Moda & Stil Genç kızlar niye ayağını göstermeye meraklı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hep topuklu babet falan giyiyorlar Güncellemeler+1 yıl Güncel Genç kızlar niye ayağını göstermeye meraklı? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Evet bazıları öyledir ama gel gör ki şu hobbiteki büyük bacaklı gibiler 🙄 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nası yani Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl sen niye buna taktın ki tatlım bırak istediklerini giysinler 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Merak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen de giy Yorumla Soran +1 yıl Rhaatsız edici Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Ayak faşistlerinin 36.5 merakından dolayıdır sanırım 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Niye üstüne gitsinlerki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzeliz diye sağa sola ilan etmek içindir Yorumla Soran +1 yıl Ayağamı bakıyoelarki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakan ve bunun esprisine video çok çekiliyor demekki bakıyorlar Yorumla Soran +1 yıl Benimkine bakarlarmı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sapık adamlar bakan bakae Yorumla
Faruk4216 Takip Et Yoda Yaş: 104 , eic 100% +1 yıl Sen genç değil misin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gencimde onlar gibi değilim Yorumla Faruk4216 +1 yıl Anladım Yorumla
BrownFlag Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Babet değil de topuklu güzel duruyor 0 34 Yorumla Soran +1 yıl Babet durmuyormu Yorumla BrownFlag +1 yıl Babet nötr yani. Spor ayakkabı = Babet çekicilik açısından söylüyorum Yorumla Soran +1 yıl Spor ayakkabı kötümü Yorumla BrownFlag +1 yıl Hayır 😀 Yani spor ayakkabı çekiciliği neyse babet de o demek istedim Yorumla Soran +1 yıl Spor ayakkabı normal bence rahatıma düşkünüm Yorumla BrownFlag +1 yıl Bence de spor ayakkabı giyTopuklu ayakkabı tamam seksi ama zararlı yani Yorumla BrownFlag +1 yıl Kemik yapısını bozuyor Yorumla Soran +1 yıl Aşırı rahatsız sokakta insanı çaresiz bırakıyor Yorumla BrownFlag +1 yıl Evet. Yürümekte zor. Yorumla Soran +1 yıl Babette aşırı sıkıyor arkadan Yorumla BrownFlag +1 yıl Peçete koyarsın 😀 Yorumla Soran +1 yıl Bide ayakta durmuyoki ayakkabı Yorumla BrownFlag +1 yıl Babet giyme ya babet bana itici geliyor Yorumla Soran +1 yıl Evet zaten ayaktan çıkıyor Yorumla BrownFlag +1 yıl Bir de bana sanki kokuyor gibi geliyor kızma önyargı sadece bu 😀 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyomki bir kere giymiştim lisede koşmam gerekince koşamıyodum ayakkabı çıkıyoedu Yorumla BrownFlag +1 yıl Çorapsız giyenleri görmüştüm o yüzden böyle düşünüyorum 😀 Yorumla Soran +1 yıl Çorapsız giyilir çünkü açık ayakkabı ya Yorumla BrownFlag +1 yıl Ama ten rengi ince çorapla da giyilebilir bence Yorumla Soran +1 yıl Çoğunlukla çorapsız bende öyle giymiştim Yorumla BrownFlag +1 yıl Yaş kaç Yorumla Soran +1 yıl 23 Yorumla BrownFlag +1 yıl Ne iş yapıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Cafede çalışıyorum Yorumla BrownFlag +1 yıl Zor mu? Yorumla Soran +1 yıl Normal Yorumla BrownFlag +1 yıl Peki birkaç şey daha soracağım Yorumla Soran +1 yıl Sor Yorumla BrownFlag +1 yıl Sence saç ektirmeli miyim Böyle de yakışıklı mıyım Yorumla Soran +1 yıl Doğal halin iyi bence Yorumla BrownFlag +1 yıl Yakışıklı mıyım? Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla BrownFlag +1 yıl Burada kızlar çirkinsin diyor 😀 Yorumla Soran +1 yıl Onlar keko arıyor boş ver Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İkisini de sevmiyorum alakasız 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Ne giyersinki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sadece spor dkdjjd Yorumla Soran +1 yıl He bende aynısı fkfjf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özel gün harici topuklu giyenler zaten özenti ve aşırı itici babet için bilemiyorum hoşuma gitmiyor benim Yorumla Soran +1 yıl Ben hiç giymiyorum onları özel gündede spor ayakkabı giyiyoeum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende öyle giymem özel günde normal de diğer türlü aşırı ezikçe Yorumla Soran +1 yıl Sen ne giyersinki özel günde Yorumla
