Benim için çok acil ve çok önemli bir kıyafet arıyorum. Bakırköy'de bu fotoğraflardaki elbise korselerinden satan bir yer biliyor musunuz?

Benim için çok acil ve çok önemli bir kıyafet arıyorum. Bakırköy'de bu fotoğraflardaki elbise korselerinden satan bir yer biliyor musunuz?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sadece o siyah olan iplikli şeyi mi iatiyorsun komple kiyafetmi
Sadece siyah olanı istiyorum
Beşiktaşa gelebilir misin
Eğer bulacağımın garantisi varsa gelirim ama garantisi olmalı dolaşıp arayıp oradan oraya gidecek kadar vaktim olmayacak maalesef.
Fatihte bulursun Bakırköy de bulamazsın fatih gelinlik ciler hanı na git binlerce ceşit var
Gelinlikçilerde yok diye söylediler bana ama kesin emin misin sen? Bir de sadece yarım günüm falan var bulmak için gerçekten tek bir yere gitmem ve bulup almam gerekiyor.
Abiyeciler fatihte tekstilciyim orada bulursun yeri fatih
Yani sen eminsin o hâlde değil mi?
Evet
Teşekkür ediyorum o hâlde
Rica ederim
Bakır köyde bilmiyorumda emin onu tarafında var
Tam adresini söyleyebilir misin peki? Ya da mağaza ismi de olur ben bulurum her türlü.
Tr giyilmesi zorlu
Benim bulmam ve almam gerekiyor ama hem de sadece yarım gün içinde çok acil yani.
Hocam en iyisi dolap gibi yerler o halde
İnternetten almak istemiyorum gidip kendim almalıyım. İnternetten almaya çalışsam zaten hızlı olmaz hani.
Hocam zamanla olarak geç kalmışsın bence
Ya niye geç kalmış olayım Allah aşkına hâlâ zamanım var. Vazgeçmeyi düşünmüyorum.
Hocam bence iç giyime yönel ama karar senin tabiki
İç giyimde iç korse bulunuyor bu aradığım dış korse ve o yüzden bulamıyorum.
Hocam amaç seksi olmaksa iç giyimi Ondan dedim
Hayır hayır sadece kombinimdeki eksik parça bu ve bunu bir an önce elde etmem gerekiyor.
İkinci el kıyafet satan yerlere bak
öyle bir yeri nereden bulabilirim ki?
Terziler ilk seçenek olabilir
Terziler mi? Oralarda olur mu ki? Ben oralarda özel dikimle yalnızca bir şeyler alınabiliyor diye biliyorum.
Belki ellerinde vardır ya çok hızlı dikerler
Dikebilirler mi ya o kadar hızlı ben en iyisi yarın bir şansımı deneyeyim çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için
Ne demek efenim psikoloji okuyorum psy yardımda ederim xd
Hadi ya nasıl da denk gelmiş ben de psikolog arıyordum djdjdjdjd
Ahahaha şans eseri desene yazmak istersen buradayım
Tamamdır yakınlarda psikolojik buhranlara girersem falan yazarım sağ ol djdjdj
Ne demek efenim her konuda buradayım xd
Hocam mesajına dönüş yapamıyorum ben haberin olsun
boş ver ya vazgeçtim zaten. Bazen insan bir şeyleri niye yaptığını pek anlamıyor.
Bilemiyorum ama hoş ve mantıki bir iletişim şekli olmadi Sanki
Özür dilerim ya gerçekten tamamen benim sıkıntım. Yani çok özür diliyorum. Böyle saçma bir şeyin hiç başlamaması inan bana çok daha sağlıklı. O sebeple başlamaya yaklaşması sebebiyle de özür diliyorum. Hayatta güzellikler dilerim...
Bu kadar özür dilenecek bir durum yoktu bence sadece ufak bir sorunu söyledim fikrin değişirse yeniden yazarsın
Anlayışın için teşekkür ederim o hâlde. Bu arada merak ettim şu ana kadar benimle ilgili psikolojik bir tahlilde bulundun mu? Yani iyi değilim bence orası kesin ama henüz herhangi bir psikoloğa randevu alamadım. Ama merak ettiğim şey fark edilebilir şeyler yapıyor muyum acaba şu an için sana ya da başka bir zaman başkasına?
Açıkçası cozemedim seni bir kaç tahminim var ama buradi uygun olmaz
boş ver o zaman bir gün illaki öğrenirim sorunlarımın ne olduğunu...
Nasıl istersen tabiki