Cidden ülkenin neresinde olursan olayım erkekler bunu o.. olarak görüyorlar vve ne alaka? ben bu taytii bir yerleirmi sergilemek için giymiyorum rahat ve mutlu hisssetiigim için en çokta kendim için giyiyorum o zmaanda siz de gri eşofmanlarinizla gelmeyin biz de onu tayt meselesi olarak mi görelim ne saccma bir dusuunce ya? haksız mıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılCinsel açlığın afrikası olan bir ülkede yaşıyoruz. Taytı geçtim maxi boy etek giysen bile süzen insanlar var ki tayt kadar hatları belli eden bir şey giydiğinde anguta dönüyorlar. Bunları kabullenmeniz ve umursamamanız lazım zihniyetler asla değişmez
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kadın rahatlık için giyinmez bu bir yalan.
Topuklu ayakkabı
içine hoplaya zıplaya girdikleri pantolonlar
sürekli çekiştirerek uzayacağını zannettikleri etekler
don yerine ip giyinmek vs. vs.
bunları giyen birisinin rahatlık için giyindiğine inanmam.04 Yorumla
Soran+1 yılKadınların da kendine yakistirdigi kendini mutlu hissettigi kiyaftler vardır bu ister rahat olsun ister olmasın ama bunu taşımak önemlidir bunu herkes taşıyamaz ama bu giydiği iicn de niyeti bu çıkarımı yapıpta bir kalıba sokmak kimsenin haddine değil kendini mutlu güzel zevklerine göre giyinmesi onu o.. da yapmaz
- +1 yıl
@t22savage başka ne düşünüyor ki bana baksınlar diye giyiyor zaten.
sen hiç rahat olsun diye basmalı uzun etek giyen kız gördün mü?
Bencede öyle bende giyiyorum fakat bugün bir kızı gördükten sonra bu nasıl böyle geziyor diyeceğim şekildeydı ekstra mini etek giyse bu kadar dikkat cekmezdi kötü yönde.
26 Yorumla
Soran+1 yılYa öyle onunda bir usulü var içe bir şey giymeyip giyen tipler var onda niyet farklıdır ama kalkipta bu denli namusa kadar laf atan tipler olunca ne alaka diyor insan cidden ben seviyorum tayti kimse için değil kendim için ve nniyeti farkli olanlari da kinamicam herkesin günahı sevabı kendine ilgilendirmez kimsenin hadddine değil
- +1 yıl
Haklısın ama sen bu niyette olmadigin için söylenen şeyler zoruna gidebilir fakat bu niyette olan insan da emin ol artık bu zamanda fazla bende giyiyorum niyetim o değil ve belli kalın kumaşı olan usturuplu tayt giyerim. bu yüzden de bu denilenler umurumda olmaz çünkü bunu yapan insanların gerçekten olduğunun bilincindeyim. acikcasi tayt giymenin adabını bilmeyen insanların sevgilimin olduğu şehirde dahi gezmesini istemem.
Emin ol erkeklerde her tayt giyen öyle demiyor fakat bu tür kişiler yüzünden normal giyinen de o gözle görülebiliyor maalesef.
Soran+1 yılAynen öyle haklısın
- +1 yıl
nasıldı ne görün mersk ettim de xoerim uazmdi mj
- +1 yıl
hımmm sağol da niye karsilk vermedn ki tppe
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
34Cevap
Tayt ta pantolon gibi yani daha rahat diye giyiyoruz kendilerine giyiyoruz sanıyor kerizler 😂hele makyaja karismalari hdhdh toksik boy hepsi velet işte
00 YorumlaYa sen aldırış etme ne var taytta sanki, ama fiziği güzel kadınlar giymeli ya şişmanlarda çok çirkin duruyor
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye’de yaşıyorsun bu serzenişin çok yersiz , belli insan ve özellikle erkek profilinden haberin yok
00 Yorumla Peki kış günü ince tayt giyen karıların amacı nedir
02 Yorumla
Soran+1 yılAmacı yok anladın mı isterse etek giyer kendi keyfi kahyassi okeyyy
Tayt üşümemek için giyinir ama içe giyinir teşekkürler yakşamlar 😂 ya kanka o olarak görmeyiz saçmalama giy sen ne diyim
00 Yorumla
+1 yılaslin da kötü bakmiyirum çok yakismais baska birsyee bakıyorum
00 YorumlaBazılarına hiç yakışmıyor çok kötü duruyor herkes giymemeli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Gizli Üye(18-24)+1 yılKukusu belli olsun diye giyiyo bazıları. Ben giymiyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılİç çamaşırı giymeyen tipler için evvet doğru dediğin onun niyet farklı amaa yine de kimseniin günahı beni ilgilendirmiyor küfretmek kimsenin hadddine değil
- Moda & Stil konusunda 926 cevap paylaştı.
