Moda & Stil Kadınlara takım elbise çok yakışmıyor mu ya? Renalzey Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Takım elbise hayranıyım sizce takım elbise bayanlara yakışıyor mu nasıl buluyorsunuz? Kadınlara takım elbise çok yakışmıyor mu ya? Cevapla Kadın Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Hayır hiç yakışmaz 0 3 Yorumla Renalzey +1 yıl Niye ya 😓😞 ben çok seviyorum u Barış_LonelyForever +1 yıl Sevebilirsin ben yakışmaz dedim sen seviyo5rsan yakıştırırsın :) Renalzey +1 yıl ☺️☺️tmm
Alcyone__ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Alttaki idare eder de üstteki gibi erkeksi duran takımları sevmiyorum 2 1 Yorumla Renalzey +1 yıl Hiımmmm ☺️ Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bunlar biraz el ense çekmelik geldi ama görsellerden bağımsız severim, yakışıyor. 2 0 Yorumla
schrodçg Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl Sen kendine ne yakıştırıyorsan giy kimsenin ne dediğine de bakma eminim ki çok yakışır sana 🙂🥰😊 0 2 Yorumla Renalzey +1 yıl Teşekkürler 🙂 Yorumla schrodçg +1 yıl Rica ederim güzel prenses 🥰 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 889 cevap paylaştı. Teach Style denilen giyim tarzı ve gerçekten kitap gibi oturuyor 0 1 Yorumla Renalzey +1 yıl Evet ☺️💎 Yorumla
corapci4242 Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Moda & Stil konusunda 2,9b cevap paylaştı. İnce çorap, ayakkabı ve aksesuar detayını doğru kombinlersen harika yakışacağını düşünüyorum sana 0 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 517 cevap paylaştı. Evet yakışıyor bencede 😅 2 1 Yorumla Renalzey +1 yıl Ay evet ya Yorumla
serdarcihan5 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. iş kadınına yakılıyor beni ekledin ama sana yazamıyorum 0 0 Yorumla
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl maskülen tarzı yakışan kadınlara yakışıyor bu tarz giyimler 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ayaklar çıplak gibi olunca sorun yok kadının ayakta çıplaklık olmalı 0 4 Yorumla Renalzey +1 yıl Ne diyon lan malllll Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geç kezban abla boş ver sen Yorumla Renalzey +1 yıl Kes lan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl La yürü git gece gece dayı Yorumla
comolokko18 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 +1 yıl bence yakışıyor fizik güzelse daha çekici geliyor 0 0 Yorumla
Esrarengiz023 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 59% +1 yıl Olabilir ama her ortamda da gitmez ki 0 4 Yorumla Renalzey +1 yıl Olsun ben olsam her ortamda da giyerdim Yorumla Esrarengiz023 +1 yıl Farzet pikniğe gittin🙄 Yorumla Renalzey +1 yıl Yok ya piknikte giyilmez o ben mecazi anlamda dedim Yorumla Esrarengiz023 +1 yıl 😅😅 Yorumla
Devoxer Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Herkese yakışmıyor da yakışana pırlanta gibi. 0 2 Yorumla Renalzey +1 yıl Dimi 💎💎💎 Yorumla Devoxer +1 yıl Kesinlikle ayrı bir karizma katıyor genel olarak bir kadını zarif bulduğum şık bulduğum olur fakat karizmatik çok nadir. Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bazısına evet mesela şarkıcı sıla 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bence iki görseldeki de kötü. 0 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Moda & Stil konusunda 977 cevap paylaştı. Ben etek takım daha feminen hoş buluyorum 0 0 Yorumla
