Gelinlik satın alacağım arkadaşlar adres verirseniz iyi olur. Ucuz gelinlik tercihim. Daha özel bir şekilde sormam gerekirse İstanbulda ucuza gelinlik nereden alınır?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gelinlik satın alacağım arkadaşlar adres verirseniz iyi olur. Ucuz gelinlik tercihim. Daha özel bir şekilde sormam gerekirse İstanbulda ucuza gelinlik nereden alınır?

İnsanın en özel gününde giydiği kıyafet olan gelinliğin de özel olması bekleniyor. Bu oldukça doğal ancak bu durumu fırsat bilen bazı işletmeler gelinlik fiyatlarını oldukça yüksek tutuyor. Oysa hem kaliteli, hem pahalı görünen ucuz gelinlikler var.

Özellikle İstanbul'da ucuz ve güzel gelinlik satan pek çok yer var. İstanbul'da ucuza gelinlik nereden alınır sorusunun pek çok cevabı var. Fatih bölgesindeki gelinlikçiler bu konuda oldukça geniş bir yelpazeye sahip. Osmanbey civarındaki moda evlerine de bakabilirsiniz. Sadece İstanbul değil, tüm Türkiye için online gelinlik sitelerine bakabilirsiniz. Bunun yanında ikinci el alışveriş sitelerinde de çok kaliteli ancak ucuz ikinci el gelinlikler bulabilirsiniz. Kiralamak istemiyorsanız iyi bir internet araştırması ile aradığınız gelinliğe sahip olabilirsiniz.
Sonra kiz "ay bana ucuz almissin, sen beni sevmiyorsun" derse basina patlamasin bu? Yanlis anlama, yardimci olmak isterim ama "ucuza kacmaya" calisiyor gibi gorunmek istemezsin herhalde geline=).
:D minnoş ya :D bütçen ne kadar bebeğim ;)
Bin lira bebek
Mm bulamazsın bin liraya
Ben 1000 tl satıyorum gelinliğimi düşünürmüsün?
Fatih'e bir bak derim bende. Ayrıca eminönü bölgesi felanda piyasası. Bana kalırsa bu yönde yapacağın alışveriş için daha önce uygun fiyata gelinlik alan çevren varsa onlara danışman olacaktır. Bu sektörde insanlar bir kere müşteri olarak kendilerine geldikleri için ne tutturursam kârdır mantığı var. Onun için 3 liralık malı 10 liraya almanın bir manası yok.
eğer evlilik için alacaksan o iş sana bakmaz. kızın ailesi şu alıncak dedikten sonra alınır :)
yok fantezi olsun diyorsan da kirala gitsin.
Cevap
14Cevap
Arkdaşlar bu konuda faydasız çok yorum gördüm. Aynı gelinliği yok özel dikiyoruz yok bizim markamız var diye 5 bin yerine 80 bine alabilirsiniz. Keriz değiliz uygun arıyoruz diyelim. Bakırköy diye duydum ama bende gidip gezeceğim. Kadıköy altıyolda uygun olabilecek mağazalar var gibi. Cesaretiniz varsa online sipariş mantıklı. Çok güzel ve kıyasla uygun modeller var. Terzi tanıdık varsa mis. İsteyen fazla fazla bayılsın, ben balayıma harcarım parayı
ucuz gelnlk alcaına kaliteli güzel bi gelinliği kiralasnza
+ladım..
Envai çeşitte gelinlikler Fatihte bulunur.Ama uygun bir meblaya bulur musun bilmem..1000 liraya biraz zor.
Kime alacağına bağlı. Haha. Pendik, Maltepe gibi yerlerde ucuzdur diye düşünüyorum. Avrupaya hiç bakma
alıp naban oğlum kırala gitsin sankı kız süreklı gelinlik gıyecek :D bosa para verme :D ona verecen parayla lig tv al :D şansal buyuka görse bu yorumu hayatım boyunca bedava uyelık verırdı baana :D
En ucuzunu büyük ve perakende satış yapılan gelinlik imalathanelerinde bulursun.
Ararken böyle yer ararsın.
İkitelli, Eyüp ve Fatih'te var bunlardan ama adres bilmiyorum.
kardeşim modacı yaparız sana bi güzellik 5bine anlaşırız olurmu ?
İstanbul'da ucuz... gerisini okumaya gerek duymadım.
en iyisi kirala sen bence zaten herzamanmı giyecek en mantıklısı kiralamak
mantıklı ibo
aynen öyle 500 tl versin kiralasın güzel bitane
bizim millet her haltın 2. eline alışıktır. 2. el vardır ucuz.
Kaç beden gelinlik arıyorsunuz
Bende 2. El satıyorum ama çok temiz özel dikim
32 beden 70 beden 75 beden göğüs arası bakıyorum elinizde mevcut mu
Merhaba duruyormu gelinlikleriniz
alıp napcan kiralasana
hahah hahahah bu saatte daha fazla gülemezdim :))
Ppppppppp
Onun yerine 2 tane beşiktaş forması al.
gelinliği al evlenceksen ilerde bi hatıra olur
Maltepede ucuzdu sanırım :)
Mesaj at yardımcı olayım :D
banada lazım yer sirkeciğ ucuzluk yeri
Merhaba gelinlik varmı😊
Kaç beden gelinlik arıyorsunuz benim 2. El gelinlik satıyorum özel dikim çok temiz 0506 897 53 84
@Özgeayasefe 32 beden 70 75 beden göğüse uygun küçük kalıp gelinliğiz var mı
fatihe bir bak derim
🤐🤐
Yazık lan kıza...
tahtakale
Cemil ipekci
eminönü
Kendine mi :D
Taksim
eminönü
Tahtakale.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?