+1 yılHerhangi bir gözle bakmıyorum. Tayt işte, ne olacak.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOran buran belli oluyor adamlarda abaza zaten, ondan sonra kafada ne film senaryoları dönüyor, açlık işte
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılkotu bakmıyorum ama tayt guzel bır kalcada baktırıyor :) ne yalan soyleyım bayan arkadaslarım bıle bakıyor ben bakmamaya calısınca ne bıcım erkeksın ben kadın halımle bakıyorum dıyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin ne amaçla giydiğinin ne anlamı var. Tüm uzuvların belli oluyor mu oluyor.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@t22savage kendini teşhir edersen bakanın çok olur. Popo yanağını vajina dudağını teşhir edersen amacın belli olur.
- Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılama belli ediyor her yeri
00 Yorumla Kötü gözle değil de azdırıyor
00 YorumlaBen bakmıyorum
Bakan düşünsün00 Yorumlaumrumda değiller
00 Yorumla
+1 yılMutlu hissediyorsan giyin yahu.
00 Yorumla
+1 yılKotu bakmıyoruz adlaa
00 Yorumla
+1 yılYo çok güzl bakıyoruz 🤪
00 YorumlaModa & Stil konusunda 844 cevap paylaştı. Hiç umrunda değil tayt mi gitmiş soyunmuş mu
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılKoru bakacak durum yok ki
00 Yorumla
+1 yılTayt görünce at geliyo aklıma
00 YorumlaModa & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı. Saçma düşünce. Gayet de yakıştırıyorum çoğu kadına
00 Yorumla
+1 yılgri eşofmanın nesi var
057 Yorumla
Soran+1 yılBence sus
- +1 yıl
hayır tabi ki neden susacakmışım, tayt giyenlerin her yeri meydanda çıplak gezse bu kadar tahrik edici olmaz sonra neden bakıyoruz neden laf ediyoruz
Soran+1 yılGri esorfmanin da taytan bir farkki yok belki giydiğiniz zmn fark etmiyorsunuz ama her şey ortada
Soran+1 yılAma ben demiyorum giymeyin kaklkipta kufretmiyorum ya da bakmiyorum o an denk geldiğim gibi yüzümü çevirip başka tarafa bakıyorum
- +1 yıl
gri eşofman bol arkadaşım nasıl her şey orta olabiliyo
Soran+1 yılBunu yapabilirsiniiiz
Soran+1 yılBol mu öyle dar gri esorfmanlar giyiyorlar ki belki sen bol giyiyorsun ama geneli öyle degil
- +1 yıl
yüzümüzü çevirdiğimiz tarafta da başka bi taytlı var ayrıca bakmadığımızda bu nasıl erkek diye ezikleniyoruz
- +1 yıl
gri eşofman ne kadar dar olabilir ki abartıyosun bence
Soran+1 yılBunu ezikce gören tipler sence karakterli mi sirf bu durumu yaşamamak adına onlar gibi mi olmayı tercih ediyorsun helal olsun ne diyim
Soran+1 yılAbartmıyorum olanı söylüyorum direk adamın organı ortada kalça her şey meydanda vücut hatları gözüküyor
- +1 yıl
onlar gibi olmayı tercih ettiğimi söylemedim kurgu yapma, genelde bakmıyorum bakmadığımda böyle canım bişeye maruz kalmak sinirimi bozuyo
- +1 yıl
iyide normal pantolon giyiyoruz ondan da tahrik oluyosunuz ne yapmalı
Soran+1 yılAynı şeyi bende yaşıyorum ama bunuu dert edinipte kimseye laf atmiyorrum sonuçta herkesin günahı sevabı kendiine o öyle mutlu oluyordur niyeti iyi ya da kötü kimseye zararı yoksa kufredipp asagilllamk kimseye dusmez
- +1 yıl
iyi de laf atıp küfretmeyi savunmuyorum sadece fiziğini ön plana çıkaranlar eksi puan alıyo demek istedim
Soran+1 yılKadın başlı baisna bir varlık olarak tahrrik ediliiyor diye geliyorsunuz biz ne yapalım nefes alsakk yetiyor size
- +1 yıl
bu söylediğin şey abazalar için geçerli
