Moda & Stil Mezuniyet fotoğraf çekiminde pantolon sweat giymek istiyorum çok mu kötü? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Ben öyle rahat hissediyorum ama garip mi Güncellemeler+1 yıl Atatürk yazan sweatimi giycem ☺️👌 siyah beyaz olucak kombinim Mezuniyet fotoğraf çekiminde pantolon sweat giymek istiyorum çok mu kötü? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
polili Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Kendini nasıl rahat hissediyosan öyle giyin ama biraz da özenmelisin 2 0 Yorumla
hakancan3 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 50% +1 yıl Aksine güzel olabilir 1 2 Yorumla hakancan3 +1 yıl Daha önce mezuniyet çekimleri yaptım güzel pantolonla uyumlu swet güzel olur Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler 🥰 Yorumla
spitzbueb Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Cok güzel evet kac yasindasin 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 18 Yorumla spitzbueb +1 yıl Abiyede giyersin Yorumla
Nehir006 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Bende elbise sevmiyorum şort giyinicem 😅 1 0 Yorumla
Kafkas01 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl Neden kötü olsun 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Bilmem herkes elbise giyiyor da 🙄 Yorumla Kafkas01 +1 yıl Rahat hissettiğini giy Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
ireçko Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Ne tarz bir pantolon 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Siyah kot Yorumla
vipertttttt Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Elbise giy 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Sevmiyorum ama Yorumla vipertttttt +1 yıl Hım o zaman rahat edeceğin sevdiğin şeyler giy Yorumla Soran +1 yıl Garip mi olur peki Yorumla vipertttttt +1 yıl Cübbe olucak çok sırıtmaz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kendini nasıl rahat hissediyosan öyle giyin ama biraz da özenmelisin
Aksine güzel olabilir
Daha önce mezuniyet çekimleri yaptım güzel pantolonla uyumlu swet güzel olur
Teşekkürler 🥰
Cok güzel evet kac yasindasin
18
Abiyede giyersin
çok kötü değil BERBAAAT
Bende elbise sevmiyorum şort giyinicem 😅