Senelerdir el çantası kullanırım. Ama sosyal medyada bu konuda erkeğin çanta taşıması abes gibi karşılanmakta.

Senelerdir el çantası kullanırım. Ama sosyal medyada bu konuda erkeğin çanta taşıması abes gibi karşılanmakta.

Yani işi gereği taşıyabilir ya da öyle istemiştir belki yanında eşya taşıyordur. ama ben taşımam çanta. sadece tatile giderken sırt çantası takarım
Zaten hep düşünüyorum bu erkekler çantasız nasıl geziyor, cüzdanı telefonu falan nasıl sığdırıyolar ceplerine diye. Çantasız dışarıda hayatta kalınmazmış gibi geliyor bana 🤣
Bir el çantası abimde de var 7392638262836383 kez kaybetti😂 Şaşmazda konteynerları bile aratmışlığımız var :D
İhtiyacı olan uygun bir çanta kullanabilir.
Normal bakıyorum. Bu tarz sade siyah çanta erkeklerde abartı durmuyor bence, feminen görüntü katmaz. İş gereği çoğu kişi kullanıyor.
Cevap
7Cevap
Hiç sevmem :D beline taksın bari üff
Modern çanta taksın djs
Dünyanın en doğal şeyi falan olabilir. Sosyal medyada insanlar yine başkalarının ne yapacağına karar vermeye çalışıyor 🙄
Aksine ceplerine cüzdan telefon koyduklarında çok çirkin gözüküyor.. arka cepleri düşünce hiç estetik durmuyor
Yo taşıyabilir. İlla kadınlar mi kullanmasi lazım canım erkeklerde taşıyabilir yani
Kadın çantası olmadığı sürece sıkıntı yok 😂 öyle rahat ediyor belliki
Boyun askılı bel çantalarını arada kullanıyorum bir şey taşıyacağım zaman. Seviyorum.
Sizde deseydiniz bir sonraki sokak kombinimi size danışmadan çıkmam diye
Bel çantası kullanıyorum arada sırada. Daha çok hoşuma gidiyor.
Hiç sevmiyorum çanta taşımayı.. Ellerim ceplerim dolu olmasına rağmen rahatsız oluyorum..
Gayet Medeni elit bir erkek
Gözüme hoş gelmiyor benim ya
Kullansın ya sırt çantaları güzel duruyor
Öğretmenlerde sık görüyorum
Normal bişey düşünmüyorum
Kimseyi ilgilendirmez ki
Şuayip abi gibi olmak istemem
kime göre ya s et
fetöcü olabilir : )
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?