2 elbise arasında kararsız kaldık, 4 çiftiz kızların hepsi rahat giyiniyor ondan yargılamayın ev ortamı, hangisi sizce güzel? (Boy 1.60 kilo 54)

2 elbise arasında kararsız kaldık, 4 çiftiz kızların hepsi rahat giyiniyor ondan yargılamayın ev ortamı, hangisi sizce güzel? (Boy 1.60 kilo 54)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Eğer tasiyabilirse bence siyah ilk ikisi güzel ama onlar için şeyler olmalı abi insallah anlatabildim
Yirmacli olan yakışır mı sence
Neyler olmalı anlamadım)
Askılı dekolteli giyiyorsa özür dileyerek diyorum g. gusleri birazcık büyük olmalı düz ise yakışmaz abi
Zaten büyük yoksa giyemezdi ki
Cook şanslısın o zamna hem minyon hemde büyük
Dediniz ya misafirlerimizde gelecek eşleriyle birde bekar arkadaşınız gelse sorun edermisiniz
Bekar yok aramızda tamamı evli
Sizin eve mi gelecekler
Hayır biz gidicez
Peki diyelim bir zaman sonra müzik çalsa bir arkadaşın eşini dansa kaldırmak istese izin verir misin
Sorun olmaz d-c oynuyoruz daha fazlasını yaşadığımız oluo😂
Neler yaşadınız çok merak ettim
Dinlemek isterim
Yeşil giyse iddali olur ama herkesin gözü onda olur hoşuna gider mi
Yeşil şort etek rahat olur oturması
Kıskanmaz mısın
Hayır
Var mı böyle bir ortam yaa hep rahat mı giyinir senin hoşuna gidiyor arzulanmasi anlasilan
Evet bizim ortam böyle
Hımmm degisikmis sende arzular mısın oradakileri
D mı çamı yok artik
Eşin giyinmesin bence gerek yok zaten bu elbiselerin bir yeri örtücü yanı yok
Evdeyiz zaten ya herkes böyle giyiniyor dedim ya
Vala baya genişsiniz garip. Yeşil olan güzel o halde
Genişlikle alakası yokki zaten hep aynı kişiler çok samimiyiz sorun olmuyor
Böyle duygularınız ölür vala ben soylim de. Benlik bişey yok artık o size kalmış yeşil güzel. Ben tayt atlet giysem eşim üstüme atlar seninki zaten hep böyle geziyor onu çekici bulmazsn zamanla sıradan gelir her hali
Nedenki eşim gayet çekici zaten, sen atlet tayt giydiğinde eşin üstüne atlıosa durum sıkıntılı diilmi sencede?
Çıplak geZmedigim için atlet tayt bile çekici geliyor adama demek istedim. Sadece yorum yaptım herkes dilediğini giymekte özgür sadece kendi görüşüm bu. İyi eğlenceler size
İşte şöyle düşün, eşin açık giyinen bir kadın gördüğünde aşırı etkilenecek bunda da görmediği için, anlatabildimmi?
Yoo ben ona evde tahmin etmediğin şeyler giyiyorum yatak odamda merak etme
Hmm anladım peki😉
Ben aslnda eleştirir gibi anlattm yani ben karışmam banane kim ne giyerse giysin. Sadece eşin hep bu tarz giyiniyor. Zamanla sana sıradan gelmezmi gibisi bunu eşelemek istedim 🙃😂😂😂
Yok ben yanlış anlamadım merak etme😁 ama sana özelde bikaç soru sormak isterdim cevaplamak istersen
Tamam beğeniyorum sorunu
Tamam
Takip attım
Siyah bence renk olarak evde diğeri çok cırtlak durur
Hangi siyah yırtmaçlımı?
Hayır diğeri ilk fotoğraftaki daha iyi
Mini etekli seksi olmak şart mı?
Hanım hanımcık giysin söyle eşine
Ya ilki ya sonuncusu
Hayal ettigim ortam biliyormusun
Neymiş hayal ettiğin ortam
Arkadasca toplanip esimin acik rahat giyinmesi
Alagavat nedir bilir misin kardeş
yaşıyorsunuz bu hayatı, 1 numara iyidir.
4 numara
Kanka en çirkini o dilmi ya
şanslısın
Hangisini seçelim?
siyah mini
2 tane var🙄
ilk sıradaki
Baştaki iyi
Yırtmaçlı nasıl sence?
ga vat mısınız?
yav he he..
1 veya 2