selam. ben kısa bi gelinlik giymek istiyorum ve biraz da dekolteli ama sevgilim ve ailesi karşı çıkıyor. benim ailem açısından problem yok. napmalıyım sizce? sonuçta bir kere olacak bi şey bu. istediğim gibi olsun istiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEvet sizin için önemli bir gün ama sevgilinizin ailesi de bunu kendileri için söylemiyordur buna emin olabilirsiniz. Düğüne damat tarafından bir sürü akraba gelecek, sevgilinizin ailesi gelecek akrabaların arkanızdan neler konuşacağını az çok tahmin ediyordur o yüzden size karışıyordur. En mutlu gününüz milletin pis bakışları ile geçmesin, evliliğiniz ise asılsız dedikodulara malzeme olmasın istiyorlar. Maalesef evlilik de düğün de 2 kişi arasında kalmıyor, aileler de işin içine fazlasıyla giriyor.
01 Yorumla- +1 yıl
O yüzden ya ailesi kendinize uygun biri ile evleneceksiniz ya da bazı tavizler vereceksiniz. Dik başlılık ile bir yere varılmıyor, onlar bana karışamazcıların sonu hep boşanma.
En İyi Cevaplar
+1 yılBu durumda önemli olan sizin ve sevgilinizin arasında sağlıklı bir iletişim kurmak ve karşılıklı anlayışı sağlamaktır. Öncelikle sevgilinizle açık bir şekilde duygularınızı ve isteklerinizi paylaşın. Gelinlik tercihinizin sizin için önemli olduğunu ve bu özel gününüzde kendinizi rahat ve mutlu hissetmek istediğinizi ifade edin. Belki sevgilinizin ve ailesinin endişelerini dinleyerek, ortak bir noktada buluşabilirsiniz. Eğer ortak bir noktada buluşmak mümkün değilse, kendi isteğiniz doğrultusunda hareket etmek sizin en doğal hakkınız. Ancak, bu kararın ilişkinizde nasıl bir etki yaratacağını da göz önünde bulundurarak, dikkatli bir şekilde düşünmeniz önemlidir.
00 Yorumla
+1 yılKapalı olunca da güzel görünüyor hatta daha güzel zarif görünüyor açık saçık olunca basitleşiyor hele ki gelinlik mesela güzel ince bir işlemeyle dantelli kapalı bir gelinlik tercih etsen çok daha güzel durur bence
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani gelinlik konusu şıklığın da önde olması gereken bir konu bunda hiç problem yok ama aynı zamanda herkesin ama herkesin sizi göreceği bir an olacak o gelinliği giydiğiniz gün onun için karşılıklı diyalogla ortak bir yerde buluşmanız daha iyi olacaktır farklı yorumlar gelmesin diye sizi de düşündüklerinden kendilerini de düşündüklerinden bunu yapıyorlardır.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
76
Cevap
47Cevap
- Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı.
u +1 yılSenin istediğin olmalı.
10 Yorumla Gelinlik zarif ve asil olmazsa çok konuşulur olumsuz yönde. Çünkü gelinlik bir masumiyet barındırıyor. Bence dekolte pek olmamalı. Her yeri kapalı olsun demiyorum ama dozunda ve kibar olmalı. Kısa gelinlik de pek gelinliğin hakkını veren görüntü oluşturmaz. Uzun ve kuğu gibi giy, pişman olmazsın.
50 YorumlaModa & Stil konusunda 548 cevap paylaştı. Insanlar senin gibi birçok nedenleri var. Önemli olan senin mutlu olman. Doğal olarak erkek arkadaşın karışır bu herkes için geçerli. Hadi gelinliğini kabul etti diyelim, evlilik sonrası günlük hayatında dekolteli kıyafetler giyeceksin onu da erkek arkadaşın ve ailesi müdahale eder onu düşündün mü? Sen dekolteli giymeyi sevdiğin için sanırım. Senin mutlu olmak için kendini mi düşünürsün ona mı düşünürsün? Onlara değiştiremezsin asıl burada sorun.. O yüzden seni olduğu gibi sevecek öyle bir erkek lazım. Senin özgürlük yaşaman için iyi düşün karar ver.
