilirim
Türkmenim arap değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Aleviysen namaz kılamazsın Aleviler Namaz kılmazlar cem evlerine giderler müslümanlıkla alakaları yoktur Türk'sen istesen de müslüman olamazsın
Ben kıliyorum cem evine hep gidemiyom
Aleviler namaz kılmaz
Kılıyom
Kılma
Neden
Aleviler namaz kılmazlar Alevilerin Müslümanlıkla ilgisi yoktur Alevilik bir din değildir Alevilik gerçek Türklüktür ve bir kültürdür
Tamam ama ben Allah a inanıyorum ailem de öyle sadece Hz Ali'yi cok seviyoruz Hz Muhammed elçi peygamberimiz Allahi ilah kabul ediyoruz
Hz Ali'nin Alevilikle ilgisi yoktur Hz Ali şeriatçıdır Aleviler Osmanlının korkusuna Aliciyiz demişlerdir Muhammed'i elçi olarak görüyorsan o zaman Alevi değilsin
Peki
Ama Alevileri yanlış tanıtma bence
Alevileri yanlış tanıtmıyorum Aleviliği siz yanlış biliyorsunuz Aleviliğin kökenini araştırın lütfen Aleviliği ben doğru tanıtıyorum
Ama senin dediğin gibi yok
Benim dediğim gibi Alevilik gerçek Türklüktür Alici değildir Ali ikon olarak kullanılmaz
Seviyoruz o yüzden dedim ikom değil
Sevmeyin Ali'nin sevilecek bir tarafı yok Arif Tekinin bir kitabı var sana öneriyorum bunu okuyun Bilinmeyen Yönleriyle Hz. Ali ve Ailesi - Arif Tekin , bu kitabı alın ve okuyun
Peki tamam okiycam
Teşekkürler Rab İsa sizi korusun
Tövbe yarabbim isayi da Allah yaratmadimi annem
Annem diyom da benden büyüksün 😆😅 neyse 😡🙄
İsa tanrının beden almış halidir tanrı dünyada İsa nın bedenine gözükmüştür İsa tanrının oğludur %100 tanrıdır %100 İnsandır.
Önemli değil ben yaşa takılmam
Ama İsa öldü. Nasıl tanrı
Sence tanrı yarattigi bedene mi girecek. Tüm evrene hakimken 😅 tövbe tövbe.
İsa ölmedi , bizim günahlarımızı çarmıhta bağışladı bizi sonsuz yaşama kavuşturdu 3 gün sonra tekrar dirildi ve 11 havarisine dağda konuşma yaptı ve semaya çekildi
Tanrı İsa'yı yaratmadı, İsa'nın bedenine büründü , İsa Mesih babayla ben birim diyor beni tanıdınız bana iman ederseniz babaya da iman etmiş olursunuz diyor Rab ile kutsal ruh İsa'nın bedeninde
Ama İncil değiştirildi biliyorsun demi.
Tek değiştirilmeyen kuranı kerim.
Hayır İncil değiştirilmedi değiştirilen Kuran Kuranın Orjinali bile yok Muhammed'in Kuranını yaktılar 4 halife tekrar kendi Kuranlarını çıkardı Ali Ömer Ebubekir Osman hepsi kendi Kuranlarını yazdı en son noktayı 1924 de koydular , Eski antlaşma Tanah kitabının orjinali bulundu bir mağra da ve günümüzle karşılaştırıldığına bozulmadığı göründü Kuran %90 Tanah %10 İncildir Yeni Antlaşma İncildir İsa Mesih ten sonra bütün gelen elçiler mesihler hepsi sahtedir İsa Mesih benden sonra sahte elçiler ve sahte mesihler türeyecek demiştir onları meyvelerinden tanıyacaksınız demiştir.
Sana bir kitap daha öneriyorum Turan Dursun Din Bu adlı kitabı oku
İsa Mesih Tanrının sözünü açıklamıştır Tanrı İsa Mesih'in bedenindedir babaya ulaşmak isteyenler İsa Mesih'e iman etmelidirler.
Ortaya karışık salatada içine neden konulduğu belli olmayan mor lahana gibisin
O me demek
Boş ver.. Uykum geldi yatıyorum
Tüm tuşlara bas 😅 nasıl rahat edeceksen öyle yaşa 🥳
Çok dar olmayan kıyafetler uygun olur diye düşünüyorum. Allah yolunu bahtını açık etsin gönlü güzel insan 🌸
Teşekkür ederim
sadece basın acık olsun o halde
Dekolteleri kapatırsın
Dekolte dar olmamalı
Tarz giyimler var
Züppe işi olmasinda yırtık pırtık kot deri
Hayir senin tercihin sonuçta istediğini giy
Edepli
Libidon nasıl