AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İkinci daha hoş gadası
Gadasi ne demek
İlk saat her kıyafete yakışmayabilir ama ikincisi her kıyafete yakışır..
Bunlar kalitesiz mi
Guess ve armani bilindik markalardan neden kalitesiz olsun?
Millet öyle yazıyor bende anlamadım
Sen millete aldırış etme kıskandıkları için öyle diyorlar.. gayet güzel ikiside
Cop bunlar adam gibi bi saat markasindan al tasarimci markalardan uzak dur
Neden
Bu markalar saatlerini cine urettiriyo kendi markasini basiyo dusuk kaliteli saatleri yuksek fiyata satarak algi olusturuyor
Isi saat uretmek olan bi markadan alirsan daha kaliteli uzun omurlu olur
Peki o markalar neler
Casio, seiko, orient gibi markalar arastirarak ogrenebilirsin bunlardan butcene uygun olani al
Casio iyi mi
Fiyat performans olarak cok iyi armaniyi tokatlar
Harbi mi ben nişanlıma alıcam ama nişanlım marka takıntısı olan biri o yğzden uyguna marka almayı düşündüm en azından casio alsam Armani alsam Armani seçer çünkü sadece markaya bakıyo şimdi düşündüm de dediğin mantıklı geldi ama adam bu beyinde düşünen biri sence ne yapmalıyım
Casio iyi marka ama genelde uygun fiyatli urunler sattigi algisi oldugu icin nisanlina hos gelmeyebilir
Seiko ya da oriente bak bunlarda boyle bi algi yok saat konusunda biraz bilgisi olan herkesin bildigi ve basarili buldugu japon markalari senin butcene uygun saatleri de var
www.amazon.com.tr/.../ref=mp_s_a_1_1
Bu saat de fiyatina gore iyi şık bi saat hem de otamatik bunu alabilirsin
Bu marka ne peki ben anlamıyorum da
Invicta bu da saat markasi sana attigim modeli fiyat performans cok iyi bi modeli rolex benzeri tasarimi var
İkiside kötü git kaliteli bir saat al
Napayım yüz milayaelık mı alayaım aw aveli seni
Ver emanetini toprak olana kadar alırsın o zaman 😂
Mide bulandırıcısin umarım soyunuz tükenir
Önce hakaret etmeden konuşmayı öğrensin insan olsun bende insan gibi davranırım ok
Kızın elden gelen budur saat kaç para haberin var mı ikisi de kaliteli
Kaliteli derken işi saat olan markaları alsın ben önerdim bana küfür etmesi sence doğru mu? O cevaba bende böyle cevap verdim
Bunlar saat markası değil
Ve bak bakalım benim gibi aynı cevabı verenlere küfür etmiş mi cevap hayır
Önce insan olsun bende insan gibi cevap veririm
@DEVIL111 teşekkür ederim canım bana destek olduğun için evet bütçem buna yetiyor ne yapabilirim aşağılar gibi cevap veriyorsun ben burada kötü mü kalitesiz mi diye sormadım hangisi dedim sen beni aşağıladın bide kalkmış insan olsun diyor sen oldun mu benden bekliyorsun evet elimden bu geliyor napayım yani her şey almış başını gidiyor kim kime alabiliyor bu devirde aşağılaman hiç hoş değil ne durumda olduğunu bilmeyen birine bunu yazamazsın saatler çok pahalı evet canım ve marka olsun en azından diye uygunlarını bulmaya çalıştım kötüler mi sence
Senin gibi yazmamış kimse öneri vermiş şundan al diye sen direkt git kaliteli al çöp yazmışsın sanki pazardan 10 liraya mal atmışım gibi cevap bu ne sen kimsin aşağılıurousn beni
Bunlara vereceğin parayla casio alabilirsin evet önce insan olmalısın bir alttaki yorum da benim benzeri yorumumu yapmış onla bana verdiğin cevaba bak sonra benden düzgün cevap bekliyorsun insan olması gereken sensin ben değil o saça böyle tarak
Evet çöp gerçekten çöp bu saatler citizen casio seiko orient gibi ürünler alabilirsin bütçeye uygunlar seiko ve orient dışında
Abi sen öneri yapmamışsın alttaki adam demiş ki bunlardan uzak dur şunlar şu markalardan al gibi yorum yapmış sen direkt kalitesiz kaliteli al pahalı al ucuz alma gibi algı yaratmışsın onunla seninki bir değil
Ben demişim ki ikisi de kötü git kaliteli al demişim? Ne önerirsin desen küfür etmek yerine sorsan söylerdim yaklaşımın düzgün olsaydı düzgün cevap verirdim
Kaliteliye bütçem yetse bu fotolarda kaliteli pahalı saatler olurdu değil mi
Bizde biliyoruz en pahalısını almasını
Canım sıkılıyor zaten
Bide bunun üstüne bu yorumu atoyosun sanki çok paramız varda biz almıyoruz
Buna vereceğine git casio al 100 tl bunlar daha pahalı casiodan
Neyine sorcam ki senin kaliteli dediğin saate bütçem yetmeyecek zaten
Buna değmez sadece bunu söylüyorum
100 tl mi
Küfür etmeseydin düzgünce cevap verseydin sende
Casio dediğin bunlardan daha uygun fiyatta o yğzden tercih etmemiştim
1000
Marka hakkında bilgim de yok bunlar daha bilimdik diye şey yaptım
Bunlar saat markası değil ki?
Bide nişanlım markaya takmış bunu alsam Casio dan daha çok sevinir ben saatten anlamıyorum ZTen napcam bilmiyorum
m.youtube.com/watch
Ben link bıraktım izle ne demek istediğimi anlarsın bunu izleyince anlarsın
İzledikten sonra da insan olmayı dene
Neden kendini gizleye aldın 😀
Bir.
ikinci
Armani
Armani
Hepsi güzel
2. Görsel