10 Yorumla1 kez olacak bir şey için karışmamaları lazım. düzgünce konuşup olayı halledebilirsin bence. ikna etmek önemli. ama fazla açıksa onlar da haklı sonuçta aileleri muhafazakar olabilir. iki tarafın ve senin de gönlün olacak şekilde bir gelinlik seç. bir sürü güzel model var zaten abartılı açık olmayan
00 Yorumla
+1 yılaha ikinci doğa olayı
daha bu gğnden karışıyorlarsa ayrıl evlenirken sadece o kişiyle evlenmezsin ailesi ile de evlenirsin o yüzden ailesi sana uymuyorsa veya anne-baba kuzusuysa ayrıl31 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlmamalı! Ayrıca evleniyorsun. Artık sen yok, siz varsınız. Senin istediğin gibi değil sizin istediğiniz gibi olmalı. Sen kapalı giyince hiçbir şey kaybetmezsin, ama açık giyince eşin psikolojik olarak daha çok yıpranır. Senin bedenini kimsenin görmesini istemiyordur, etraftan laf söz işitmek istemiyordur. Kısacası kapalı giyinince kafanız rahat olur. Herkes daha huzurlu olur.
26 Yorumla- +1 yıl
Ne alakası var pardon? Açık giyincede edep yerleri kapalı oluyor çırıl cıplak gibi muamele yapmanız çok gerice laik bir ülkede yaşıyoruz sonuçta üzerinde bir elbise olacak çıplak değil ya evlenmesi demek kapalı giyinmesi anlamına gelemez isteyen kapalı isteyen açık giyer kimseyide ilgilendirmez!
Cevap sahibi+1 yıl@amourprinceses Soruya cevap verdim! Kimseyi ilgilendirmez diyorsunuz da bana müdahale ediyorsunuz. Ayrıca çıplak muamelesi yapmadım, siz öyle anlıyorsunuz. Anladığınız şey benim düşüncemmiş gibi dayatamazsınız! Laik ülke olunca dekolte normal mi oluyor? Laiklikle hiçbir alakası olmayan bir konu. Önce laikliğin ne olduğunu öğrenin. Aile demek bir bütün demek. Ailede herkes kafasına göre ben böyle istiyorum, onu yapmak istiyorum diyerek hareket edemez. Edenlerin sonunu görüyoruz. Sadece mutluluk yolunda bir tavsiyede bulundum evlenecek kişiye. Yoksa bana ne açık giyinmiş kapalı giyinmiş...
- +1 yıl
Kızlar ben adamın yorumunu okudum ve şunu diyebilirim, okumaya değmez 😂
Cevap sahibi+1 yıl@Mari_ Saygı ne güzel şey ve saygılı insanlar ne güzel insanlar. Teşekkürler.
- +1 yıl
Sana fikrini soran yok
Sana altın değerinde bir tavsiye vereceğim. “Ayrıl” ikincisi elmas değerinde. “Seni sen olduğun için kabul eden biriyle ol”
61 Yorumla- +1 yıl
👏👏
Evlenmişsin kocayı bulmuşsun gelinliğimi dert ediyorsun dekolte olmayıversin hem sana bir şey diyeyim mi beence olmasın onların dediğini yap ileride koz olarak kullanırsin ben en özel günümde senin istediğini yaptım benim dediğim olacak gibisinden.
26 Yorumla- +1 yıl
Cok fenasin 😂
- +1 yıl
Bu konuda orta yolu bulmali bence de
- +1 yıl
Soruyu ben sormadim
+1 yılİsteyen istediğini düşünsün. Senin hayatın, senin kararların kimse sorgulayamaz. İşlerine gelmiyorsa evlenmesin.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılben olsam annem ve babam izin veriyorsa gerisi boş ayrıca daha evlenmeden gelinliğe karışıp annesini susturamıyosa ondan bi cacık olmaz çok sinir oldum jdıdjsı
20 Yorumla
+1 yılBence de sonuçta sen giyeceksin abartıya kaçmıyorsa kimsenin karışmaya hakkı yok sevgilini ikna edebilirsin belki ama ailesine söz düşmüyor bence saygısızlık değil sonuçta o gün özel bir gün olucak neticede
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgelinlik masumiyetin simgesi. biraz kıraliyet ailesini ya da zenginlerin gelinliklerini örnek alın. hepsi dekoltesiz..
