Moda & Stil Bugün nasıl bir kombin yaptınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Helloo Bugün nasıl bir kombin yaptınız acaba? 🫣 Güncellemeler+1 yıl 🌸 Bugün nasıl bir kombin yaptınız? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Bugün normal gri eşofman ve kısa kollu tişört giydim ev soğuk değil o kadar 1 0 Yorumla
Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Bugün resmi kombin yaptım toplantı var diye :D 1 5 Yorumla Soran +1 yıl biraz detay da vereydin sjjs Yorumla Seinjerlin +1 yıl siyah kumaş pantolon ve siyah gömlek. :D Alta da klasik bot, üstte kaban, üstünde atkı, üstünde airpods, bir de fular :D Yok be, siyah pantolon, siyah gömlek ve kaban. :D Ayakkabı da bot :D Yorumla Soran +1 yıl onlarda mi siyah sjsj Yorumla Seinjerlin +1 yıl Kaba koyu yeşil. Siyaha çeken ama güzel. Bot grimsi. 😅 Yorumla Soran +1 yıl güzelmis 😄 Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Moda & Stil konusunda 585 cevap paylaştı. Fotoda ki kadın güzel giyinmişBen kot pantolon koyu mavi kaban uzun siyah süet bot bu kadarcikBileğimdeki bilekliğimi de bir yere düşürdüm 1 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Moda & Stil konusunda 360 cevap paylaştı. Siyah pantolon siyah gömlek beyaz ayakkabı saat bileklik 1 0 Yorumla
Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Gri Jens siyah gömlek New balance ayakkabi kol saati 1 0 Yorumla
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl Moda & Stil konusunda 397 cevap paylaştı. Siyah kot, koyu mavi kazak ve üzerine kapşonlu :D en rahat ettiğim kombin üşürsem kapşonlu kurtarıyor sıcaklarsam çıkarıyorum jsjas 0 0 Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Bütün gün evde yattığım için tayt, sweat ve sweatin renginde pofuduk kışlık çorap vardı üzerimde. 0 0 Yorumla
afdafasfafa Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Beyaz ayakkabı, siyah kot pantolon, sarı bir sweat üstüne de kot ceket, saat küpe falan fistan işte keeenks 0 0 Yorumla
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Evdeyim. Siyah tayt, kahve rengi sweat, yukarı çektiğim uzun, çizgili corabim😂 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Moda & Stil konusunda 569 cevap paylaştı. Hiç evden dışarı çıkmadığım için kombin de yapmıyorum 0 0 Yorumla
Diplomasız_Doktor Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Lacivert keten Pantolon (Polo) Kareli gömlek (Sarar) Triko yelek (Tudors ) 1 0 Yorumla
Blackkjackk1 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Siyah kot mavi kazak siyah mont kahve bıt 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Siyah pantolon siyah kaban siyah babet 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen ne giydin Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Moda & Stil konusunda 12,2b cevap paylaştı. Kot , Kazak , bot , 1 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı. Mavi gomlek mavi pantolon siyah ceket 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bugün normal gri eşofman ve kısa kollu tişört giydim ev soğuk değil o kadar
Bugün resmi kombin yaptım toplantı var diye :D
biraz detay da vereydin sjjs
siyah kumaş pantolon ve siyah gömlek. :D Alta da klasik bot, üstte kaban, üstünde atkı, üstünde airpods, bir de fular :D
Yok be,
siyah pantolon, siyah gömlek ve kaban. :D Ayakkabı da bot :D
onlarda mi siyah sjsj
Kaba koyu yeşil. Siyaha çeken ama güzel.
Bot grimsi. 😅
güzelmis 😄
Fotoda ki kadın güzel giyinmiş
Ben kot pantolon koyu mavi kaban uzun siyah süet bot bu kadarcik
Bileğimdeki bilekliğimi de bir yere düşürdüm
Siyah pantolon siyah gömlek beyaz ayakkabı saat bileklik
Gri Jens siyah gömlek New balance ayakkabi kol saati
Siyah kot, koyu mavi kazak ve üzerine kapşonlu :D en rahat ettiğim kombin üşürsem kapşonlu kurtarıyor sıcaklarsam çıkarıyorum jsjas
Bütün gün evde yattığım için tayt, sweat ve sweatin renginde pofuduk kışlık çorap vardı üzerimde.
Beyaz ayakkabı, siyah kot pantolon, sarı bir sweat üstüne de kot ceket, saat küpe falan fistan işte keeenks
Evdeyim. Siyah tayt, kahve rengi sweat, yukarı çektiğim uzun, çizgili corabim😂
Hiç evden dışarı çıkmadığım için kombin de yapmıyorum
Lacivert keten Pantolon (Polo) Kareli gömlek (Sarar) Triko yelek (Tudors )
Sweatshirt ve eşofman var ev kombini
Siyah kot mavi kazak siyah mont kahve bıt
Siyah pantolon siyah kaban siyah babet
Sen ne giydin
Kot , Kazak , bot ,
Evdeydim kombin yapmadım
Spor giyindim bugün lacivert renginde.
Soğuktan donmama challange kombin
Mavi gomlek mavi pantolon siyah ceket
esofman tisort
Resmi idim.
Atayım mı? 🤭