gelinherkes Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Çok yakışır sana ama sen çorap kadınısın😀 0 15 Yorumla Renalzey +1 yıl Ney Yorumla gelinherkes +1 yıl Çorap kadını 😀 Yorumla Renalzey +1 yıl O ne oluyor Yorumla gelinherkes +1 yıl Reelste video paylaşıp çorap Kadınıyım müzikle paylaşım oluyo😀 Yorumla Renalzey +1 yıl He gördümde ne alaka Yorumla gelinherkes +1 yıl Kadın olduğun için öyle yazmıştım Yorumla Renalzey +1 yıl Anlamadim seni ama neyse Yorumla gelinherkes +1 yıl Yanlışlık varsa özür dilerim Yorumla Renalzey +1 yıl Yok estağfurullah 🙃☺️ Yorumla gelinherkes +1 yıl ☺️☺️ peki Yorumla gelinherkes +1 yıl Aslında 2. resim değilde 1. resim yakışır sana Yorumla Renalzey +1 yıl Çok teşekkür ederim 🙂 Yorumla gelinherkes +1 yıl Bişey değil ☺️ Yorumla gelinherkes +1 yıl Bu arada nasılsınız Yorumla Renalzey +1 yıl Ehh idare Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Moda & Stil konusunda 360 cevap paylaştı. Hayır 0 1 Yorumla Renalzey +1 yıl 😞😞😞 Yorumla
Canerr25 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Yakışıyor bence bu tarz harika duruyor 0 4 Yorumla Renalzey +1 yıl Evet ya ben bayılıyorum. Yorumla Canerr25 +1 yıl Sanada çok güzel yakışır Yorumla Renalzey +1 yıl Teşekkürler Yorumla Canerr25 +1 yıl Rica ederim dmdm Yorumla
GoldenFireBall_06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 395 cevap paylaştı. Yakışıyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Herif gibi oluyorlar 0 2 Yorumla Renalzey +1 yıl Yok abi harika durmuyor mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl No Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Hayır hiç yakışmaz
Niye ya 😓😞 ben çok seviyorum
Sevebilirsin ben yakışmaz dedim sen seviyo5rsan yakıştırırsın :)
☺️☺️tmm
Alttaki idare eder de üstteki gibi erkeksi duran takımları sevmiyorum
Hiımmmm ☺️
Bunlar biraz el ense çekmelik geldi ama görsellerden bağımsız severim, yakışıyor.
Sen kendine ne yakıştırıyorsan giy kimsenin ne dediğine de bakma eminim ki çok yakışır sana 🙂🥰😊
Teşekkürler 🙂
Rica ederim güzel prenses 🥰
Teach Style denilen giyim tarzı ve gerçekten kitap gibi oturuyor
Evet ☺️💎
İnce çorap, ayakkabı ve aksesuar detayını doğru kombinlersen harika yakışacağını düşünüyorum sana
Evet yakışıyor bencede 😅
Ay evet ya
iş kadınına yakılıyor beni ekledin ama sana yazamıyorum
maskülen tarzı yakışan kadınlara yakışıyor bu tarz giyimler
Ayaklar çıplak gibi olunca sorun yok kadının ayakta çıplaklık olmalı
Ne diyon lan malllll
Geç kezban abla boş ver sen
Kes lan
La yürü git gece gece dayı
bence yakışıyor fizik güzelse daha çekici geliyor
Olabilir ama her ortamda da gitmez ki
Olsun ben olsam her ortamda da giyerdim
Farzet pikniğe gittin🙄
Yok ya piknikte giyilmez o ben mecazi anlamda dedim
😅😅
Herkese yakışmıyor da yakışana pırlanta gibi.
Dimi 💎💎💎
Kesinlikle ayrı bir karizma katıyor genel olarak bir kadını zarif bulduğum şık bulduğum olur fakat karizmatik çok nadir.
Bazısına evet mesela şarkıcı sıla
Evet ya çok iyioluyor
Bence iki görseldeki de kötü.
Ben etek takım daha feminen hoş buluyorum
Çok yakışır sana ama sen çorap kadınısın😀
Ney
Çorap kadını 😀
O ne oluyor
Reelste video paylaşıp çorap Kadınıyım müzikle paylaşım oluyo😀
He gördümde ne alaka
Kadın olduğun için öyle yazmıştım
Anlamadim seni ama neyse