Merhabalar Herkese ✨️

Yüzük kombinasyonları bazı erkeklerde çok klas duruyor.
Merhabalar Herkese ✨️

Yüzük kombinasyonları bazı erkeklerde çok klas duruyor.
Ben kendimde aksesuar sevmiyorum hiç. fazlalık gibi geliyor. ama taksaydım da bileklik takardım sadece. ya da akıllı saat. kadınlaraysa en çok halhal ve kolye yakıştırıyorum zarif ve güzel görünüyor
Ahh ben saati çok yakıştırıyorum lakin lütfen altın saat takmasınlar, hoş görünmüyor, kro gibi görünüyor altın saat takan erkekler, altın da seven bir insan değilim. Kol saati başka yakışıyor erkeğe, hatta yakıştırdığım tek aksesuar.
Yüzük, saat, bileklik.. Bazılarına küpe ve piercing de çok yakışıyor ama bazılarına 😂
Teşekkürler baby ❤️🥂
Kendime bileklik, kolye ve yüzüğü çok yakıştırıyorum. Gerçi sayacak başka aksesuar kalmadı sanırım asddjdk
Küpe, piercing falan var ajfje
Cevap
19Cevap
Parmağıma iki yüzük takarım onlarda eşimle aldıgım alyanslar olur eşim ölünce veya ben ölünce iki alyans olur elimde başka bişey olmaz yaşarken tek takacağım da eşimin bana begendiği alyans tır başka bişey takmam
Her erkeğin tarzına göre değişir klasik giyinen insanlara genel olarak sade ve şık aksesuarlar ama kore tarzı giyinen erkekler ya da starboy tarzı giyinen erkeklerin daha fazla aksesuar gibi ancak bana göre her erkeğin kolunda kombiniyle uyumlu bileklik ve yüzük olmalı ancak sade istiyorsa sadece bileklik de yeterli
Yüzük. Saat ve gözlük bana göre aksesuar değildir. Saat zamanı gösteren bir alet, gözlük de daha iyi görmeyi sağlayan bir alettir
Damarlı Beyaz ten 😂 uzun ve iri vücut bir erkeğin en iyi aksesuarıdır 💀
Ahaha dimii😂
Bence üst olarak kapüşon bana ekstra bir yakışıklılık katıyor, bir de 𐱅𐰇𐰼𐰰 (Göktürkçe: Türk) yazılı yüzük 😊
Yüzük saat bileklik. Küpe yakışanlar da var.
Ben erkekte takı sevmiyorum bence saat bileklik olabilir
Kol saati deri türünden künye falan. Veya bu görselde ki gibi tarz künye. Bayıldım.
Bence sadece sakal isteğe bağlı yüzük de kullana bilir tabi
pircing mi kupe mi, bunlari takan biri erkek olamaz bu zamandaki oyle yaratiklara erkek demek, resmen sakatliktir, hepsi kiz olmus siz bayiliyorsunuz onlara Allah im daha ne kadar boyle yaratiklarla doldurucan dunyayi, kol saati bileklik kolye bitti aksini diyen lgbt dir
Abart
ne abartmasi kizim netflix teki hristiyanlara bakip hayran kaliyorsunuz git adam gibi birini bul kendinin yaninda seni gibi birini mi istiyorsun
Saat ve yüzükten başka takıları sevmiyorum da yakıştırmıyorum da..
Gümüş bileklik
Ayy mümkünse sadece bileklik ve saat taksınlar🥳🥳
Aksesuar sevmeyen hiç takmasın bence gereksiz
Yüzük (evlilik), bileklik ve dövme.
Saat olabilir.
aksesuar kullanmıyorum ama saat olabilir
Yüzükleri yakıştırıyorum.
Sadece saat veya gözlük
saat ve bileklik
Saat yakışır kesinlikle erkeğe.
Tanga
O aksesuar sayılmaz ama aufjwjr