Heryerde takılması gerektiğini mi düşünüyorsunuz yoksa takılmasada olur tarzı mı düşünüyorsunuz? Öyle birini gördüğünüz zaman neler düşünüyorsunuz?

Bir şey düşünmüyorum ama dikkat çekmiyor diyen var mı bilemem, ister istemez dikkat çekiyor, kullanılmayacak da bile aparat kullanılmalı diye düşünüyorum.
Yanlış sutyen tercihi kadınlarda meme kanserine sebep olduğu ve tetiklediği için bence de toplumda ki sutyen giyilmedi diye ayıplanma bırakılmalı zararlı bisi bizim için çünkü ama hemcinsim kisilerin de bunu abartmaması gerekir tabiki
Rahat biri olduğunu, rahatına düşkün olduğunu, insanların "off südyeni yok" diye düşünmelerini umursamadığını düşünürüm. Kadınların iç çamaşırı giyip giymeme tercihine karışmak bize düşmez.
Soruya 13 gün sonra cevap yazıp EİC seçilmek... Teşekkürler 🙂
Benim yazmamı beklemiş bu soru 🤣
Öyle mi düşündürdü size bu durum 😂
Ne düşüneyim? 13 gündür EİC vermemişsin kimseye, ben yazdım veee bingooo
Şans 😂
Bişey düşünmem onun kendi zevki kendi rahatlığı sonuçta kendini sütyen takmadan rahat hissediyorsa rahat hissettiği gibi dolaşabilir onun rahatlığına benim karışmam doğru olmaz
Cevap
72Cevap
Memesine güvenen kadınlar takmayabilir gadası
Çoğu insana da görsel şölen yaratmış olurlar 🙃
bir şey düşünmem
Helal olsun toplumu ve insanları sallamayın güçlü ve özgür biri diye düşünüyorum, bide rahatsız olmasın diye bakışlarımı kaçırırım
Aygır gibi göğüsü olan taksın bir zahmet, okuz gibi ne o öyle ıyy
Dekolte giymek le aynı şey sonuçta memenin yarısı dışarıda geziyorlar ayıp olmuyorda ucu mu ayıp
Sarkmadan korkmuyorsa, koşarken hoplar diye düşünmüyorsa ben de düşünmem. Fotodaki gibiyse özgüvenli diye düşünürm. Çok da bakmamaya çalışırım
Silikonsa kurtarır. Silikonun ne gibi zararları var bünyeye
Bir şey düşünmem yani, olabilir canı takmak istememiştir, nihayetinde uzun süre kullanımda darlık hissi veriyor sadece bunu kızlar anlar.
Bence herkes böyle olmalı rahat. Eşimde istese bende izin veririm hoşuma gidiyor
Böyle bir eş adayım olsa. Alımlı Seksi görenlerin dönüp bir daha baktığı
Bir gün karşıma çıkacaktır 🙃
Memeler iri ve sarkık ise kötü duruyor hemde çok, iri ve dik ise çok tahrik edici duruyor, küçük ise belli bile olmuyor, ister sudyen taksın ister yakmasın çok kişi farketmiyor bile
bence her seyde takilmasi sart degil ozellikle ip askili elbiselerde straplez model elbiselerde ya da crop ustlerin icine sutyen gereksiz geliyor bana
Bişey düşünemiyoruz ne yapalım. Düşünmeye kalkınca iyi olmuyor
😄😄 işimiz zor işte
Arandığını jddjjd ama rahat bir şey değil demek ki bu şey ki her kadın şikayetçi bu durumdsn
Ama uçları görünmesi de yani ortalıkta hoş olmuyor dikkat çekiyor şimdiiii 😅😅🤭
Doğrudur kendi tercihin tabi saygı duyuyorum. eşin kızmıyor mu peki
Vay be ben olsam istemezdim açıkçası eşimin memelerinin ucunun gözükmesini herkesin içinde
Hahahaha
Zaten ortalikta ciplak geziliyor cok da bir öenmi yok bunun
çok Seksi bir durum bu. takmayanlar aşırı hassarlar bence meme uclarından çok zevk alırlar ondan takmazlar
O sizin tercihiniz derdim ama çok hoşuma da giderdi
Takmaya bilir tabikide özel hayatı Ama çalışıyorsa takmalı işyerinde
Beni olumsuz etkilemiyor. Hatta şu an düşünüyorum da dikkat de etmiyormuşum.
