Canım dünya geneli arkamdaki rengi antrasit gri olarak kabul etmiş yani senin anlıcak şekilde her rengin açıktan koyuya ton farkları oluyor ya bunları bilmen lazım
Sen bu erkeklere bakma onlar ne anlar. kolu uyuyorsa uzun değilse problem olmaz. Zaten Z kuşağı çok salaş giyiniyor bende severim panço tarzı canım şeyler asla kötü durmuyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Belli belirsiz bir renk diyebilirim. Yanlış renklerle yıkanmış beyaz gibi duruyor. Evde takılmalık rahattır fakat dışarısı için tercih etmezdim.
Dünyada bu renge gri deniliyor bilmem biliyor muydun
Dünya, arkadaki yatağın üstündeki pikeye gri diyor. Üstündeki bariz grilerle yıkanmış beyaz.
Canım dünya geneli arkamdaki rengi antrasit gri olarak kabul etmiş yani senin anlıcak şekilde her rengin açıktan koyuya ton farkları oluyor ya bunları bilmen lazım
Kabul etmen lazım ki, üstündeki beyaz masanın bir tik koyusu olarak durmakta ve 20 ton olsa da grinin açığı olarak dünyada kaktırılamaz.
Yok canım ne büyüğü
Bence güzel duruyor, altına bol değil dar Jean ya da taytla kombinlersen daha hoş olur
Bence kötü değil güzel kombine daha güzel olur Hayırlı olsun güle güle kullan
Evet büyük duruyor. M beden yerine S tercih edilmeli.
Sen giyersin giymezsin bana sorarsan büyük.
Oversize sevmiyorum
Çırpı gibisin, sanki ne giysen yakışmaz havası oluşuyor
Yani biraz büyük. Ama iyi durmuş yine de
1 beden büyük o sana.
Ben tatlı buldum :)
yoo bence normal bi küçüğüde dar duracaktır
Seneyede giyerim o yüzden aldım dersin soranlara
Güzelmiş
Güzel duruyor
Normal ya
Hayır durmuyor.
Sen bu erkeklere bakma onlar ne anlar. kolu uyuyorsa uzun değilse problem olmaz. Zaten Z kuşağı çok salaş giyiniyor bende severim panço tarzı canım şeyler asla kötü durmuyor.
Biraz büyük evet ama çok kötü durmuyor
Hayır çok güzel
Renkli olsa daha iyi olmaz mıydı sencede 🤔
Altına dar pantolon veya bol kot giy
Dedem gibi çıkmışsın bu pantolon da
Normal
Yok buyuk durmuyor
Modeli öyle zaten daha kısası hoş durmaz
duruyor
İyi bence
hayır iyi
Bence büyük duruyor