renk ? onu değiştiriyim bari
Saçlarımı küt kestirsem ?
renk ? onu değiştiriyim bari
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Resimden anladığım üzere sen güzel bir kızsın ve sen ne yapsan yakışır :) bu ayrı bir parantez ama uzun saç candır be :) kafana çok takıldıysa bi kestir, baktın beğenmedin postiş var!aklında kalacağına denemiş ol bence ;)
Ben uzun saç severim, ayşe kısa saç, ahmet uzun saç, mehmet beline kadar örülü sever, fatma kısa erkek saçı gibi... Bunun sonu yok ki o zaman güzellik :) Ya kesitirmeyeceksin ömrünün sonuna kadar bu sorunun cevabını ara ara düşünceksin, ya konu kapancak böyle de güzelsin zaten böyle kalcaksın ya da deneyip göreceksin,hatta kestirirsen before after yap bizde yorumlayalım :)) Kestirirsen ve beğenmezsen de iyisinden bi gerçek saç postiş taktırıp sırıta mırıta bi süre takılcaksın veya kökü sende :)
her erkeğin etkilendiği saç şekli farklı .. ben bele kadar uzun düz saçı çok severim .. ama o gozluk modeliyle kut saç fena durmayacaktır .. yine de kıyma saçlarına diyorum :)
fotoğraftan yüzünü tam çözemedim ama burnun güzelse sadece ön taraflarına güzel kat verdirerek kısaltırsan yakışır. bence arka uzunluğuna yazık etme
Sana bişi diyim kestireceksin ve uyandığın da ertesi gün köpekler gibi pişman olacaksın , kestirme saçlarına hareket ver rengini değiştir ..
ben kestirdim 2 yıl evvel hatta kendim kestim saçlarımı dediğin gibi küt , sabah ağladım :(
len ben ne diyom hala kararsız kalıyoo , valla küserim kestirme :))
ya olumsuz etkilemeyin belki cok yakisacak : S
O kim ?
Cevap
17Cevap
ben olsam cesaret edemem. Belime kadar dalgalı saçlarım var düz olsalardı kısa kesimleri denemeyi düşünürdüm ama düz saç kahküllü ve siyah çok hoş oluyor mesela.
Benim bittiğim an olur resmen. Çok yakışacağına eminim...
Şımarın efendim.. Hakediyorsunuz... :)
Saçlarını küt kestir, sonra diğerleri gibi saçlarım saçlarım diye facebook ta durum güncellemesi paylaş dur. :) Bence hiç dokunma sonra pişman oluyorsunuz..
boynun güzelsee her daim kısa saçla takılmalısın ;)
sen bilemessen kim bilecek ;)
benim de 1.5, 2 sene önce küttü, yakışacaksa dene, bence denenmeli hayatın bi döneminde. tarz olarak asimetrik kesimler her zaman cooldur.
dene, cesur ol ; )
ben de 100 bin sey denedim : ) su anda uzun kendi halinde ve kumral : ))
pişman olacağı bir gerçek , muhakkak ki yakışacak ...
olacak o kadr
değeriini kıymetini bilene hissetirmek amaç dude :D
ehi..
saçların çok canlı ve güzel duruyor gerek yok bence.
rengine de dokanma.:)
sen küt kestirme sıkılırsın..uzun zaman saçların uzun kullanıyorsan psikoljık olarak herkese soracaksın yakıştımı diye..ve 100 kişiden biri beğenmesin hemen moralin bozulur..saçını siyaha boyama saçının rengini açtır
Kesinlike küt kestirmeyin. Yüz hatlarınıza bu stil daha uygun .
Saçınız uzun ve bu stildeyken , gözlerin ve kaşların güzellik baskınlığı gizemli oluyor ve bu daha güzel duruyor çünkü saçlarınız da baskın duruyor , böylelikle göz,kaş,saç güzellik baskınlıkları bir noktada buluşup sizin hoş durmanızı sağlıyor . Şayet küt keserseniz , göz ve kaşlar direk ön plana çıkacak , o zaman hem gözlerinizdeki gizemli güzellik sırrını yitirecek ve saç ise geri planda kalacak.
bence arkadalar küt yanlar uzun abartılı değil ama biraz uzun sana çok yakışır benim bayanlarda sevdiğim bir saç modelidir.:)
Küt ve asimetrik kısa kestir.Ensen ve omuzların iyi mi?
O zaman böyle yaptır arkadan çok çekici durur
kestir kız cok rahat oluyo
valla bak. benm saçlar omuzlarıma değiyo ancak zar zor. ama uzadı katlar falan gitti,yarın biraz aldırcam uclardan,hareket gelsin saca. yazın cok rahat oluyo kısa saç.
bana gidiyo sanırım
Küt yap evet katlı saçtan nefret ediyorum
O da kat sayılır :F
Küt saçı çok severim.
gözlük te takıyorsun heralde apaçiye dönersin...
Bence yapma sakın.
sıfıra vurdur
Yazık :(((((
topuz yap kesme :(
:)
Olmuşken dalgalı olsn renk kalsn : /
:( dalgalı olsn olmuomu dene hadi
bigudi :)
^_^
küüüüt diye kestir gitsin
saclar iyi bence... gerek yok..
sacı başı bilmemde ikizler candır..
paso marketing paso marketing
azizim senden kıymetli mi yanaş
burçtan bu kdr prim yapilmaz ki dude
: ))) mesaj alinmistir
soran küt olsun siyah kalsın feci gider..
kralsın
real madridli higuain gibi olursun D:
of shit
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar