Moda & Stil Sizce giyilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Uzun süredir görmediğim eski erkek arkadaşımla buluşmaya gideceğim bu giyilir mi nasıl sizce? Sizce giyilir mi? Cevapla Erkek Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 32,1b cevap paylaştı. Evet giyilir 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yani ne kaybettiğini göstermek ya da aslında hala kaybetmediğini göstermek için iyi bir fikir 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Öyle mi anladın Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Güzel tespit Yorumla
Sitsili Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% 1 yıl Moda & Stil konusunda 367 cevap paylaştı. Kacirdigin şeye dön de bir bak istedim kombini. Makul bence 0 0 Yorumla
Irresistibleart Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Omuzlar geniş olması gerek sister 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Omuzlarım geniş😅 Yorumla Irresistibleart +1 yıl Üstüne beyaz deri ceketle al kombinle Yorumla Soran +1 yıl Altına peki siss Yorumla Irresistibleart +1 yıl İnce topuklu düz çizme Yorumla
TheSaintBalloon Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Vermeye gidiyorum elbisesi. 0 2 Yorumla TheSaintBalloon +1 yıl Ay yani selam vermeye gidiyorum elbisesi diyecektim yanlış yazdım çok çok özür dilerim Yorumla Soran +1 yıl O nasıl oluyor Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Giyilebilir ama fazla açık gibi 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Gayet güzel ya dikkat çekici Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle ama hava soğuk ondan dedim Yorumla Soran +1 yıl Üstüne bir şey alırım ya Yorumla Soran +1 yıl Hava durumuna göre giyeriö Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hasta olma ona dikkat et yoksa kıyafet güzel Yorumla Soran +1 yıl Aynen görsün kaybettiğini 😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl bu havada toton donar :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Olsun be kendimi ayarlarım bende Yorumla Cevap sahibi +1 yıl nasıl ayarlıyacan Yorumla
aybükeyaa Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Of bayıldım giyilir ya süper duruyo 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yaaa dimiii canımm felaket durur Yorumla aybükeyaa +1 yıl Evet bide kalcam göğsüm büyük bi tık ufak durur ama süper linkini atarmisn Yorumla Soran +1 yıl Göğsün büyükse bi beden büyük al göğüs kısmı dar biraz Yorumla aybükeyaa +1 yıl Aa anladım tamam senin kaç beden ona göre bende secicem sen hangisinibaldin Yorumla
ɳⲟⲣⲗiɳ Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Donarsın bu soğukta 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Olsun Yorumla ɳⲟⲣⲗiɳ +1 yıl Olsun ne demek ya hasta olmak bu kadar mı umrunda değil Yorumla Soran +1 yıl Evet değil bi ceket alırım Yorumla ɳⲟⲣⲗiɳ +1 yıl Peki sen bilirsin Yorumla Soran +1 yıl Güzel mi Yorumla ɳⲟⲣⲗiɳ +1 yıl Güzelde hava soğuk yazın giysen neyse Yorumla Soran +1 yıl Ben takmıyorum sen niye taktın ki Yorumla ɳⲟⲣⲗiɳ +1 yıl Neden sırf güzel göründüğü için hasta olma ihtimaline rağmen onu giymeni isteyeyim ki? Sevgilin olsamda istemezdim olmasam da istemem hasta olma üşütme sadece bir gün güzel görümcem diye bir hafta hasta yatarsın değmez Yorumla Soran +1 yıl Sağlıktan çıkmayım neyin ne olacağı biliyorum hava durumu şartlara göre giyeceğim tedbirimi de alırım Yorumla Soran +1 yıl Hasta olursam da bi ilaç serum alırım toparlarım Yorumla ɳⲟⲣⲗiɳ +1 yıl İyi eğlenceler dilerim o zaman 🙂 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Moda & Stil konusunda 966 cevap paylaştı. Siyah olsa giyilir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Zevksiz 😂 Yorumla eternity-a +1 yıl Hayır 😂 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. yaz için olabilir... 0 0 Yorumla
Kaoslyn Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 yıl Fiziğine bağlı 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Atalı çok oldu Yorumla Kaoslyn 1 yıl Ben yeni gördüm Yorumla Soran 1 yıl Tamam Yorumla Kaoslyn 1 yıl Tamam Yorumla
severimmmseniiii Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl nere de? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yer net değil ordu da Yorumla Soran +1 yıl Net değil ama Yorumla severimmmseniiii +1 yıl niye bakmiyorusn kutuna ya Yorumla
Meleagros Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Giyilmez. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla Meleagros +1 yıl Hava soğuk. Şimdi sen bu elbeseyi giyip ateş seni çağırıyor mesajı verirsin. Subliminal mesajdır bu :O Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Evet giyilir
Yani ne kaybettiğini göstermek ya da aslında hala kaybetmediğini göstermek için iyi bir fikir
Öyle mi anladın
Evet
Güzel tespit
Kacirdigin şeye dön de bir bak istedim kombini. Makul bence
Omuzlar geniş olması gerek sister
Omuzlarım geniş😅
Üstüne beyaz deri ceketle al kombinle
Altına peki siss
İnce topuklu düz çizme
Vermeye gidiyorum elbisesi.
Ay yani selam vermeye gidiyorum elbisesi diyecektim yanlış yazdım çok çok özür dilerim
O nasıl oluyor
Tamm havası giyilir
Kesinlikle
Giyilebilir ama fazla açık gibi
Gayet güzel ya dikkat çekici
Öyle ama hava soğuk ondan dedim
Üstüne bir şey alırım ya
Hava durumuna göre giyeriö
Hasta olma ona dikkat et yoksa kıyafet güzel
Aynen görsün kaybettiğini 😂
bu havada toton donar :D
Olsun be kendimi ayarlarım bende
nasıl ayarlıyacan
Of bayıldım giyilir ya süper duruyo
Yaaa dimiii canımm felaket durur
Evet bide kalcam göğsüm büyük bi tık ufak durur ama süper linkini atarmisn
Göğsün büyükse bi beden büyük al göğüs kısmı dar biraz
Aa anladım tamam senin kaç beden ona göre bende secicem sen hangisinibaldin
Hayir
Alla alla
Donarsın bu soğukta
Olsun
Olsun ne demek ya hasta olmak bu kadar mı umrunda değil
Evet değil bi ceket alırım
Peki sen bilirsin
Güzel mi
Güzelde hava soğuk yazın giysen neyse
Ben takmıyorum sen niye taktın ki
Neden sırf güzel göründüğü için hasta olma ihtimaline rağmen onu giymeni isteyeyim ki? Sevgilin olsamda istemezdim olmasam da istemem hasta olma üşütme sadece bir gün güzel görümcem diye bir hafta hasta yatarsın değmez
Sağlıktan çıkmayım neyin ne olacağı biliyorum hava durumu şartlara göre giyeceğim tedbirimi de alırım
Hasta olursam da bi ilaç serum alırım toparlarım
İyi eğlenceler dilerim o zaman 🙂
Siyah olsa giyilir
Zevksiz 😂
Hayır 😂
Giyilir neden giyilmesin
yaz için olabilir...
Fiziğine bağlı
Atalı çok oldu
Ben yeni gördüm
Tamam
Tamam
nere de?
Yer net değil ordu da
Net değil ama
niye bakmiyorusn kutuna ya
Giyilmez.
Niye
Hava soğuk.
Şimdi sen bu elbeseyi giyip ateş seni çağırıyor mesajı verirsin. Subliminal mesajdır bu :O