Moda & Stil Moda diye çok saçma şeylere para verir misiniz? seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 210 Yapay Zekaya Sor Verdiysenz nedir o Güncellemeler+1 yıl Süper soru 🦋 Moda diye çok saçma şeylere para verir misiniz? Cevapla Nedir Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Moda & Stil konusunda 4b cevap paylaştı. Hayır vermem gadası 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Moda & Stil konusunda 345 cevap paylaştı. Vermedim bir ara supra ayakkabı modaydı gittim çakmasını aldım orijinal diye hava atmıştım 😂 1 0 Yorumla
Kbra10 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yo hiç vermedim vermem heralde 😂 Ama çok beğendiğim bir şey olursa alırım 0 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Modayı takip etmiyorum.Yakışanı giyer çıkarım. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı. Yakışanı giyerim. Bencede bazan saçma seyleride görüyoruz moda ayaklarina 0 0 Yorumla
muraterenist43 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 90% +1 yıl Moda & Stil konusunda 459 cevap paylaştı. ben vermem ama kadın moda diye giydikleri şeyleri görsen 0 0 Yorumla
íbobeyyy Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Selam 👋😇Hayır tabi ki de modaya uymak için gereğinden fazla para vermek saçmalık. 0 0 Yorumla
gecekuşu07 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Moda dediğiniz sizi tüketime yönlendirmek için uydurulmuş hizli tüketim sağlamak amaciyla kullanilan bir şey bana göre insan kendine yakışanı giydikten sonra moda neye lazim ki 0 0 Yorumla
Bıktımmmmmm Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Hayır beğenmediğim bir şeyi giymem ben almamda 0 0 Yorumla
GunesKylr Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 50% +1 yıl Keyfime göre veririm vermem benim param 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır asla vermem 0 0 Yorumla
AngieTown Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Hayır hiç saçma seylere para vermedim. 0 0 Yorumla
mehtap1818 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Moda & Stil konusunda 346 cevap paylaştı. Ne uygunsa onu giyerim 1 0 Yorumla
Zena24356 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 348 cevap paylaştı. Modayı takıp etmem 1 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. abimin eskileri 🥺🥺 2 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. vermem hayır 0 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 728 cevap paylaştı. Vermem hiç 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 667 cevap paylaştı. Modaya uymam 0 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Moda & Stil konusunda 881 cevap paylaştı. Hayır hayır hayır 0 0 Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. saçmalık 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Hayır vermem gadası
Vermedim bir ara supra ayakkabı modaydı gittim çakmasını aldım orijinal diye hava atmıştım 😂
Yo hiç vermedim vermem heralde 😂
Ama çok beğendiğim bir şey olursa alırım
Modayı takip etmiyorum.
Yakışanı giyer çıkarım.
Yakışanı giyerim. Bencede bazan saçma seyleride görüyoruz moda ayaklarina
ben vermem ama kadın moda diye giydikleri şeyleri görsen
Selam 👋😇
Hayır tabi ki de modaya uymak için gereğinden fazla para vermek saçmalık.
Moda dediğiniz sizi tüketime yönlendirmek için uydurulmuş hizli tüketim sağlamak amaciyla kullanilan bir şey bana göre insan kendine yakışanı giydikten sonra moda neye lazim ki
Hayır vermem tabi ki
Hayır israf sevmiyorum
Çöp torbası daha güzel
Hayır beğenmediğim bir şeyi giymem ben almamda
Hayır kendi zevkime göre takılıyorum.
Keyfime göre veririm vermem benim param
Hayır asla vermem
Hayır modayla işim olmaz
Hayır hiç saçma seylere para vermedim.
Vermem, ihtiyacım neyse onu alırım.
Sanırım vermem. Sadece eteğim vs yok onları alırım yani.
Moda ne arar la burada?
Ne uygunsa onu giyerim
Param değerlidir :D
Kendi tarzıma veririm
Modayı takıp etmem
abimin eskileri 🥺🥺
Hayır , vermem
Vermedim
Moda ne ki
vermem hayır
Vermem
Yok lo