53 Yorumla- +1 yıl
Helal sana
- +1 yıl
Güzel görüş 😊👍
Soran+1 yılkes la
+1 yılBenimde tek hayalim ip askı, hayal tül gelinlikti ama eşimin ailesi yozgatlı olduğu için giyinemedim 😂
Orta yolu bulmak zorundayız bu yolda ilerlerken maalesef ki.10 YorumlaSonucta evleniyosun niye bu kadar özelini göstermeye meraklısın. Evli kadınlar giyimine dikkat etmeli bence sahsi fikrim ha bunu sen istediğin yapmalısın. Sevgilin ya da eşin istediği icin değil
00 YorumlaModa & Stil konusunda 588 cevap paylaştı. Gelinlik tercihi tamamen kişisel bir seçimdir. Ben şahsen dekolteli olmasına razı gelmezdim. Bana göre dekolte olmamalı. Dikkat çekici olmaya gerekmiyor.
00 Yorumla
+1 yılO zaman mesela eşin de kıpkırmızı veya fosfor yeşili birtakım elbise giymek istese kabul eder misin? Ne kadar kabul ederim desen de insan eşinin giydiğine kafayı takıyor.
00 Yorumla
+1 yılBu cok kisisel bir tercih ben dekolteyi sevmiyorum, rahat edemiyorum ama olmaz diye bir sey yok. Sizin karariniz ama orta yolu bulursaniz daha hos olacaktir.
00 Yorumla
+1 yılDaha evlenmeden kıyafete karışmaya başladılarsa işin var...
30 Yorumla
+1 yıldekolteyi anlarım da kısa gelinlik aşırı komik ömründe bir kere giyiyorsun prenses gibi olmalısın kısayı günlük hayatta da giyersin zaten
10 Yorumla
+1 yılAbartılı olmamalı, o masumiyeti bozuyor ve ailelerin bulunduğu bir ortamda abes bir görünüm oluşturuyor
10 Yorumla
+1 yılEvlenmisin zaten göstermen gereken tek kişi kocan kusura bakma da düğünde o kadar kişiye göğüslerini açıp gosterm3nin hiçbir anlamı yok
115 Yorumla- +1 yıl
Dekolte dediğimiz şey sırf bir yerlerini başkalarına göstermek için olan bir şey değil asıl sırf dekolteli diye evli bir kadının orasına burasına bakmak iğrençliktir zihniyetinize sıçayım sizin.
Göz zinası yazmış diğer eşşekte bakmak senin elinde evli bir insana bakma bu kadar zor olamaz - +1 yıl
Kadın açarsa ben bakar istediğim gibi hayal fantezi kurarım boş yapma @Tridentyu
Şimdiden başlamışsınız. Bugun gelinliğine karışır yarın arkadaşlarına... bence iyice bi sorgula evlilik fikrini
13 YorumlaBence abartmamak lazım dekolte işini. Neticede herkesin gözü sende olacak. Bi yerlerinin görünmesi hoş değil
10 Yorumla
+1 yılDamattan önce herkes mi görsün diycem ama o da görmüştür göreceğini
21 Yorumla- +1 yıl
Oo hamile bile kalan var
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmekten vazgeç diyen kızlarda galiba beyin yok ya da hiç sevilmemişler. Abi iyi misiniz orta yolu bulamadı diye niye ayrılsın? Herkes sizin gibi ayran gönüllü değil.
Soruya da gelince bence kesinlikle orta yolu bulmaya çalış, farklı bir model bak20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPardon da sen gelinlik ile mi evleniyorsun sevdiğinle mi sen önce bunu bi belirle derim ben mesele burada kimin ne istediği ya da ne giydiği değil bazı şeyler için başka şeylerden vazgeçmek gerekir onu anlatıyorum
00 YorumlaMerhaba, gelinlikte dekolte olabilir tabiki, ancak abartılı olursa hem sevgilinin hem ailesinin müdahale etmesi gayet doğal
00 Yorumla
+1 yılKimseyi dinleme diyen kızların hepsi abartısız hepsi evleneceği zaman kendi istediği değil eşi olacak kişinin dediğini yapacaktır v
00 YorumlaSana tavsiyem aileni dinle pişman olmazsın. Dekolteyi evinde giy millete gösterme ailen haklı
00 YorumlaModa & Stil konusunda 979 cevap paylaştı. hiç kimse ben evlenirken benim gelinligime hiç bir şekilde karışamaz ister mini olsun ister dekolte umrumda olmaz seninde umrunda olmasın
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı.
u +1 yılBir kez gelinlik giyeceksin, onu da dar ediyorlar sana. Ne olursa olsun giy. Diş geçirmelerine izin verme sana.