Soran+1 yılBen oraya ilişki bulmaya gitmedigim için bu durum çokta umrumda değil bir giyimle o kişi o.. da olmuyor ekşi v veripte artı koyduklarıniz en namussuz çıkıyor bence olduğu gibi görünenden korkmayın bu da tavsiyem
- +1 yıl
işte sorunda burada zaten görüntünle içinin aynı olması
Soran+1 yılSenin karşına öyle çıkmış diye de herkesi aynı kefeye sokamazsin
- +1 yıl
herkesi aynı kefeye koymuyorum ki, iki kadın ikiside tayt giymiş hangisinin rahat olduğu için giydiğini bilebiliriz
Soran+1 yılOna lafım yok benim lafım her tayt giyeni aynı kefeye sokmaları zaten fitness yerleirnde erkek çekmek için bu tarz antrenör ya da belli bir kişi tutuyorlar ve iç gitmeyip sade tayt şortla sadece kalça çalışıyorlar bu fitnesscilarin bir tür pazarlamasi ben bu tarz kızlara saygı duymuyorum ama lafta atmıyorum herkes kendine yapıyor
- +1 yıl
herkes fitness a gitmiyo fitnesstakileri fitnesstakiler ilgilendirir normal toplumsal ortamları kast ediyorum, iki tayt giymiş kadının hangisi hangi amaçla giymiş nasıl anlayacağız bunu soruyorum tabi ki laf atıp hakaret etmek yanlış
Soran+1 yılEn basitçe fitness i örnek verdim bu tarz niyetli olan kişilerin de hâl hareketlerinden anlaşılıyor zaten günlük hayatta
- +1 yıl
peki ya kendini normal davranışlar sergileyerek gizliyosa
Soran+1 yılBen kendimden örnek vereyim çevremdeki bu tarz kızlar yüksek sesle ve ilgi manyağı olan tipler olur kendini över sürekli nasılım diyip bir beğeni alma çabasındadir karşıdakine konuşma fırsatı vermez hep anlatıcı taraftır ya da dinler gibi yapıp konu değişir sözün bitince
Soran+1 yılEn ufak bir erkek bakışında bile benle ilgileniyor algısına girer gözleri hep fildir fildirdir
Soran+1 yılDaha sayacak çok şeyim vaar ama bunlar en belirgin özellikleri
- +1 yıl
anladım
- +1 yıl
benim bakış açım tayt giyip giymemesi ile alakalı değil taytı nasıl giydiği ile alakalı, taytın üzerine ön ve arka tarafı kapatacak şekilde uzun birşeyler giyiyosa kazak gömlek tunik gibi olumsuz bişey düşünmem
Soran+1 yılOnu uzun süre basaramazlar elbet bir açık verirler sizin o süreçte hemen yelkenleri indirmemeniz lazım bir tanıma aşamasında olup uzunca bir gözlemlemeniz lazım ama şu taktik hep doğrudur bir şeyi öğrenmek istiyorsanız körü körüne yalan söylüyorsa göz temasına bakın gözler yalan söylemez elbet gözü kayar yalan söyleyen birinin
- +1 yıl
haklısın gözler çok önemli ve mimikler de eleveriyo insanı
Soran+1 yılAçıkçası ben yine kendimden örnek vericem dışarda kalçamı kapatacak montumu bir yerde oturmayana kadar çıkarmıyorum ama sporda kendimde bir gelişme olup olmadığını ve bedenime sürekli baktığım için o hassasiyeti gostermiyorum herkes bu şekilde davranmak zorunda değil kimi için bu sebepler daha farklı oluyor
Soran+1 yılAynen öyle özellikle insan sarafi iseniz direk enerji den de anlıyorsunuz size iyi gelip gelmeyeceğini
- +1 yıl
spor salonunda da başka türlü giyinemezsin zaten insan vücudundaki değişimleri görmek istiyo ama tabi yinede gözler üzerinizde oluyo abazalara maruz kalınıyo
- +1 yıl
konuşmaya bile gerek kalmıyo zaten hareketleri ele veriyo insanı
Soran+1 yılAbazalara her türlü birliktelik teklif edenler oluyor asla yüz vermeyip lafımı sokup susturuyorum evet bakıyorlar ama bu onların iğrenç gözlerine maruz kalıyorum diye sağlığımdan eksik edeceğim anlamına gelmiyor takmıyorum artik isimi görüp cikiyorum muhattap olmadan
