Mini eteğin üzerine cropmu daha güzel olur yoksa uzun içine koyulabilecek body mi daha güzel olur? Eteğin resmini ekledim birde bendeki cropların resmini eklicem o croplarla bu etek mi siyah kumaşmı daha güzel olur
Ben sana yobaz demedim farkındaysan helal olsun böyle düşünen adamlar kalmış ama çok nadirdir ama aklıma bir şey takıldı acaba dışarda böyle birini görsen dibin düşmez mi bence kadının içine düşersin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Çok hoş hepsi olur bence etek düz zaten de nerde yaşıyorsunuz böyle ya :(( ben çıksam götürürler bir etek zevkimiz var onu da yapamıyoruz
İstanbul’da yaşıyorum ama pantolon giysem bile mal mal bakıyorlar onun için alıştım artık erkekler için nefes alsın yeter
Ahahhahshs
Fiziğine göre değişir ama ilk iki crop çok daha iyi
Bunlar mini etekle mi yoksa kumaş pantolonlamı güzel olur sizce
Nerede giyeceksin ona göre
Gezmeye giderken
Elit ortam gibiyse veya elit görünmek istersen pantalon giy altına. Cıvıl cıvıl olsun istiyorsan etek
4. sıradaki iyi duruyor ama daha iyi modeller bulabilriz
Hepsi süper de siz nerde giyiyorsunuz bacım bunları😂😂
Şuanda yer yokki yazın bakıyorum insanlar herşeyi giyiyor
Ben Konya dayım da🥺
Ben İstanbul’da olduğum için biliyorsunuzdur zaten söylememe gerek yok
konya'da giyemezler mi?
@crazzy42 sence
bazılarını giyiyorlar ben konya'da çok gördüm merkezde ilçede de gördüm
sen kapalı mısın
Crop çok açık oluyor biraz gizemli olmalı kapalılıktan yanayım daha çok cezbediyor
Bu croplarla kumaş pantolon mu
Olabilir
İşte bak böyle böyle daha çok alışıp önünüze gelene yükselmecekmissiniz neymiş kadını kapatmak daha azdiriyor
Bana göre bu kıyafetler iç çamaşırından farksız
Aynen knk
Aynen knk ben yobazim dimi siz çok modernsiniz kusura bakma iffetli olduğumuz için
Ben sana yobaz demedim farkındaysan helal olsun böyle düşünen adamlar kalmış ama çok nadirdir ama aklıma bir şey takıldı acaba dışarda böyle birini görsen dibin düşmez mi bence kadının içine düşersin
Emin ol zerre ilgimi çekmiyor ben cilbab giyen bir eş tercih ederim ben dediğini yanlış yorumladım kusura bakma knk diye yazınca alay ediyorsun sandım
Estagfurullah helal olsun size
4 numara. Askılı olan.
Bu resimdekiler mini etekle güzel olur mu ya
Askılı crop güzel olur bence. Görsel sırasına göre 4 dedim bu arada. Eteği saymazsak 3 numara oluyor. Yakışır bence.
En alttan 3. Mükemmelmis link sal alicam
Instagram kırmızı butik
Tskk kuzum
Sondan 2 ve 3 hariç hepsi iyi
Kırmızı çok iyi
Nerede giyeceksin
Crop daha iyi
En üstteki mini etekle güzel durur mu bu croplar
Durur ben beğendim
Tabiki kırmızı
Peki bunlarla o resimdeki mini etekmi yoksa kumaş pantolon mu güzel olur sizce
Pantolon olur