012 Yorumla- +1 yıl
E bu fener cimbom derbisi mi hudutta harbe mi yollamaya gazlıyosunuz insanları. Ayran gönüllü değil sizin kimse. Evlilik yoluna kadar girmişler bi bez parçası için denecek laflar mi bunlar
- +1 yıl
Bir bez parçası dediğin kadın için önemli bir hatıra olarak kalacak. Evleneceği kadının nasıl giyindiğini bilmiyor ki da karışıyor? Şimdiden ezmeye başlamışlar.
- +1 yıl
Allah aşkına bırakın bunları gelinlikmiş. Madem bu kadar maneviyata önem veriyosunuz orta yolu bulacak bi yaklaşımla kalbe dokunun. Cluba ya da sahile gitmiyo sonuçta gelinliğin zerafetine gölge düşmesine düğünü huzursuz etmesine ne gerek var. Tek taraflı değil hiç bse
- +1 yıl
Orta yolu neden gelin bulmak zorunda? Neden kararına saygı duyulmuyor? O bir birey. Köle değil.
- +1 yıl
Orta yol karşılıklı bulunur. Ağzımdan çıktı mı gelin bulsun diye. Ama odaklanmışsınız ezilme konusuna, yapıcılığa yer yok. Siz neler yaşadınız bilmiyorum ama insanları yaşayacakları güzellikleri bu kadar kolay harcamasina üzülürüm. Bekara boşaması kolay derler
- +1 yıl
Bu kadar yaşacakları güzelliği sırf dekolte sevmiyorlar diye kıza zorbalık ederek harcıyorlar ama.
- +1 yıl
Ne kadar kolay dekolte diyosunuz. O adamın yaşayacağı huzursuzluğu hiç hesaba katıyo musunuz?
- +1 yıl
Bir dekolteden rahatsız olacak kadar hastaysa demek ki.
- +1 yıl
Bi dekolte mi? Kıskançlıktan (sakınmaktan) anladığınız ne sizin?
- +1 yıl
Dekolte giydi diye kıskanmak hastalıklı bir durum.
- +1 yıl
tamam anladım ben sizi teşekkürler iyi akşamlar
- +1 yıl
İyi akşamlar.
+1 yılHer seyin bir adabı var. Nikah elbiseni öyle giyersin. Gelinlik uzun ve az dekolteli olmali.
01 Yorumla
Soran+1 yılsanane la
gelinliklerde fazla dekolteyi çok itici buluyorum. Gelinlik dediğin saf ve sade olmalı.
10 Yorumla
+1 yılOlmalı hayatinda bir kere giyiceksin ve bir kere düğünün olucak
10 Yorumla
+1 yılBir kere olacak diye diye erkeklerin iliğini çürütttünüz. Geri toplum.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu şey değil mi yan BEN 😂 bende açık dekolteli bi gelinlik istemiştim karşı taraf karşı çıktı istemedi bizim aile sıkıntı yapmayıp annemle babam almazlarsa biz alırız bi kere giyiceksin istediğini giy dediler diğerleri karşı çıktı hep bende şimdi böyle yapan ilerde daha beterini yapar dedim ayrıldım
18 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun nasıl hiç üzülmeden ayrıldınız peki
Cevap sahibi+1 yıl@sedefffınci Üzüldüm tabiki ben kabül ettim annem etmedi sana şimdiden böyle yapan ilerde daha da kısıtlar dedi doğru söylüyodu uymuyodukta zaten o 32 yaşında ben 22 doğulu ben trakyalıyım iyi biriydi ama evlenip pişman olacağıma böyle başta üzülmek daha iyi
Cevap sahibi+1 yıl@curlylg evli çocuklu bekliyodun sanırım 😂
- +1 yıl
Hakkınızda hayırlısı olsun
Cevap sahibi+1 yılOlmayan durumu düzeltemezsin eminim ki evlenseydik ilerde şiddet bile uygulardı
+1 yılKısa gelinlikler hiç yakıştıramıyorum tabi bana kalmış bir şey değil ama damat bey absürt bir damatlık giyse hoşuna gider mi iki tarafında gönlü olmalı bence zarif ve sade bir şey giysen daha güzel olmaz mı
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılDekolte olmalı. Şimdiden senin isteklerine karşı çıkıyorlarsa bir düşün derim.