kendi tercihleri , bben karısmam insanlara ,, sahne onların diledikleri gibi gezebilirler
bir şey düşünmüyorum; herkesin kendi özgürlüğü. Ayrıca göğüs uçlarının görünmesinin bir olayı yok, erkeklerde de var sonuçta
tebrik ediyorum içimden
cesaret
kesinlikle cesaret ister
çok fazla bakıyorlar ama
yani kendi tercihi der geçerim bişey diyemem bu arada ben turta34 olan o hesabım dondu buna yazar mısın
Sütyen kadınları gerçekten çok zorluyor, ama ev dışında takılmaması, meme ucunun belli olması pek rahat bir durumda olmasa gerwk
Edepsiz ve ucuz ruhlu bir yaratık olduğunu düşünürüm
Ahlaki değerlerinin olmadığını düşünüyorum. Kolay kadındır. Amacı erkeklerle birşeyler yaşamaktır
İlgi çekici bence üzerine giydiği giysi de tam belli ediyorsa. Göğüsleri doğal hafif salınmış haliyle görmek güzel.
Yürürken sallanmaları lop lop off diyorum
Memeleri dik dolgun uçları belli oluyorsa çok tahrik edici oluyor
Ben bişe düşünmem sonuçta karışma hakkımız yok buna istedği gibi giyinebilir herkes
Benim teyzem 34 yaşında evde takmıyor meme ucu ve memesi baya belli oluyor
Saygı duyarım her zaman ve takdir ederim. Eşim de yapar arada bir hatta sıklıkla.
Ben begeniyorum hele bide gögüsler dik olunca efsane
Evde o kadar alışkınım ki buna
Ve çıplaklığa
Ey özgürlük, okulda defterime, sıraya agaclara yazarım adini
Yanlış düşünülür sonuçta tahrik var
takmasınlar, hatta tişört giymesinler, neden giyiniyorsunuz ( ! )
çok etkileniyorum özellikle sallanmasından
hoş duruyor bence
cesurdur diye düşünürüm
Bedeni nasil rahatsa o sekil davranmali.
Hiç bir şey... 🤷♂️
Bakarım dikkat çeker🤪
Valla masallah diyorum sabır çekiyorum. 😂🥰
Cesur ve özgüvenli :)
Gördüm geçiyorum. O kadar işte. Her yer meme dolu
Kendine ve vücuduna güvenen biri
Takmayan takmaz kendi tercihi
ucu güzukunce bazilari çok seksi oluyor
yani
Eh maşallah diyorum 🤣
İçimden ne gelirse artık 😅 ama ilk tepkim nazar değmesin diye 🤣🤣🤣 @sedabykks
Bencede gördüklerime diyorum görmediklerim beni ilgilendirmez 🤣 onlarada nasip olur inşallah
Ben mi sen mi 🤣🤣
Öyle olsun bakalım ama delilik bazen iyidir 😈💪🏻
Rahatsa takmasada olur.
ped koymayı unutmuştur. Art niyet yok.
Dikkat çekici ve güzel duruyor 🙄☺️
Bu da takmamış diyorum 😀😀
Bakıyoruz sadece elden ne gelir 🙊🙊🙊
Aşırı normal bir durum bence
Çok şeyler 😂😂😂😂
İkizleri özgür bırakmış
Canlarım onlar benım :)
Kuzenimde takmaz normal