Saçlarımdan nefret ediyoruum. Daha lisedeyim ve resmen okulda bir tek ben saçlarımı topluyorum. Çok şekilsizler. :((((?

Yaklaşık 3 yıldır saçlarım böyle. Nasıl? Anlatayım. Çok kuru bu sebeple çok bakımsız gözüküyor ve çok kabarıyor. Bu durumun geçmesi için çok sey denedim ama düzelmiyor. Saçlarım kıvırcık gıbı ama değil. Belki size çok sacma gelebilir ama böyle. Saçlarımın üzellikle ön kısımları böyle. Alt kısımlarını çok seviyorum. Canlı, parlak, nemli ve düzler. Ama üstleri elektrik çarpmış gıbı. Çok uzun süre saçlarıma hep çeşitli nemlendirici yağlar kullandım olmadı. Bütün şampuanlarım nemlendirme üzerine ama yine bir işe yapamıyor. Saç kremleri yine aynı b*k . Duştan sonra çeşitli kremler yağlar spreyler kullanıyorum yine de bişey etkilemiyor. Saçlarım kırılmasın diye taramıyorum bile-tarayınca bonustan farkı kalmıyor-. Arkadaşlarım sadece şampuan kullanıyor ama harika saçları var. Ben onca şey kullanıyorum yine de böyle. Bana genelde "senin kadar saçlarıyla uğraşan görmedim" filan diyolar ama o kadar uğraşmam hiç bir boka yaramıyo. Saçlarım yine çok iğrenç. Dedem bile tülü kafa diye dalga geçiyo. Başka neler yapabilirim nolur akıl verin. Başa çıkamıyorum :(((( :'(((
Saçlarımdan nefret ediyoruum. Daha lisedeyim ve resmen okulda bir tek ben saçlarımı topluyorum. Çok şekilsizler. :((((?