Moda & Stil Sizce hangi eşarp daha güzel? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Sizce hangiisi daha güzel? 1. eşarp 2. eşarp 3. eşarp 4. eşarp 5. eşarp Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl güncel Güncellemeler+1 yıl Anketi kemale erdirelim katılım bekliyorum 😂 Sizce hangi eşarp daha güzel? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
_Versace_ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Yeşil olan güzel. Tabi seninde ten ve göz rengin nasıl uyumlu olur mu 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Ten beyaz göz yeşil Yorumla _Versace_ +1 yıl Çok uyumlu olur, merak ettim seni, eşarp bağlama tarzını 😊 Yorumla
Muratozer46 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 97% +1 yıl Eşarbı takan daha güzel olduğu için Seçim yapmakta zorlanıyor insan 😊 eşarpların güzelliği ikinci planda kalıyor 😉 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bu kadar makyaj yaptıktan sonra eşarp takmaya gerek yok bence. 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben yapmıyorum Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl 1 ile 2 farki ne. Ilkin foto soruyon sandim sirf bu yuzden meger esarp soruyormussun 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Biri vizon biri bej Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ney🫣🫢 Yorumla Soran +1 yıl Renk farkı var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl He oyleymis. Hic anlasilmiyor sanki. Bir say onlari Yorumla
proofstriker38 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 91% +1 yıl Maşallah baya makyaj bar dudaklar çok güzel gözler efsane 3. Olan yakışmış 1 0 Yorumla
selosss27 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Son iki pek tarzım değil. Daha çok sade tercih ederim 1 0 Yorumla
yalandünyabe Takip Et Xper 5 Yaş: 80 , eic 77% +1 yıl Tercihim 5 nerden aldınız çok hoş 1 3 Yorumla yalandünyabe +1 yıl Sizede çok yakışmış Yorumla Soran +1 yıl Eda uzunlar Yorumla yalandünyabe +1 yıl Teşekkürer Yorumla
sumeyyyeee10 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl 3. tabiki ozellikle gozleriniz yesil ise harika olur 1 0 Yorumla
karadutunlekesi Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeşil gibi olan çok güzel 2 3 Yorumla sendekiben123 +1 yıl X prim ywtmiyo diğer taraftan yazmak icin Yorumla karadutunlekesi +1 yıl Yazmak mı istiyorsun Yorumla sendekiben123 +1 yıl Yani Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Paragrafta beş şık arasında kalmışımd8r 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl 3. Diyorum 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Eğer beyaz tenliysen 3 çok güzel olur Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Moda & Stil konusunda 981 cevap paylaştı. Bu daha güzel 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hangi Yorumla sibsib9999 +1 yıl Özelden yazıp rahatsız etme insanları Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Moda & Stil konusunda 755 cevap paylaştı. Birini 1 0 Yorumla
Nail2022 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl 5 İnci eşarp 1 1 Yorumla Nail2022 +1 yıl ya da 3 üncü eşarp Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. 4 bence 1 0 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 466 cevap paylaştı. 1 ve 4 👍🏻 1 0 Yorumla
srmyageldmsrunmuvar Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Sen gerçek misin? 1 1 Yorumla karasevdan2134 +1 yıl Niye gercek olmasın ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Yeşil olan güzel. Tabi seninde ten ve göz rengin nasıl uyumlu olur mu
Ten beyaz göz yeşil
Çok uyumlu olur, merak ettim seni, eşarp bağlama tarzını 😊
Eşarbı takan daha güzel olduğu için Seçim yapmakta zorlanıyor insan 😊 eşarpların güzelliği ikinci planda kalıyor 😉
Bu kadar makyaj yaptıktan sonra eşarp takmaya gerek yok bence.
Ben yapmıyorum
1 ile 2 farki ne. Ilkin foto soruyon sandim sirf bu yuzden meger esarp soruyormussun
Biri vizon biri bej
Ney🫣🫢
Renk farkı var
He oyleymis. Hic anlasilmiyor sanki. Bir say onlari
Maşallah baya makyaj bar dudaklar çok güzel gözler efsane 3. Olan yakışmış
Son iki pek tarzım değil. Daha çok sade tercih ederim
Tercihim 5 nerden aldınız çok hoş
Sizede çok yakışmış
Eda uzunlar
Teşekkürer
3. tabiki ozellikle gozleriniz yesil ise harika olur
Yeşil gibi olan çok güzel