Moda & Stil İyi bir markaya ait bu pantolon alınır mı, güzel mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Evet, çok güzel Hayır, çok çirkin Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Bu kadar parlak olmasa güzelmiş arada kaldım son kalanlar alıyım mı kapıcaklar yoksa Güncellemeler+1 yıl Sonuç tükendi almadım iğrenç olduğuna karar verdim İyi bir markaya ait bu pantolon alınır mı, güzel mi? Cevapla Marka Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Bence iyi 0 0 Yorumla
NoiseMan Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Moda & Stil konusunda 551 cevap paylaştı. Fotodaki kombinler hoş durmuyor ama pantolonun kendisi güzel 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bence de güzel duruyor Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,4b cevap paylaştı. Çok güzel pantolon, kardeşimin geceleri yatağa serdiği muşamba gibi 4 0 Yorumla
Ayşeaynur Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sırf marka diye saçma sapan şeylere para vermek çok mantıksız ya markaların kölesi olmuşuz bunu kendimize kabul ettirmemiz gerekiyor 1 0 Yorumla
hardstone1 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl fiziğin bu kadına benziyorsa hoş. Aksi halde çok kötü de durabilir 0 0 Yorumla
Masteɾ Takip Et Master Yaş: 101 , eic 86% +1 yıl Kime göre güzelmi herkesin tarzi degişik ablasi ne alaka yani soru 0 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 877 cevap paylaştı. Bu iğrenç şey pantolon mu oluyor şimdi bedava verseler giymezdim ben 0 0 Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Bu pantolon giyilir mi ya renge bak disko topu gibi vasat 0 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Yağmurluk gibi aşırı parlak.. Kötü 0 0 Yorumla
KilimciveKöroğlu Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Bunu giyip şapırdatarak şupur terlemeyen var mı? 0 0 Yorumla
Doktorbirrüye Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Zara tarzı sank 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sende güzel mi Yorumla Doktorbirrüye +1 yıl Evet seksi duruyor Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Moda & Stil konusunda 948 cevap paylaştı. Al al 0 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Moda & Stil konusunda 795 cevap paylaştı. Çok güzelmiş 0 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ben dar seviyorum 0 0 Yorumla
Beyzaliche Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Berbat 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Niye sen mı alacaksın Yorumla Beyzaliche +1 yıl Bedava verseler giymem. Bir pantolona göre aşırı dikkat çekici, üzerine giydiğin şeyi sönük gösterir. Ayrıca tasarımı da hoş değil, üzerine çektiği dikkati de karşılamaz Yorumla Soran +1 yıl Bi Tık doğru harbi üstüne ne giycem Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Bence iyi
Fotodaki kombinler hoş durmuyor ama pantolonun kendisi güzel
Bence de güzel duruyor
Çok güzel pantolon, kardeşimin geceleri yatağa serdiği muşamba gibi
Sırf marka diye saçma sapan şeylere para vermek çok mantıksız ya markaların kölesi olmuşuz bunu kendimize kabul ettirmemiz gerekiyor
fiziğin bu kadına benziyorsa hoş. Aksi halde çok kötü de durabilir
Kime göre güzelmi herkesin tarzi degişik ablasi ne alaka yani soru
Bu iğrenç şey pantolon mu oluyor şimdi bedava verseler giymezdim ben
Bu pantolon giyilir mi ya renge bak disko topu gibi vasat
Parlak olması hoşuma gitmedi.
Bune be pazar poşeti gibi🤢
Sahneye çıkıyorsan alınabilir
Bence hiç güzel değil
Acaba gerçekten bu kadar parlakmı.
Yağmurluk gibi aşırı parlak.. Kötü
Derimi? Winlex mı 🤔
Bu pantolonu giyen kızı eve almam
Ceset torbası gibi
Bunu giyip şapırdatarak şupur terlemeyen var mı?
Pehlivanların giydiği deri pantolanla kapışır 😃
Zara tarzı sank
Sende güzel mi
Evet seksi duruyor
Fena değil.
deri giyeceksen dar olmalı
Al al
Çok güzelmiş
alınır çok güzel
Evlerden ırak 😃
Beğenmedim
Güzel değil.
Pantolon alınabilir
fazla parlıyor. yinede sıksa yakışır
Cıks
Ben dar seviyorum
Beğenmedim.
Berbat
Alinir güzel
Sevmedim
Berbat
Niye sen mı alacaksın
Bedava verseler giymem. Bir pantolona göre aşırı dikkat çekici, üzerine giydiğin şeyi sönük gösterir. Ayrıca tasarımı da hoş değil, üzerine çektiği dikkati de karşılamaz
Bi Tık doğru harbi üstüne ne giycem
İğrenç ötesi