Moda & Stil Spor ayakkabı neden rahat gelmiyor bana? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hep topuklu yasa babet giyerim ama ayda yılda bir spor giymiştim aşırı rahatsız etti sebebi nedir Güncellemeler+1 yıl Güncelllll Güncellemeler+1 yıl Güncel Spor ayakkabı neden rahat gelmiyor bana? Cevapla Ayakkabı Soruları Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Hangi marka o giydiğin 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Nike Yorumla DertPaketEdition +1 yıl Air force falan mı çünkü giydikçe zamanla açılıyor ayakkabı ilkte rahatsız edici olması normal orjinal demi Yorumla Soran +1 yıl Nike air monarch ve öyle değil sorun şu hem zor giyiliyor hemde tırnağım temas edince rahatsız ediyor hemde ojem bozulur diye korktum Yorumla DertPaketEdition +1 yıl Ayak parmağına pay bırakacak düzeyde numaralı alman gerekli öyle ayağın burna değerse giyilmez o Yorumla DertPaketEdition +1 yıl İlkte öyle nike zamanla açılıyor Yorumla Soran +1 yıl Var boşluk ama yürürken değiyor hemde yere çok yakın Yorumla Soran +1 yıl Yıllar önce adidastada aynı olmuştu Yorumla DertPaketEdition +1 yıl Vallaha hiç monarch kullanmadım iki tane air force var zamanla açılıyor ayakkabı yani ayağının kalıbını şeklini almasını bekle deriö Yorumla Soran +1 yıl E tamamda her ayakkabıda böyleki hemde dili kayıyor sinir oluyorum Yorumla
gecceciyimmm Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Alışkanlık yoksa çok rahat 0 34 Yorumla Soran +1 yıl Nası rahat ya bana hiç rahat gelmedi Yorumla gecceciyimmm +1 yıl Yüzde 99 için öyle Yorumla Soran +1 yıl Bende ayağım yere çok temas etti ve tırnaklarım kumaşa değince garip oldu Yorumla gecceciyimmm +1 yıl Ucu açık ayakkabı mı seviyorsun Yorumla Soran +1 yıl Yokta topukluda tam değmiyor Yorumla gecceciyimmm +1 yıl Nasıl giyiniyorsun Yorumla Soran +1 yıl İşte siyah ya da ten topuklu bazen ucu açık oluyo Yorumla gecceciyimmm +1 yıl Kıyafet ile uyumlu olunca Yorumla Soran +1 yıl İşte babette oluyo arada Yorumla gecceciyimmm +1 yıl Kıyafet nasıl oluyor Yorumla Soran +1 yıl Kot falan hep Yorumla gecceciyimmm +1 yıl Kot ile spor güzel olurdu Yorumla Soran +1 yıl Yok işte dedim ya rahat değil Yorumla gecceciyimmm +1 yıl Rahat canım Yorumla Soran +1 yıl E ayağım yere çok temas ediyor tırnağım direk ucuna geliyor ve dili kayıyor Yorumla gecceciyimmm +1 yıl Yumuşak taban olan var Yorumla Soran +1 yıl E dili kayıyor Yorumla gecceciyimmm +1 yıl Diil derken Yorumla Soran +1 yıl İşte dil işte şu bağcığın altındaki şey Yorumla gecceciyimmm +1 yıl Anladım. Düzgün bağlarsan bir şey 8lmsz Yorumla Soran +1 yıl E açılıyor bağlar Yorumla gecceciyimmm +1 yıl Çorap giyiniyor musun Yorumla Soran +1 yıl Giymem gerekiyomuki Yorumla gecceciyimmm +1 yıl Sordum Yorumla Soran +1 yıl Yok ama gerekiyomuki Yorumla gecceciyimmm +1 yıl Ondan bence. Alışkanlık yok Yorumla Soran +1 yıl Nası yani giymemmi gerekiyor Yorumla gecceciyimmm +1 yıl Çorap sevsen spor ayakkabı seversin Yorumla Soran +1 yıl E full babet topuklu giyiyorum çorapla ne işim olur Yorumla gecceciyimmm +1 yıl Çorap sevmediğini için Yorumla Soran +1 yıl E tamamda ne işim olur çorapla Yorumla gecceciyimmm +1 yıl Gelsene özele Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla gecceciyimmm +1 yıl Gel sen Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tam tersi olması lazım 0 64 Yorumla Soran +1 yıl Nası ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Spor daha rahat olması lazım topuklu hep ağrıtıyor diyor millet Yorumla Soran +1 yıl Bence rahat topuklu sporda ayağım rahatsız oluyor hem yere çok yakın hemde tırnağım değince rahatsız oluyon Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sporda topuklu giyemezsin ama dimn😅 Yorumla Soran +1 yıl Sporda yalınayak oluyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hımm bence spor ayakkabıyı biraz büyük al bu sorun çözülür spor ayakkabılarda her zaman ayağından 1 numara büyük alman daha doğru Yorumla Soran +1 yıl Olsun yürürken çarpıyor ve dili kayması sinir bozucu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yürürken hep topuklu mu tercih ediyorsun Yorumla Soran +1 yıl Evet toğuklu ya da babet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman öyle devam 😅 sen nasıl rahat ediyorsan Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayağın nasıl yere değiyor anlamıyorum bende hiç olmadı öyle Yorumla Soran +1 yıl Yere çok yakın geliyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yüksek taban sporlarda var Yorumla Soran +1 yıl Olsun rahat felmiyo bana dili kayması falanda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dil kayması ne anlamadım Yorumla Soran +1 yıl İşte kenara çekiliyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sıkı bağla Yorumla Soran +1 yıl Bağcık açılıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sıkı bağlarsan neden açılsın sen çorap giymeden giyiyorsun dimi 😅 Yorumla Soran +1 yıl Giymemmi gerekiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben asla çorapsız ayakkabı giyemem terliyor hem oturmuyor giymen lazım bence Yorumla Soran +1 yıl E zaten hep topuklu babet giyerim çorapla ne işim olsun evde çorap yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Spor ayakkabı alırsan giymen gerekir bi tane çorap al ne olucak dksksksks Yorumla Soran +1 yıl Spor ayakkabı sevmiyorumki zaten pek işim olmaz kadın dediğin topuklu giyer Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya şimdi şöyle kadın spor ayakkabı sevende var koşu vs için topuklu genelde özel günler için giyilir Yorumla Soran +1 yıl Koşuda babet giyiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç numara ayağın Yorumla Soran +1 yıl 36 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman 37 numara al çorapla dene bak farkı göreceksin sadece denemek amaçlı Yorumla Soran +1 yıl Çorap almakta istemiyom ama yaa muhtemeln giymicem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çorap almak zor mu ki dksksksks Yorumla Soran +1 yıl Zor vallaha hep topuklu giyen biri için Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Alla alla çorap her yerde var alayım sana bi tane sksksm Yorumla Soran +1 yıl E tamamda ihtiyacım yokki spor ayakkabı alsamda max 1 kez giycem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Deneme amaçlı rahatlığı gör diye dedim zaten 😅 Yorumla Soran +1 yıl Ama topuklu daha rahat bence hemde daha şık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabi topuklu ayağı daha seksi gösteriyor bence sende bunu seviyorsun hani renk oje kullanıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Siyah ve aynı zamanda babette öyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Babette daha mı güzel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayakların bakımlıysa şahane durue Yorumla Soran +1 yıl Babetide arada giyerim yoksa hep stiletto giyerim anca hava karlıysa topuklu bot giyerim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayakların üşümüyor mu ya benim evde çorapla bile üşüyor Yorumla Soran +1 yıl Yoo bugün stiletto giyerek çıktım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya nasıl benimkiler niye buz gibi hep Yorumla Soran +1 yıl O senin sorunun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benden kaynaklı mı san ki elimde değil ki 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerçi siz kızlar üşümüyorsunuz kışın mini etek giyiyorsunuz 😅 Yorumla Soran +1 yıl Yok ben pantolon giyiyorum ama ayakkabı olarak üşümüyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seksi ayakların üşümesin zaten ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakıyorlar mı ayaklarına Yorumla Soran +1 yıl Ecet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana spor ayakkabı giydireceğim 🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Minnoş ayakların üşür spor giy spor havalar soğuk 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Yoo normal bugün Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstanbul soğuk sen nerede yaşıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Kayseri Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kayseri'de soğuk yoksa iyi 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O kadar sohbet ettik e napıyorsun yılbaşında napacaksın 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Oturucam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Topuklu giyip gezmeni beklerdim 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Altı üstü yeni yıl umrumda değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence de bende tek takılıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eklesene beni Yorumla
düşünüyorsamburdayım Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Rahatlık batmış sözü tam bura için 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Neresi rahat Yorumla düşünüyorsamburdayım +1 yıl Spor ayakkabı rahat Yorumla Soran +1 yıl Bana hiç rahat gelmiyor tırnağımın temas etmesi dili kayması falan Yorumla düşünüyorsamburdayım +1 yıl O nasıl ayakkabı yaaa Yorumla Soran +1 yıl Hep böyle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hangi marka o giydiğin
Nike
Air force falan mı çünkü giydikçe zamanla açılıyor ayakkabı ilkte rahatsız edici olması normal orjinal demi
Nike air monarch ve öyle değil sorun şu hem zor giyiliyor hemde tırnağım temas edince rahatsız ediyor hemde ojem bozulur diye korktum
Ayak parmağına pay bırakacak düzeyde numaralı alman gerekli öyle ayağın burna değerse giyilmez o
İlkte öyle nike zamanla açılıyor
Var boşluk ama yürürken değiyor hemde yere çok yakın
Yıllar önce adidastada aynı olmuştu
Vallaha hiç monarch kullanmadım iki tane air force var zamanla açılıyor ayakkabı yani ayağının kalıbını şeklini almasını bekle deriö
E tamamda her ayakkabıda böyleki hemde dili kayıyor sinir oluyorum
Alışkanlık yoksa çok rahat
Nası rahat ya bana hiç rahat gelmedi
Yüzde 99 için öyle
Bende ayağım yere çok temas etti ve tırnaklarım kumaşa değince garip oldu
Ucu açık ayakkabı mı seviyorsun
Yokta topukluda tam değmiyor
Nasıl giyiniyorsun
İşte siyah ya da ten topuklu bazen ucu açık oluyo
Kıyafet ile uyumlu olunca
İşte babette oluyo arada
Kıyafet nasıl oluyor
Kot falan hep
Kot ile spor güzel olurdu
Yok işte dedim ya rahat değil
Rahat canım
E ayağım yere çok temas ediyor tırnağım direk ucuna geliyor ve dili kayıyor
Yumuşak taban olan var
E dili kayıyor
Diil derken
İşte dil işte şu bağcığın altındaki şey
Anladım. Düzgün bağlarsan bir şey 8lmsz
E açılıyor bağlar
Çorap giyiniyor musun
Giymem gerekiyomuki
Sordum
Yok ama gerekiyomuki
Ondan bence. Alışkanlık yok
Nası yani giymemmi gerekiyor
Çorap sevsen spor ayakkabı seversin
E full babet topuklu giyiyorum çorapla ne işim olur
Çorap sevmediğini için
E tamamda ne işim olur çorapla
Gelsene özele
Neden
Gel sen
Tam tersi olması lazım
Nası ya
Spor daha rahat olması lazım topuklu hep ağrıtıyor diyor millet
Bence rahat topuklu sporda ayağım rahatsız oluyor hem yere çok yakın hemde tırnağım değince rahatsız oluyon
Sporda topuklu giyemezsin ama dimn😅
Sporda yalınayak oluyorum
Hımm bence spor ayakkabıyı biraz büyük al bu sorun çözülür spor ayakkabılarda her zaman ayağından 1 numara büyük alman daha doğru
Olsun yürürken çarpıyor ve dili kayması sinir bozucu
Yürürken hep topuklu mu tercih ediyorsun
Evet toğuklu ya da babet
O zaman öyle devam 😅 sen nasıl rahat ediyorsan
Evet
Ayağın nasıl yere değiyor anlamıyorum bende hiç olmadı öyle
Yere çok yakın geliyor
Yüksek taban sporlarda var
Olsun rahat felmiyo bana dili kayması falanda
Dil kayması ne anlamadım
İşte kenara çekiliyor
Sıkı bağla
Bağcık açılıyor
Sıkı bağlarsan neden açılsın sen çorap giymeden giyiyorsun dimi 😅
Giymemmi gerekiyor
Ben asla çorapsız ayakkabı giyemem terliyor hem oturmuyor giymen lazım bence
E zaten hep topuklu babet giyerim çorapla ne işim olsun evde çorap yok
Spor ayakkabı alırsan giymen gerekir bi tane çorap al ne olucak dksksksks
Spor ayakkabı sevmiyorumki zaten pek işim olmaz kadın dediğin topuklu giyer
Ya şimdi şöyle kadın spor ayakkabı sevende var koşu vs için topuklu genelde özel günler için giyilir
Koşuda babet giyiyorum
Kaç numara ayağın
36
O zaman 37 numara al çorapla dene bak farkı göreceksin sadece denemek amaçlı
Çorap almakta istemiyom ama yaa muhtemeln giymicem
Çorap almak zor mu ki dksksksks
Zor vallaha hep topuklu giyen biri için
Alla alla çorap her yerde var alayım sana bi tane sksksm
E tamamda ihtiyacım yokki spor ayakkabı alsamda max 1 kez giycem
Deneme amaçlı rahatlığı gör diye dedim zaten 😅
Ama topuklu daha rahat bence hemde daha şık
Tabi topuklu ayağı daha seksi gösteriyor bence sende bunu seviyorsun hani renk oje kullanıyorsun
Siyah ve aynı zamanda babette öyle
Babette daha mı güzel
Ayakların bakımlıysa şahane durue
Babetide arada giyerim yoksa hep stiletto giyerim anca hava karlıysa topuklu bot giyerim
Ayakların üşümüyor mu ya benim evde çorapla bile üşüyor
Yoo bugün stiletto giyerek çıktım
Ya nasıl benimkiler niye buz gibi hep
O senin sorunun
Benden kaynaklı mı san ki elimde değil ki 😅
Gerçi siz kızlar üşümüyorsunuz kışın mini etek giyiyorsunuz 😅
Yok ben pantolon giyiyorum ama ayakkabı olarak üşümüyorum
Seksi ayakların üşümesin zaten ya
Bakıyorlar mı ayaklarına
Ecet
Sana spor ayakkabı giydireceğim 🤣🤣
Minnoş ayakların üşür spor giy spor havalar soğuk 🤣