Takım elbise, üniformalar erkeklerde cazibenin artmasına yardımcı olur mu?

Takım elbise, üniformalar erkeklerde cazibenin artmasına yardımcı olur mu?

Kişisel tercihler ve fikirler değişebilir, ancak genellikle düzgün ve resmi kıyafetler giymek, bir erkeğin cazibesini artırabilir. Resmi kıyafetler giymek, kararlılık ve özgüven izlenimi yapabilir. Ayrıca, iyi bir giyim tarzı, kişinin kendine özen gösterdiği ve detaylara önem verdiği izlenimini verir. Bu da karşı taraf üzerinde olumlu bir etki bırakabilir. Ancak, önemli olan kişinin kendini rahat hissetmesidir. Cazibe, sadece dış görünüşten ziyade kişisel karizma, iletişim becerileri ve içtenlikle de ilgilidir. Dolayısıyla, kişinin kendi tarzını bulup ona uygun giyindiği takdirde, kendine olan güveni ve cazibesi artabilir.
Evet cazibelerini artırır ama bunun bir önemi yoktur kadınların çoğunluğu erkek seçiminde artık yanılıyor çünkü devir büyük bir değişime girdi eskiden kadınlar seçim yaptıklarında o erkeğin çevresi bilinirdi güvenilir olurlardı ama şimdi bu durum söz konusu değil o nedenle aldatma olayları çok fazla oluyor bildiğimiz aldatmaktan daha fena şeyler yapıyorlar o yüzden birini seçerken giyimiyle ilgilenmeyin karakterine bakın.
Cevap
15Cevap
Hayır arttırmaz
Giyinme şekli güzel olsada her erkeğin böyle kıyafet giyme fırsatı olmaz. Ancak kendine ait bir işi varsa belki hergün giyilebilir. O da tabi işine göre değişir.
Takım elbise giyen, sinekkaydı tıraş olan erkekleri her zaman beğendim 😍 bu yüzden kocam polis 😂 ayrıca takım elbiseyi çok yakıştırıyorum
fizik iyiyse boy uzunsa evet. ben 183,5 cm boyundayım harika yakışırken bana arkadaşım 160 onda itici duruyor.
Mekan ve tipe göre değişiyor esmer sakallı erkeklere daha çok yakıştırıyorum
Çoğunlukla spor tercih ederim ancak bu tür giyinen erkeklerden hoşlananlara da saygım vardır.
Çalıştığım zaman giyerdim şimdi nefret ediyorum 😬
Olduğunu söyleyebilirim bazı kadınlar üniforma hastası. Sırf üniforma olduğu için isteyen var.
takım elbiselerimi seviyorum
Resmiyet sevmem hiç
Bazilarina yakisiyor
Kesinlikle arttırır..
Evet illaki farklı hava katıyor
Takım elbise her zaman yükseltir.
Ben giyince kızların aklı gidiyor
Kimisinde evet
Herkes kaldıramaz, herkesede yakışmaz ✨
Hayır hiç sevmem ben dhdhs
KESİNLİKLE EVETT
Hemen göze çarpıyosun 😎