Kadınları biliyoruz. Mini etekler, şortlar, taytlar falan. Peki bir erkeği seksi yapan kıyafet nedir?
Takım elbise
Sportif giyim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kadınları biliyoruz. Mini etekler, şortlar, taytlar falan. Peki bir erkeği seksi yapan kıyafet nedir?
Benim seksi bulduğum stiller:

Diğerleri neyse de, en üstdeki ne, hapishane kaçkını gibi 😆 eskiden Amerika'da mahkumlara giydirilirdi bu t-shirt
Sonuncu ve sondan ikinci güzel. Deri ceket ceverim ama kazakla değil, t-shirt ile uyumlu
kazakla takım elbise kombini de erkekler de güzel duruyor. Bunlar çok stil duruyor old money, clasy gibi erkekler de klasik bir elegantlık yaratıyor.
İngilizce terimlerin hiçbirini anlamadım 😅 ne demek istedin açıklar mısın? Rica etsem
Cevap
6Cevap
Sportif giyerim ben
Takım elbise daha çok karizmatik yapıyor. Ama gömleğinin bir kaç düğmesini açıp, delici bir bakış atıyorsa o zaman üf diyorum.
Anladım.. Kravat yok, sadece ceket, ve birkaç düğmesi açık gömlek
Yüzü ve fiziği seksi yapar bence ama kiyafet olacaksa da siyah takım elbise🤤
Siyah takım elbiseye, beyaz gömlek mi, siyah gömlek mi daha iyi sence?
Beyaz tabi kiiii😍
Erkekleri de kısmen aynı mini şort 😂 ciddi anlamda şortu yakıştırırım karşı cinse çok kısa değil tabi deniz şortu gibi değil
https://images.app.goo.gl/W8nLJRsJUBnk8tGZ9
şu çekici değil de ne mesela
Yaşın kaç? Şu yüzden soruyorum, genelde yaşı küçük kızların zevki ile, büyüklerin zevki farklı olabiliyor.
28 🤔
Ok. Zevk meselesi tabi
Turistik yerler dışında şort giymeyi, kendim tercih etmem, erkeklerde de önermem. İlk buluşmada erkekler asla giymesin 😅
İlk buluşmada değil tabi canım sportif giyimin ilgi çekici tarafından bahsetmek istedim sadece
Ona bakarsan ilk buluşmada özenmeyen adam ikinci buluşmayı rüyasında görür 😂
Giyimi kıyafeti aşırı önemseyenlerdenim
Kadının biri burada yorum yapmıştı. Sevgilimle ilk buluşma diye, özenmiştim, güzel giyinmiştim, o ise eşofmanla, şortla gelmişti, böyle güzel giyindiğim için pişman oldum demişti 😅 o geldi şimdi aklıma. Birisi sormuştu , ilk buluşmada ne giymeliyim, diye, kızın biri de, çok özenme, başıma bu geldi, seninde bu gelmesin, normal kot pantolon giy, demişti 😄😅
Kişisel beklentilere ve karaktere göre değişir ya. Kimi eşofmanla da gelinse anormal karşılamaz. Ama özellikle dikkat ederim şahsen, ödenmeden gelmesi sanki beni önemsememiş gibi hissettirir ve kötü bir izlenim verir bu bana. Mesela aynı zamanda aşırı kıskanç biriyimdir fakat bu kıyafet için geçerli değil. İyi giyinmesi bir artı olur
Özenmeden--
Çünkü iyi giyinmesi, giyinmeyi bilmesi bunlar zevkli biri olduğu anlamına gelir ve zevk sahibi biri ilgimi çeker. Zevkli olmak herkesin yapabildiği bir şey değil
Beyzbol forması
Samuray zırhı
Takım
siyah dar boxer
Seher yıldızı marka olmalı demi?
Kim görcek boxeri... Dış giyim kasteddim
Benim gözümde spor giyim herzaman daha üstedir tabi giyinmesini bilenler için
kol saati cekici yapıyor.
Parasal duruma göre değişir
Ne alaka ya
Yakışıklı olana çuval bile yakışır
Siyah gömlek 🤤
Takım elbise tabi ki
Oduncu gömlek 🥳
Takım elbise
Siyah takım ;)
Haşortman
Ayyy bi saattir bu yoruma ve profilde ki o adama gülüyorum 😂
Eşortman tabii. Ev dışında giymem 😅
Spor yaparken de giymem
Spor giyim iyi
seksi mi?
Siyah gömlek tabi kii
Sen akrep burcu musun
@forkesen019 ne alaka akrep burcuyla sorunun, cevabın.
Yakışana her şey
Takım elbise
Casual tarz giyinen
Spor giyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?