Moda & Stil Yeni aldım, ikisinin uyumu nasıl olur? benimioo6 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor aşık oldum ben😋bu çantaya:))**En sevdiğim Vansim❤️ Güncellemeler+1 yıl Profilim deki converse nasıl? Yeni aldım, ikisinin uyumu nasıl olur? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
gumuskasik Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Vans 'lara bir türlü kanım ısınmıyor nedense. Bazı özel serileri ilgi çekici ama standart olan modeller hoş gelmiyor. 1 1 Yorumla benimioo6 +1 yıl Ben birde sarısını almak istiyorum Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Moda & Stil konusunda 360 cevap paylaştı. Bence daha da yakınlaştır atomlarına göre kombin yaparız 0 0 Yorumla
Buusee02 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Ayrı ayrı belki güzel olabilir ama uymamışlar birbirlerine 0 0 Yorumla
Eray-Demirci Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yatak örtüsü ile ayakkabının bağlantısını çözmeye çalışıyorum da benim matematik çok zayıf. 😃 0 0 Yorumla
Alcyone__ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Ayrı ayrı kombinlemen daha doğru olur.. 1 2 Yorumla benimioo6 +1 yıl Peki teşekkür Yorumla Alcyone__ +1 yıl Rica ederim 😊 Yorumla
ocyeanic Takip Et Xper 5 Yaş: 20 +1 yıl Jean ile kombinlenebilir, üzerine beyaz bir bluz 💗 1 0 Yorumla
hayatcokzoraglarim Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 94% +1 yıl Oha çok güzel çanta fakat ikisi uyumlu değil. 0 0 Yorumla
denisssa72628 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl dümdüz bi kombin yapıp çantayı patlatabilirsin 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. kötü seçimler 0 1 Yorumla benimioo6 +1 yıl İkiside baya pahalıydı Yorumla
Mrbrawn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 371 cevap paylaştı. Olmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Vans 'lara bir türlü kanım ısınmıyor nedense. Bazı özel serileri ilgi çekici ama standart olan modeller hoş gelmiyor.
Ben birde sarısını almak istiyorum
Bence daha da yakınlaştır atomlarına göre kombin yaparız
Ayrı ayrı belki güzel olabilir ama uymamışlar birbirlerine
Yatak örtüsü ile ayakkabının bağlantısını çözmeye çalışıyorum da benim matematik çok zayıf. 😃
Ayrı ayrı kombinlemen daha doğru olur..
Peki teşekkür
Rica ederim 😊
Jean ile kombinlenebilir, üzerine beyaz bir bluz 💗
Gule gule kullan
Çoksel sana yakışır cınım 🥰
Olsun sen beğendin ise güzel
Oha çok güzel çanta fakat ikisi uyumlu değil.
Kötü berbat hiç hoş değil
Bence uyumsuz
Tam aşko kuşko olmuşsun
ayakkabıların daha güzel, güzel parçalar
dümdüz bi kombin yapıp çantayı patlatabilirsin
çok zıt renkler
kötü seçimler
İkiside baya pahalıydı
Olmaz
Olmamış
Uyumsuz
Dızzocu kombini