Eşimle gezmeye gideceğiz oradan kayınvalidemlere ve görümcemlere gideceğiz Sonrasında da benim anneanne ve teyzelerime uğrayacağız Benim ailem ilk defa tanışacak eşimle Sonrasında da yemek yenilebilir Bu takılar abartı mı

Bundan 2 tane var

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eşimle gezmeye gideceğiz oradan kayınvalidemlere ve görümcemlere gideceğiz Sonrasında da benim anneanne ve teyzelerime uğrayacağız Benim ailem ilk defa tanışacak eşimle Sonrasında da yemek yenilebilir Bu takılar abartı mı

Bundan 2 tane var

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ateş gibidir onlar şimdi adamın cebini yakar
Yani görgüsüzlük olur bence
Ama istersen tak tabi
Evet abartı
ailen neden düğününde yoktu
Annemin 2. evliliği benimde öyle kocası annemi düğünüme yollamadı çocuklu haliyle düğün yapıyor gidemezsin dedi oysa eşim bekar ve evin tek oğlu olduğu için düğün yaptık annem gelmeyince de hiç bir aile üyem gelmedi
altınlarını tak o zaman
Teşekkürler🙏
bir tavsiyem de ailenle çok içki dişli olma psikolojik olarak dibe çekerler seni
Takma bence çünkü insanlar igrenctir 🙂
Dilan Polat gibi sin
Ne alaka 🤣 beni de araştırsınlar bir evin bide bu altınlar var biri22 ayardiğer2 si14 🤣
Şaka falan bir yana herzaman takmıyorum hatta hiç takmadım düğünden sonra ama takmalı mıyım işte
Bak güzelim eltine görümce ne kaynanana gideceksen takma kadınlar bu gibi gelin görümce gibi akrabalık durumlarında zaten birbirine içten içe savaş düşmanı gözüyle bakıyor bedavadan tadını kaçırma arkandan konuşurlar iyi olmak varken papaz olursunuz mutlaka biri bahane arıyordur seni gömmek için fırsat verme. Abartı bunlar bencede
Yeni gelinsen normal
4 5 ay oluyor ama ailem yoktu düğünümde takıyımmı takmayımmı kararsız kaldım
Tak gitsin
Çok çirkin