Ay_ışığındasaklıdır Takip Et Master Yaş: 30 , eic 65% +1 yıl Moda & Stil konusunda 456 cevap paylaştı. Güzel durıyor 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Cidden Yorumla Ay_ışığındasaklıdır +1 yıl Vücut güzelse evet Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyomki hiç denemedim Yorumla Ay_ışığındasaklıdır +1 yıl Ama dedim ya vücut ve giyim tarzı Yorumla Soran +1 yıl Average hepsi Yorumla Ay_ışığındasaklıdır +1 yıl Detay ver Yorumla Soran +1 yıl Ne detayı Yorumla Ay_ışığındasaklıdır +1 yıl Your body Yorumla Soran +1 yıl 161 boy 54 kilo Yorumla Ay_ışığındasaklıdır +1 yıl Hmm Yorumla Ay_ışığındasaklıdır +1 yıl Belin ince mi Yorumla Soran +1 yıl Normal Yorumla Ay_ışığındasaklıdır +1 yıl Bişey sorucam Yorumla Soran +1 yıl Sor Yorumla Ay_ışığındasaklıdır +1 yıl Burdan değil Yorumla
Freddieisbck Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Moda & Stil konusunda 357 cevap paylaştı. fetişikler çünkü 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kızlarmı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet bazıları öyledir ama gel gör ki şu hobbiteki büyük bacaklı gibiler 🙄
Nası yani
sen niye buna taktın ki tatlım bırak istediklerini giysinler
Merak
sen de giy
Rhaatsız edici
Ayak faşistlerinin 36.5 merakından dolayıdır sanırım
Niye üstüne gitsinlerki
Güzeliz diye sağa sola ilan etmek içindir
Ayağamı bakıyoelarki
Bakan ve bunun esprisine video çok çekiliyor demekki bakıyorlar
Benimkine bakarlarmı
Sapık adamlar bakan bakae
Sen genç değil misin
Gencimde onlar gibi değilim
Anladım
Babet değil de topuklu güzel duruyor
Babet durmuyormu
Babet nötr yani. Spor ayakkabı = Babet çekicilik açısından söylüyorum
Spor ayakkabı kötümü
Hayır 😀 Yani spor ayakkabı çekiciliği neyse babet de o demek istedim
Spor ayakkabı normal bence rahatıma düşkünüm
Bence de spor ayakkabı giy
Topuklu ayakkabı tamam seksi ama zararlı yani
Kemik yapısını bozuyor
Aşırı rahatsız sokakta insanı çaresiz bırakıyor
Evet. Yürümekte zor.
Babette aşırı sıkıyor arkadan
Peçete koyarsın 😀
Bide ayakta durmuyoki ayakkabı
Babet giyme ya babet bana itici geliyor
Evet zaten ayaktan çıkıyor
Bir de bana sanki kokuyor gibi geliyor kızma önyargı sadece bu 😀
Bilmiyomki bir kere giymiştim lisede koşmam gerekince koşamıyodum ayakkabı çıkıyoedu
Çorapsız giyenleri görmüştüm o yüzden böyle düşünüyorum 😀
Çorapsız giyilir çünkü açık ayakkabı ya
Ama ten rengi ince çorapla da giyilebilir bence
Çoğunlukla çorapsız bende öyle giymiştim
Yaş kaç
23
Ne iş yapıyorsun
Cafede çalışıyorum
Zor mu?
Normal
Peki birkaç şey daha soracağım
Sor
Sence saç ektirmeli miyim
Böyle de yakışıklı mıyım
Doğal halin iyi bence
Yakışıklı mıyım?
Evet
Burada kızlar çirkinsin diyor 😀
Onlar keko arıyor boş ver
İkisini de sevmiyorum alakasız
Ne giyersinki
Sadece spor dkdjjd
He bende aynısı fkfjf
Özel gün harici topuklu giyenler zaten özenti ve aşırı itici babet için bilemiyorum hoşuma gitmiyor benim
Ben hiç giymiyorum onları özel gündede spor ayakkabı giyiyoeum
Bende öyle giymem özel günde normal de diğer türlü aşırı ezikçe
Sen ne giyersinki özel günde
Güzel durıyor
Cidden
Vücut güzelse evet
Bilmiyomki hiç denemedim
Ama dedim ya vücut ve giyim tarzı
Average hepsi
Detay ver
Ne detayı
Your body