Trans kadınım kapanmayı dusunuyorum
Eşarp
Şal
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şal bence ama yinede sen seç yakışanı daha iyi bilirsin
Yorumları okudumda üzüldüm insanların hiç bir şeye saygısı kalmamış düşüncelerin hislerine saygı duymak gerek ne hiseettiğini soran yok gerçekten yazık
Bence saygı duyulması gerek ne olursan ol insanız davranışlar tercihler herkesin özgür iradesi seni tanımak isterdim
Bilmem bir erkeğe guvmem zor bir kere güvendim çünkü başıma çok bela geldi
Haklısın bilmedem güvenmeni bekliyemem bende güvenemem kimseye
Ciddiyse lütfen yorumu gizliden açıka al
Çıktım gizliden
Sal.
Cevap
6Cevap
Düşünsene söylemeden evleniyormuşsun. Gece roller tam tersi degisiyormuş. Çok fena olur. Muhafazakar aileleri iyi trollersin aslında
Baş ve yüz örtme âdetinin Mezopotamya toplumlarında milâttan önce 4000’lere kadar gittiği kaydedilmektedir.[4]Sumer’deki İnanna mâbedlerinde rahibeler başlarını örtmek mecburiyetindeydi. Bu tapınaklarda rahibelerin kutsal hayat kadını görevi yaptıkları ve bundan dolayı diğer kadınlardan ayrılmak için başlarını örttükleri belirtilmektedir[2]
M. Ö. 1500 yıllarında bir Asur Kralı'nın çıkardığı kanunun 40. maddesi, evli ve dul kadınlarla tapınak hayat kadını başlarını örtmelerini buyurmuş;[5] bekâr kızların, cariyelerin ve hayat kadını başını örtmesi ise yasaklanmıştır.[2][6] Bu uygulama Persler’de devam etmiş, oradan Araplar’a geçmiştir.[4]
Anadolu’da yaşayan eski topluluklardan Hititler, Frigyalılar ve İyonyalılar’da kadınların saçlarını örttükleri bilinmektedir.
Hindu topluluklarında eski dönemlerde soylu erkek ve kadınlar gösterişli başlık ve baş örtüleri kullanmışlardır.
Eski Yunan toplumlarında kadınlar, M. Ö 6. yüzyıldan itibaren başlarını diplaks/himation, şal, eşarp, bone (sakkos) gibi değişik örtülerle kapatmıştır.[4] Roma devletinde dindarlık ve hayâ kavramları genellikle başı örtülü kadın veya tanrıça biçiminde sembolize edilmiştir
Evleneceğim kim söyledi
Ben şaka olsun diye söyledim yanlış anlama hangisi yakışıyorsa onu tak hangi amaçla takıldığı beni de ilgilendirmiyor zaten. Yoksa biliyorum ben de örtünmenin ne kadar eskiye dayandığını
Trans kadın kapanmak mı dkckfi şal tak
Kapanmak müslüman özgü bir şey değil sadece
Yok abi pardon abla özgürsün istediğini yapmakta 🤗 şal yakışır 🤌🤙
Hanfendi size şal yakışır
Şal tabi ki düşünmeye bile gerek yok
Trans kadın mısın
Ameliyatlı mısın
Allah mübarek etsin
Baş ve yüz örtme âdetinin Mezopotamya toplumlarında milâttan önce 4000’lere kadar gittiği kaydedilmektedir.[4]Sumer’deki İnanna mâbedlerinde rahibeler başlarını örtmek mecburiyetindeydi. Bu tapınaklarda rahibelerin kutsal hayat kadını görevi yaptıkları ve bundan dolayı diğer kadınlardan ayrılmak için başlarını örttükleri belirtilmektedir[2]
M. Ö. 1500 yıllarında bir Asur Kralı'nın çıkardığı kanunun 40. maddesi, evli ve dul kadınlarla tapınak hayat kadını başlarını örtmelerini buyurmuş;[5] bekâr kızların, cariyelerin ve hayat kadını başını örtmesi ise yasaklanmıştır.[2][6] Bu uygulama Persler’de devam etmiş, oradan Araplar’a geçmiştir.[4]
Anadolu’da yaşayan eski topluluklardan Hititler, Frigyalılar ve İyonyalılar’da kadınların saçlarını örttükleri bilinmektedir.
Hindu topluluklarında eski dönemlerde soylu erkek ve kadınlar gösterişli başlık ve baş örtüleri kullanmışlardır.
Eski Yunan toplumlarında kadınlar, M. Ö 6. yüzyıldan itibaren başlarını diplaks/himation, şal, eşarp, bone (sakkos) gibi değişik örtülerle kapatmıştır.[4] Roma devletinde dindarlık ve hayâ kavramları genellikle başı örtülü kadın veya tanrıça biçiminde sembolize edilmiştir
Hala bu kapalligi ıslamla zannediyorsunuz ne diyeyim
tamam reis sensin
Reis ne ya reis erkek unvanı ben sana paşa desem kabul edecek misin
Olan şeyi yazıyorum
pempe paşa yakıştı ha olur paşa de bana lütfen
Erkekligi kabul ediyorsun ne diyeyim
sende kadınlığı😂😂😂
Ben kadınım ama paşa erkek evlati demek tamam olur paşa derim sana
tongaya düştün reis burdan kurtamazsın hadi eyw🙋♀️
Sorun değil sen bana kadın unvanı demedin ki erkek unvanı dedin
Deme şunu bana sultan de ama onu deme bana
Nasıl kafa bu
Belki Hristiyanim nereden biliyorsun eşarp takmak sadece İslam'da var hatta vesta rahibeleri duymadin deme
Aynen knk
Kapanmak Sümerlerden beri var
Tm..
Oo kapali fantezisi
Şal tak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar