Moda & Stil Çocukken en sevdiğiniz kıyafetiniz nasıldı? Kromozoɱ Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor benim böyle pembe çiçekli bir elbisem vardı 23 Nisan 'da şarkı söylemiştim auyy Çocukken en sevdiğiniz kıyafetiniz nasıldı? Cevapla Çocuk Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Normal tişört 0 0 Yorumla
Tersbirisi_ Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Üstumde Superman t-shirt zincirli kot pantolon saçlar jöle 0 5 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl asi stayla 2011 Yorumla Tersbirisi_ +1 yıl Musa Gülşah yalnızım yalniz Yorumla Kromozoɱ +1 yıl çek git bebeğim her zaman beni unutmaaaa Yorumla Tersbirisi_ +1 yıl Bu parçayı söyle yarın 🤣🤣 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl ksldklglgklfkgkg lan hayır hayır Yorumla
Jeynepp Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Pembe yazlık bir elbiseydi. Üzerinde Hadise düm tek tek yazıyordu 😂 0 0 Yorumla
íbobeyyy Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kaplanlı bir tişörtüm vardı onu senelerce sakladım 😅 kaplanlar hayranlık duyuyorum 0 0 Yorumla
Lotus____ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Sarı eşofman takımım, tabi çok çok küçüktüm 😄 0 0 Yorumla
hoştçakall Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl öok fazla hatırlamıyorum ama çoğu pembeydi yani😄 0 0 Yorumla
u Cendere1910 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Sen şarkı söylediğinde kaç kişi ordaydi 😂 0 16 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl tüm okul işte 😂 Yorumla u Cendere1910 +1 yıl Peki söylediğinde kaç kişi kaldı 😂😂 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl TÜM OKUL Yorumla u Cendere1910 +1 yıl Ciddimi sesin guzelmi bana nedense senin sesin kalın gibi geliyor kromozom 😂 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl borazan gibi sesim var aramızda Yorumla u Cendere1910 +1 yıl 😂😂 doğru yani tahminim 😂 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl allah bilir 😂 Yorumla u Cendere1910 +1 yıl Bir türkü söyle soru aç sesim nasıl diye 😂😂😂 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl şimdi fanlarım çıkar ünlü olmakla uğraşamam skldlldlflhj Yorumla u Cendere1910 +1 yıl 😂😂😂 kız sen harbi alemsin kaset cikarirsin sen birde kro bülbül ses 😂 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl dalga geçme benle vururum kafana Yorumla u Cendere1910 +1 yıl Hahah aaa olmadı şiddete hayır diyoruz naptim ben bülbül sesli seni 😂 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl ne uyuz adamsın ya skmfmgmh Yorumla u Cendere1910 +1 yıl Kabul et tatlı adamım sana uyuz ilacı alcam 😂 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl la havle lâ havle kskdkf Yorumla u Cendere1910 +1 yıl Uyuzmussun sevaptır 😂 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 979 cevap paylaştı. benim en sevdiğim kıyafetim hiç olmadi 0 0 Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Her kıyafetim ayrı güzeldi. 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Ay benim de winx clup baskılı tişörtüm vardı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Normal tişört
Üstumde Superman t-shirt zincirli kot pantolon saçlar jöle
asi stayla 2011
Musa Gülşah yalnızım yalniz
çek git bebeğim her zaman beni unutmaaaa
Bu parçayı söyle yarın 🤣🤣
ksldklglgklfkgkg lan hayır hayır
Pembe yazlık bir elbiseydi. Üzerinde Hadise düm tek tek yazıyordu 😂
Kaplanlı bir tişörtüm vardı onu senelerce sakladım 😅 kaplanlar hayranlık duyuyorum
Sarı eşofman takımım, tabi çok çok küçüktüm 😄
öok fazla hatırlamıyorum ama çoğu pembeydi yani😄
Sen şarkı söylediğinde kaç kişi ordaydi 😂
tüm okul işte 😂
Peki söylediğinde kaç kişi kaldı 😂😂
TÜM OKUL
Ciddimi sesin guzelmi bana nedense senin sesin kalın gibi geliyor kromozom 😂
borazan gibi sesim var aramızda
😂😂 doğru yani tahminim 😂
allah bilir 😂
Bir türkü söyle soru aç sesim nasıl diye 😂😂😂
şimdi fanlarım çıkar ünlü olmakla uğraşamam skldlldlflhj