AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
kendin gibi ol. mini etek giymeyi seviyorsan ve iyi göründüğünü düşünüyorsan date için de giyeceksin elbette.
Hasta olmayı göze alıyorsan Aşırı mini değilse giyilir
Termal külotlu corabim var. Onu giyerek etek giyiyorum. Çok kısa değil bahsettiğim. Normal günlük eteklerden bahsediyorum.
O zaman giyilebilir ya üstüne başına özen göstermen onu önemsediğini gösterir
Ya herkes farklı yere çekmiş ama pantolonla günlük bir şekilde gitmek istemedim sadece. Hani daha şık ve özenli gorunmekti tek söylediğim. Etekten kastım da aşırı mini, dekolteli yirmacli seksi falan etekler değil tabi 😂😅 ben de rahat edemem onlarda zaten. Hani günlük işe falan giderken giyilen eteklerden bahsediyorum.
Ön yargılı bir kitle var burada biri bir şey sorsa da moralini bozsam canını sıksam diye düşünen 😀
Sağol neyse ki biri anladı şükür 😅
Rica ederim, date in umarım yolunda gider her şey😀
Teşekkür ederim. Şimdi konuştuk date'e yürüyüşe gidiyoruz 😂 çünkü çocuk alman 😅 ya bunu çok duymuştum ama gerçek olduğunu bilmiyordum. Almanlar birinden hoslaninca yürüyüşe davet ediyor diye 😅😅😅 Bu durumda acaba etek yerine tayt mi giysem napsam 😅 ya çok etek giymek istemiştim ama beee
Kurtulursun buralardan gelin git alamanyalara 😀 etekle yürüyüş olmaz tabi tayt üzerine tunik gibi uzun bir şey giy
Zaten almanyadayim 😂 Yok be tunik ne 😂 Bir tayt bir de üst bişey bakmam lazım. Yeni alayım bari su an bilemedim 😅😅
Ooo kıskanıldı 🥲 kış günü crop mu giyeceksin üşütme diye tunik gibi bir şey dedim
Ay yok yok crop giyemem sonra üşütürüm 🤭 ona maalesef bir çözüm bulamadım çorap gibi ahhaha Ama hani çok kalın olmayan bir kazak düşünüyorum. Kalın giyersem kilolu gibi görünürüm diye 😅😅
Çocuk çoktan kararını vermiştir sen hala 🤦🏻♂️😀
Ya çocuk hem bu hafta sonu hem de gelecek hastasonunun planını yaptı 😂😂😂 ben daha ne giysem düşünüyorum 😂😂😂
Kadınlar neden az yaşarın cevabı😅
Istatistiklere göre kadinlar daha uzun yaşıyor ama olsun 😂😂
Cesedimiz yakışıklı en azından 🤓
Aaa bizimki çirkin mi 😂😂😂
Geç ölüyorsan olmasan bile o kadar yaşayınca çirkinleşiyorsundur heralde 😅
Onun için ölü makyozleri mi ne var. Makyaj yapıyorlar cesedine 😅😅😅 ama o hristiyanlarda var, sonra yakiyolar zaten xjennd
Bizim de yüzümüze nur iniyo makyaj falan yok😀
Hahahah kadınları sinir krizine sokup kendiniz bebek gibi kaldığınız için o nur iniyo size 😂😂😂
Hayır işin sırrı sabunla yüzünü yıkamak marka da vereyim hacı Şakir ve bebek poposu gibi yüzün oluyor öyle pahalı kozmetiklere aldanma 😀
Ya o da değil kebapcidan aldiginiz kolonyalı mendil yetiyo size 😂😂 biz de kirpiğin ucuna bile ayrı krem sürüp duralım 😂😂
Önemli olan hangisinin işe yaradığı😀 verimlilik on üzerinden onbir bizim😀
Tamam gidip cifle citiliycem kendimi artık 😂😂😂
Kilo da verirsin kimyasallar teninden çıkınca😅
Evet olabilir date'e ölü gelin zayifliginda çıkarım artık 😂😂😂
Doğallık moda şimdi 😀
Normalde etek giymiyor musun 😅 bentarz etek ten bahsediyorsun
Normalde de giyiyorum. Ya mini dediysem çok kısa değil ya. Diz üstünden biraz daha yukarıda yani
Gideceğin yere bağlı olarak Dar mini ve bacağa kurdele giyebilirsin direk mesaj verir. Akşam eglenceli geçer 😅
Giyyy giy gözü gönlü açılsın
Ya hahahah
Gecenin sonunu kendin belirlemiş okursun ama demedi deme
Bu kış ayında bence kendine bunu yapma
Termal külotlu çoraplar var ten rengi gibi gösteren. Normalde de giyiyorum zaten.
Biliyorum ama ne bileyim biraz sendde ciddi ol ve biraz daha ciddi giyin
Pantolon mu giyiyim? :(
Yani bencede ciddiye binecekse öyle binsin
Ya etek giyince kendimi daha feminen hissediyorum. Pantolon giyince böyle daha günlük iş kadını modunda hissediyorum. Ondan dolayı etek mi giysem diye düşünmüştüm. Zaten bahsettiğim etek hani günlük bir etek. Öyle süper mini bir etek değil. O da gayet günlük. Ama bana kendimi daha kadınsı hissettiriyor etek giymek nedense.
O zaman rahat hissettiğin gibi git
Olsun ben yine de özenli gidicem 😂😂
Tabikide 😂efendim
Ciddiyetten ne anladığına bağlı
sakın giyme hdlfgkdhfg sakın
Giyilebilir çok abartılı olmadıkça.
Tabiii
Giyilir
neden olmasın
Giyilir
Ya sabır
Giyilmez