Vardır bi 20 25 tane sanırım ama günlük kullanım için belli başlı olanları alıyorum yanıma. Genelde düğün davet vs için alınıp kenarda kalan çantalar..
@Hoplatır mesela ben universiteye sırt çantası kullanmayı tercih ediyorum ama günlük kullanamıyorum. Özel güne zaten minik bişey kulanıyorum. Tabi herkes öyle yapıyor diye biley olamaz. Bu benim fikrim yani☺️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
benim bir tane sırt çantam var tatile gidersem kullanıyorum sadece
Vardır bi 20 25 tane sanırım ama günlük kullanım için belli başlı olanları alıyorum yanıma. Genelde düğün davet vs için alınıp kenarda kalan çantalar..
Baget modelden 4 tane, omuz olarak 8 tane ve 4 tane sırt çantam var daha fazlası yok bunları yıllarca kullanıyorum
10-15 tane var ama ben bir tanesine takıp onu kullanıyorum çoğunlukla. Sadece özel günlerde ya da yerlerde farklı tercih ediyorum.
Sırt çantam vardı kardeşime verdim şimdi küçük bir tane var
Bazen ablama veriyorum onda 4 tane cantam var bnde 7
4 tanesi en iyileri geri kalanı 5 tane daha var normal olanlar
Çok çanta sevmiyorum 3.5 tane yetiyor insana
İki üç tane var çok çanta olması saçma bence bir iki tane her şeye uyan çanta olması yeterli
10-12 tane olması lazım. Günlük kullanım için ayrı, özel hün için ayrı , universite için ayrı
@Djami kimsenin o kadar çantası yoktur bence
@Hoplatır mesela ben universiteye sırt çantası kullanmayı tercih ediyorum ama günlük kullanamıyorum. Özel güne zaten minik bişey kulanıyorum. Tabi herkes öyle yapıyor diye biley olamaz. Bu benim fikrim yani☺️
T. akp atar mısın rica etsem 😊 şimdiden teşekkürler..
Okey 😎👍
Tek bir çantam var onu da okulda kullanırdım
Oldukça fazla ama kulandigim 3 4 falan
Ben çanta kullanmıyorum çok eşyam yok
Geçen 5 6 tane attım
7 8 tane kalmiatirn
2 sırt çantası ,1 bel çantası.
Canta cıyım
1 tane
1 tane
10 tane falan
6 tane var yeterli zaten