Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hangisi daha şık ve rahat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Babetten nefret ediyorum, ayakları pide gibi gösteren en gereksiz ayakkabı türü.
Nedenki
özel bir davet yoksa hep spor hep spor en rahatı o
Özel bir davet varsa peki
dolgu topuk
O nasıl oluyor
Nerede giyeceksin? Nereye gideceksin? Önce bu sorunun cevabını ver.
Öyle sohbet muhabbet
Normal bir arkadaş ortamında spor ayakkabı. Date ise topuklu, yürüyüş halinde babet olabilir iş dahil
Yürüyüştede spor babeti ayağım ağrırken düğün falan varsa giyerim
Düğün gibi yerlerde topuklu ayakkabı giyilir ama yürüyüş yapıyorsan yürüdüğünü alana göre değişir ama yürüyüş yaparken spor ayakkabı giymeyi tercih ederim
Evet işte düğünde ya da özel günde topuklu giymeye halim yoksa baber giyerim ayakkabı hissedilmiyor bile
Aynen ben de onu demek istiyorum zaten seninle hemfikirim gayet net ifade ettiğimi düşünüyorum cevabımda
Düğünde spor ayakkabı giyenlerde fazla sırıtıyor mesela birde çorapsıs giyiyorlar hep
Düğünde spor ayakkabısı giyilmez ya hoş olmaz hiç isterse çıplak ayak giysin isterse çorapla giysin fark etmiyor güzel olmaz yani çok kıro olur Bence kıro tarzı bir giyeyim
Bazıları ayakkabı sıkınca giyiyor ama oda sıkar bence
Normal ayakkabılar ayakta durdukça ayaklar şişiyor özellikle topuklu ayakkabılarda topun arka kısmında vurmalar başlıyor çok acıtıyor önde de parmaklar büzüşüyor ayrı bir ağrı yapıyor
Küçük olunca olur tabi az boşluk olcak bende olmuyor mesela
İşte o boşluk olmadığı için ayaklarında vurmalar olabiliyor o gibi durumda ayak bakım ve sağlığı açısından birtakım bakımlar yapmak gerekiyor onları biliyorum uyguluyorum
Mesela yalınayak gezende oluyor
Hangi ortamda gezdiğine bağlı her koşulda ayak bakımlarını yapmasını bilmeli insan bilmiyorsa yaptırmalı düzenli olarak çünkü ayak bakımlarında pedikür yaptırmak topuklardaki sertliği almak ölü dokuyu temizlemek ayak sağlığı açısından tavsiye edilen bir durumdur Bu konularda çalışma yapıyorum kendim bu alanda da
Ben topukluda sıkıntı çekmiyorum
O da güzel o da başarılı tabii ayak sağlığı ve ayak bakımı için de çok dikkat etmelisin benim çalışmalarımı yaptığım insanlarda ayak bakımlarında yapıyorum onlarda da mutlaka topuklu ayakkabının veya yanlış ayakkabı giymenin getirdiği birtakım ayakta problemler görüyorum onları iyileştirmeye çalışıyorum
Şıklık olarak topuklu
Rahatlık olarak babet
Topuklu en şık olanı tabikisi diğerlerinin adı geçer mi sence? Hangisi en rahat bilemeyeceğim sadece topuklu olmadığı kesin:(
Topuklu bence normal
Nasıl ya, topukluya yaptığın kombinleri diğer kıyafetlerine yapamazsın bile
O değil rahatlıl olarak
Ah anladım, sevindim
Rahatlık sporda,
Şıkılık topukluda
Topuklu tabikide ama ayaklarınıza yazık
Nedenki
Oradaki kemikler durması gerektiği gibi durmuyor topuklu giyince
Ama çok şık değilmi
Evet çok şık gerçekten
Şık: Topuklu
Rahat:Spor
Babet ney peki
Ne şık ne de rahat
Bence rahat şıkmı bilmiyom
Düz taban bir ayakkabının rahat olduğunu düşünmüyorum
Şöyle diyim biyere giderken topuklu giymeye halim yoksa babet giyerim
Çirkin ya
Neden çirkin peki
Babetler güzel görünmüyor bence, gerçi ayak küçükse fena durmaz yine de. Palet gibi oluyor bazen
36 zaten benimki
Anladım, güzelmiş beğenen vardır elbet :) genelde beğenmem tabi güzel görünen istisnalar da görmüştüm.
Çok giymem zaten
hepsinin yeri kullanım amacı farklı.
Nereler mesela
bazı işyerlerinde, resmi yerlerde, davetlerde toplantılarda fuarlarda vb. orada burada topuklu.. arkadaşlarınla gezerken sahilde yürürken Spor, tatil beldelerinde orada burada gezerken babet ama en rahatı hangisi dersen tabii ki spor ayakkabı
Bence babet topuklu farketmiyo ikisinin kullanım alanı aynı
ama topuklu giyen kadının görünüşte fiziği bile değişir çok daha çekici olur. ama ayak sağlığı açısından omurga sağlığı açısından berbat.
babet dediğin düz ayak basit bir ayakkabı topuklu farklı bir de topuklu var topuklu var 10 santim stiletto ile diğer tüm topukluları eş tutamazsın
Topukluya üşenince babet giyerim tabi giyimi kolay
niye taktın bu kadar ayakkabıya sormanın amacı ne , sen de çok iyi biliyorsundur hangi ayakkabı nedir ne değildir 🤷♂️
Fikir sohbet muabbet için
hee.
Spor
Neden
Spor bence
Neden
Rahat
Topuklu ya da babet değilmi
Evet
Neden onlar değil
Spor
Neden