00 Yorumla
+1 yılİste evliliğinin kaderini belirleyecek olay bu. Karsı mı geleceksin istedigini mi yapacaksın
00 YorumlaAvrupa'da olsa, adamlar çıplak düğün yapıyorlar. Türkiye sikinti. Sevgililikte sorun varmiydi
00 Yorumla
+1 yılGelinliğin masumiyeti var kuzum , bence amacı dışına çıkma
00 YorumlaModa & Stil konusunda 630 cevap paylaştı. Sevgilinle konuş, istemiyorsa giymeyeceksin.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılİstediğini giyebilirsin, bir gün yaşayacağın özel bir gün, o gün seni kısıtlamaları gerekir
00 Yorumla
+1 yılEtek boyunu biraz uzat.. Dekolte ye de ayar cek Orta yolu bulun işte..
00 Yorumla
+1 yılmişletin vücuduna bakamasından rahatsız olmuyorsan giyebilirsin
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yılE çoğunluk istemiyorsa yapmayacaksın linç edilirsin adın çıkar.
00 Yorumla
+1 yılUzunsan çok dikkat çekersin eşin olacak kişi çok kıskanır belki de
00 Yorumla
+1 yıl1 defa giyeceksin zaten 10 defa değil ama karşı tarafın da yaptığı hiç hoş bir şey değil beğendiğin varsa giyebilirsin hani eşin olacak kişi izin veriyorsa giyebilirsin o izin verdikten sonra ailesi hiç bir şey diyemez yani
10 Yorumla
+1 yılSenin istediğin gibi olmalı kardeşim bence sen evleniyorsun başkası değil
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşkım sen seç onlara ne ya muhafazarlae mı 1 kerw evlenecen hayatım tekmeyi at en kötü erko mu yok bu dünyada sanki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstediğini giymek hakkın 1 kere o günü yaşayacaksın mutluluğunuda hiç bozma umarım her şey gönlünce olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDaha gelinlik seçiminde bile anlaşamıyorsanız evlilik birliği içerisinde nasıl anlaşacaksınız?
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet olmamalı. Bütün akrabalarına meze mi olmak istiyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSmdiden başlamışlar evlenince düşünemiyorum 🤦🏻♀️
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılneden mesela, bir yerinin görünmesi kızlara neden haz verir
00 Yorumla
+1 yılBence yol yakın iken vazgeç evlenince herşeyine karışmaya başlayabilirler kızılcık şerbeti doğa olursun valla jsjsbzbxb
00 Yorumla
+1 yılsacmalama allah askina soyle kocan olacak seye sustursun ailesini hangi devirde yasiyoruz gelinlige karismak nedir
00 Yorumla
+1 yılKimseyi ilgilendirmez istediğini giy asla önemseme yoksa başına çıkarlar ilerleyen dönemlerde asla taviz verme!
00 Yorumla
+1 yılNormal zamanda giyersen giy ama düğünde bence o kadar kısa giyinmeye ve dekolteye gerek yok hem sen rahat edemezsin hemde laf eden baksn çok olur
00 Yorumla
+1 yılBence hiç giyme hem dekolte hem kısa kapalı neresi kalıyor kapaliki boş ver bikinili gelinlikler de var yani giydimi açık tam olsun ki Bi anlamı olsun
00 Yorumla- Devamını Gör (63)
Devamını Gör(108)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Sevgilim ve ailesi gelinliğime karşı çıkıyor, gelinlikte dekolte olmamalı mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler