Hayır ne alakası var sonuçta bu kişisel tercih bende tanga/string giyiyorum bunu kendim isteyerek gerek günlük gerek özel zamanda giyiyorum farklı bir amaç veya manası yok ki
Hayır eğer ki tanga giydiğini herkese sergilemiyorsa problem yok. Partnerini memnun etmek için, yatak odasın seksi olmak için gayette tercih edilebilir kime ne
Hayır ne alaka tanga gayet doğal bir iç giyim çamaşırıdır buna farklı mana aramak ne saçmalıktır ya kişi kendini iyi hisseder ve giyer
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Fiziği güzel olan kızlara tanga çok yakışıyor, demekki sende kendi vücuduna güveniyorsunki tanga giymişsin, özgüvenin yüksek sanırım. Spor falan yapıyor musun, fiziğin nasıl?
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
duzenli spor yapiyorum fizigimden memnunum 165 boy 55 kiloyum
Erkekler tanga ları kadın Fantezi iç giyimi olarak biliyorlar sosyal medyadan saçmalıkları işte ama sen neden tanga giydiğini sölüyorsunki ona ne ne giydiğinden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Kötü değildir
Tanga neden giyilir hala anlam veremiyorum normal yaşantı da yani😂
mesela atıyorum taytın altına veya bazıları dar etek giyiyor ya normal kilot izi belli oluyor o belli etmiyor o yuzden açıklama geregi duydum
@masörbirbey boxer denen bir şey var onda da iz belli olmuyo 😂
gayet de belli oluyor dikis izi diye bir sey var?
@sugarbird aman bizene millet ne giyetse giysin isterse hiç giymesin bize zararı olmadıktan sonra
Dikişsiz olanlardan al? Bahane ararsanız çok tabi😄
aynen kanka bi tek sen biliyorsun ya her seyi
Öğren bir şeyler😂
Hayır ne alakası var sonuçta bu kişisel tercih bende tanga/string giyiyorum bunu kendim isteyerek gerek günlük gerek özel zamanda giyiyorum farklı bir amaç veya manası yok ki
Hayır eğer ki tanga giydiğini herkese sergilemiyorsa problem yok. Partnerini memnun etmek için, yatak odasın seksi olmak için gayette tercih edilebilir kime ne
Hayır ne alaka tanga gayet doğal bir iç giyim çamaşırıdır buna farklı mana aramak ne saçmalıktır ya kişi kendini iyi hisseder ve giyer
Fiziği güzel olan kızlara tanga çok yakışıyor, demekki sende kendi vücuduna güveniyorsunki tanga giymişsin, özgüvenin yüksek sanırım. Spor falan yapıyor musun, fiziğin nasıl?
duzenli spor yapiyorum fizigimden memnunum 165 boy 55 kiloyum
ben yakistigi icin degil rahat hissettigim icin giymistim
Tabiklde değil ya hem kim verecek ki zisankş giydiğini 🤦
Kanka biz erkekler tanga giyen kadınları, "g*tünden zevk alıyor diye bakıyoruz*.
Çünkü tanga araya giriyor ya erkekler de oraya tanga değilde penisim girse nasıl olurdu diye düşünüyor.
Bu yüzden erkek arkadaşın doğru demiş.
Ve tanga bu amaçla giyilir zaten seks arayan kadınlar giyiyor.
Bu tamamen bşr zevk ve beğeni meselesidir. Sen severek giyiyorsan kimşn ne düşündüğünün anlamı yok
Sevgilini sat, yerine plastik leğen al. İçine ılık su doldurup otur yavrum
insanın kotu veya iyi olması iç çamaşırı ike olculemez
kim diyor bunu yaa neden kötü olsun ki kimse görmuyorki senin ne giyidigin
Ne alakası var saçmalama bunu sorarken çok düşündün mü
Ben vallahi ful tanga giyorum ve kötü diye yok ben zevk alıyorum yakıştırıyorum diye giyorum
yakışıyorsa izlemeyi seveceğim bi kıyafet yakışmıyorsa hiç giyme
Hoşuna gidiyorsa giyersin ona ne benimde vardı yanları ince olandan arada giyerim
ya hosuma gittiginden de degil de kendimi rahat hissediyordum bir kere giydim rahat oldugu icin surekli giyiyordum da sogudum artik giymem
Erkekler tanga ları kadın Fantezi iç giyimi olarak biliyorlar sosyal medyadan saçmalıkları işte ama sen neden tanga giydiğini sölüyorsunki ona ne ne giydiğinden
kendisi sordu
Çok saygısızca konuşmuş mal lafı soksaydın bari
bi sey diyemedim ki asiri sasirdim kalakaldim masada o cekti gitti
böyle öküzlerle sevgili olursan alacağın tepkide bu olur
oyle birine benzemiyordu ki
Sana saygısızlık etmesine izin verme bidaha ve ayrıca ne tür bi modeldi
ne modeli
Taytın modeli
Pardon tanga dicekrim
Hayır değil ya nerden çıktı ki
Sevgilin örümcek kafalıymış
boş ver dediğini hatta onu
yok ya artik giymeyi dusunmuyorum sogudum sayesinde
Sevgilinden soğuman daha doğru olurdu
Bugün buna söylenen yatın başka şeye de söylenir
Hayır kadın çamaşırı zaten
Sevgilin işini bilmiyor demekki. Yakışmamışmıydı
hayir yakisiyor yillardir giyinmeyi tercih ettigim bi sey ama artik giymeyecegim sanirim
Çok tepki vermiş
Giy rahatına bak boş ver
Aşırı abartmış yaaa
Bence guzel ama sevgilinn koskanmos sanirimm
Tanganin ne olduğunu bilmiyorum
Gayet iyi, çok severim giyen kadını
Kotumuyum hayir
Aah bebeğim Ah bebeğim araya kadar bebeim
Değildir
Ne alaka saçmalamış
• Kızlara özel bir kıyafet neden kötü olsun?
Kotu degilim
Gayet normal bence giyinnnn
Evet çok kötü
Hayır
Herkesin tercihi kendine
Değil
Mükemmel
Guzel ancak yeri ve onemi onemli
O kadar kotu degil
Neye göre kime göre
Niye kötü olsun ki
Nasıl şeyler dedi
kendine saygin yok mu kendi gururunu dusunmuyorsan benim gururumu da mi dusunmuyorsun beyinsiz falan misin gibi seyler iste
Sende güldün
hayir yani boyle bi tepki beklemedigim icin kalakaldim sadece bir sey soyleyemedim
Geçmiş olsun
Neden kötü olsun ki
Hayı
Neden kötü olsun?
niye kötü olsun ki
Bilmem ki a