Soran+1 yılAbazalara her türlü maruz kalınıyor*
- +1 yıl
sağlığından eksik kalma tabi ki ama demek istediğim sonuçta iğrenç bakışlar sinirini bozar insanın adi birisinin adi düşüncelerine alet olmak çok kötü
- +1 yıl
evet haklısın Türkiye de kaçış yok gibi onlardan neyseki kadın abazalar azda veya belli etmiyolar bu konuda rahatım
Soran+1 yılÖyle de yapacak bir şey yok bir yerden sonra vurdumduymaz olmak zorunda kalıyorsun kendini sürekli bir seylerden uzak tutunca ne kadar korunursan korun bu abaza olayları her koşulda çıkıyor karşına ben o tayti giymesemde adam oraya kadın avı derdinde oluyor nefes alsa yeter tipler çok herkes aynı değil senin gibi amacı sadece spor olan tipler de var onalra lafım yok ama bunu kadinalr erkeklere yapmaz
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
kadınlar erkeklere böyle yapsaydı zaten çığrından çıkmak kelimesi yetersiz kalırdı
Soran+1 yılKadının gözünde beğendiği tıp olur ama kalkipta adamı rahatsız etmez laf söz etmez bir sohbet ortamın onla olmadığı sürece
- +1 yıl
ama başka kötü olan bir durum bu kadar çok abaza varken normal erkeklerinde abaza muamelesi görmesi
Soran+1 yılHaklısınız o yönden bende öyle görüyorum güvenemiyorum açıkçası yoksa beğendiğin tıp oluyor ama adamın gözü fildir fildir olup olmadığını anlayamıyorum tüm gün kalkipta adamı inceleyecek halim yok o yüzden bir tutuyorum geçiyorum
- +1 yıl
sporla ne kadar ilgili olup olmadığı önemli kulakları takıp spora odaklanıyosa ve kızlarla diyalog kurmaya uğraşmıyosa abaza olmayanlardandır
Soran+1 yılO tipte birine benziyordu ama nasıl sohbet edeceğimi bilmiyorum
Soran+1 yılYani kulaklık takip sporla ilgileniyordu çok gözlemleyemedim zaten sürekli gelmiyorda denk geldikçe iki dk bakıp işime odaklaniyroum
- +1 yıl
sürekli gelmemesi de iyi
Soran+1 yılİyi de o adamla asla sohbet açamam yanında çalışsam bile yanlış anlaşılirim bu Allah bilir başkalarına da yapıyordur diye fesatca düşünür bu da bana yakismaz
- +1 yıl
zaten sırnaşır gibi yaklaşmayacaksın normal yaklaşıp sporla ilgili bişeyler soracaksın
Soran+1 yılHım yani biz kızlar gibi abaza görüyorsak erkekleri o da kaşar olarak görmez değil mi
- +1 yıl
tamamen senin ona yaklaşma şekline ve konuşma tarzına bağlı
- +1 yıl
hiç diyalog kurmadan direkt samimi tavırlarla ya da spor yaparken yanına sokulursan kaşar olarak gözükürsün ama normal nötr bir konuşma üslubuyla yaklaşıp sormanı gerekeni sorup teşekkür edip konuşmayı bitirirsen klas bir izlenim verirsin hemde onun tavrını öğrenmiş olursun
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim
- +1 yıl
rica ederim
Ülkenin sistemi bozuk yobaz ülke
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPantolon veya etek rahat değil mi mesela
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsen kendıne yakıstırıp mutlu musun?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılneden kötü baktık
şort giyene ne dedikki..00 Yorumlasen gel giy ben yadırgamam... iyi iyi bakarım...
00 Yorumlamaalesef bu toplum buna hazır değil aşkım ya
20 Yorumla
+1 yılDimi
00 Yorumla
+1 yıliçleri kötü
00 Yorumla
+1 yılOnların kalbi fesat
00 YorumlaBüyükse arkan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen kötü bakmam aksine desteklerim
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYirtasim geliyor