Hep erkeklerin kadınlara karışmasına laf ediyoruz da peki kadın erkeğin giydiği kıyafete, slip mayoya vs. karışabilir mi?

Hep erkeklerin kadınlara karışmasına laf ediyoruz da peki kadın erkeğin giydiği kıyafete, slip mayoya vs. karışabilir mi?

İkimiz de birbirimizi bir azat etsek mükemmel olmaz mıydı? Ben karışmıyorum. Karışılmasını da sevmiyorum. Zaten öyle çok açık giyinen biri de değilim ama harici olarak şu renk sana yakışmamış yok bu kıyafet sana yakışmamış yok giyimin iyi değil derken bu karışma işinin de cırkı çıkıyor.
Herşeye Okey deyimce de sen benimle hiç ilgilenmiyorsun amaaaaa diye dudak kıvırma başlıyor ama 😂
Karışmak değil de, öneride buluna bilir. Şunu giysen, daha yakışır, bunu giymesen daha iyi şeklinde. Aynı şekilde erkek de, kadın'a. Kimse, kimseye karışmamalı. Öyle Giyimli birini istemiyorsan, öyle biriyle ilişkiye başlamayacaksın. Ona göre giyinen birini bulacaksın. İnsanları değiştirmeye çalışma. Olduğu gibi beğeniyorsan, ilişkiye başla.
Karışırım. Erkek dediğin üstüruplu giyinecek. Eteği çekecek dizinin 5 karış altına. Hanımının sözünden çıkmayacak
Ne diyorsun ulen😂😂😂
😂😂😂
Etek boyu önemli yoksa karışmam
Mini giysin de mi? Fazla uzun olmasın 😂
Fazla uzun olmasın yerleri süpürür ev pislenir, mini de olmasın, diz kapağı hizası iyidir 😅
Evden çıkarken diz hizasında çıkıp sonra kıvırarak kısaltmasın ama dikkat eti 😂
Evet ya kısmı da var 😅eteğe karşıyım 😁
😂😂😂
Teşekkür ederim
Rica ederim 🙏
Cevap
10Cevap
Hayır kadın kadının, erkek erkeğin kıyafetine karışsın. Yeter yani, bu çok basit bir kural, aklınızı başınıza devşirin.
Sence yazdıklarımda ne kadar ciddiyim :D sjdjs neyse
Yanlış görmüşsün sen skdj
Yumruk sadece masaya atılmaz ha :D
Hayır kapı duvar da olur :D
😃 yalaaan
Diyosunnnnnnnnnn
https://youtu.be/zlviStCMzFk?si=GjLH57CnpwJ0uwRA
Dedim bitti
Karışmaz ben karışmam fotoğraftaki gibi gelirse yanımda gezdirmem o ayrı.. herkes tercihleri seçimleri ve davranışlarında özgürdür.. sonuçlarını göze almak koşuluyla tabi
Ne yani ben karar vermeyecek miyum zaten ne giyeceğine jxbxjxn
Erkek ne tarz giyinmek istiyorsa öyle giyinmeli, kadın da.. Ne renk seviyorsa, ne şekilde seviyorsa.. Ama bu vücudunu teşhir edecek düzeyde olursa o zaman karışma hakkı doğar bence. Kadın için de, erkek için de..
Yani etek giyersem büyük ihtimalle karışır bana
Er kişisi etek giyiyorsa karışmalı tabiki 🙄
Karışabilmeli, karışmalı, karışıklı olmalı. 😂😂
Oha ben giymiyorum ona ne oluyo 😄
burada bazı şeyler sansürleniyor diyemiyorum 😄
Üşengeç biri için hayat çok zor 😄
Ben istiyır muyum o önemli
Kadın erkeğin jartiyerine karıştığı için kavga bitmez
Abartılı giyinmediği sürece karışmam. Karışılmasını da istemem.
Benimkine karışsın 😄 kiyafetime hanımımın elinin değmesi bana göre önemli bir konu
İskoçyada geleneksel bu elbise erkeklere burada abes
sevgilim olsaydı mesela benim kötülüğümü istemeyeceğini düşündüğüm için izin verirdim onun zevkini merak ederdim ama full onun istediği şeyleri giymezdim sonuçta kendi tarzım da var
Allah'ım sefo ya😂😂😂benim sevgilim olacaksa etek giyerse bitti..
Karışmalı, etek giydirmemeli mesela.
De mi? 😂
Sefo çok tatlışşşş😃
Öyle konuşmamalısın o benim kelebegim o benim tatlı bebegim o benim serçem
Sefo'ya olan sevgim her zaman kazanacak 😃😃😃
Aşko kuşko erkek istemem yanımda 😀
Karışabilir gri eşofman dahil
Herşeyi ulu orta sergilemesin😂
Teşhirciliğe karşıyız efenim😌
Slip mayo giymek istiyorum derse ilişkimizi bi sorgularım
herkes istefigini giysin bize ne
Karışırım benim istediğimi giyecek