Moda & Stil Hangi ayakkabıyı giymeliyim? kırılganagresif Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Ikisinden birini geri iade edeceğim. Hangisi kalmalı? 1. 2. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi ayakkabıyı giymeliyim? Cevapla Ayakkabı Soruları İade Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Bence birincisi. daha genç işi gibi sanki 0 0 Yorumla
gizlikullaniciiii_ii Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl 2ye aşık oldummmm tam benim zevkime göre 2 kalsın 2 1 6 Yorumla gizlikullaniciiii_ii +1 yıl Bu arada 2. nin altına tabi sende istersen mutlaka beyaz çorap giy Yorumla marlaaa035 +1 yıl Beyaz çorap hemiideee firfirliii 😍😍😍 ayakkabılar güzel ama kombin ayakkabılara göre degil Yorumla kırılganagresif +1 yıl Kombin yapmadım ki daha 😓 Yorumla gizlikullaniciiii_ii +1 yıl Ay sen yaparsın ayakkabıya uygun güzel bı kombinnnn 💕😍 güveniyorumm sjshsh Yorumla kırılganagresif +1 yıl Çok tatlısın saaoll 🎀🎀 Yorumla gizlikullaniciiii_ii +1 yıl 🌺💕 Yorumla
goodgirlgonebaddy Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl ozur dilerim ikisi de kotu ama illa birini secmen gerekiyrsa 1i sec 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl 2. çok güzel, modadan anlamayanlar 1 e güzel der.. 1 2 Yorumla kırılganagresif +1 yıl 2. Çok iyi gerçekten ama ben çekememişim 😅🌸🌸Şey bide çok moda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tabi ki aşkım 🤍 Yorumla
damaratiz7 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 86% +1 yıl Moda & Stil konusunda 315 cevap paylaştı. Hepsini iade et bence 0 7 Yorumla kırılganagresif +1 yıl Ne alacağımı bilmiyorum Yorumla damaratiz7 +1 yıl Spor ayakkabı al Yorumla damaratiz7 +1 yıl Daha iyi rahat Yorumla kırılganagresif +1 yıl Olmz Yorumla damaratiz7 +1 yıl Niye Yorumla kırılganagresif +1 yıl Şık lazım Yorumla damaratiz7 +1 yıl Topuklu olmasında ne olursa olsun o ne ya tak tuk tak tuk ben geliyorum diye Yorumla
gözümKIZarıyoo Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Pantolonu niye kestin 0 1 Yorumla kırılganagresif +1 yıl Model Yorumla
teflon-_-tava Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Bi tanesi anne ayakkabısı gibi 0 4 Yorumla kırılganagresif +1 yıl Ya bilmiyorum coquette gibi güzeldi aslında Yorumla teflon-_-tava +1 yıl Bilmiyorum biri fazla sade diğeri abartılı normal giyime pek uygun değil gibi Yorumla kırılganagresif +1 yıl Özel gün için alıyorum 😅 Yorumla teflon-_-tava +1 yıl Ozmn ince olandan şaşma Yorumla
u Luccᴀ Takip Et Master Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Moda & Stil konusunda 388 cevap paylaştı. Birinci olan kalsın, ikinci olanı iade edebilirsin 1 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. 1. si çok şık, sana da pek bi yakışmış. 💃🏻 0 0 Yorumla
aichaa Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kombine bağlı ama biri beğenmedim 0 1 Yorumla aichaa +1 yıl https://pin.it/3aOhru7 Yorumla
Interstellar_ Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl 1. ayakkabı ayak formunuza daha uygun. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yandan görmemiz lazım 0 4 Yorumla kırılganagresif +1 yıl Hee çekmiştim de atmadım onları Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O küçük taşlı sivri burun daha güzel duruyor ama önü küt biten model çok moda. Ayağına yakıştıysa küt olan kalsın dicektim Yorumla kırılganagresif +1 yıl İkisi de iyi oldu ama 2. Biraz daha sert ama parlak taşlı dışarıda giyilmez 2 giyilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen bencede 1i gönder 2 kalsın Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bence giyme daha iyi 0 0 Yorumla
KarlHeisenberg27 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 90% +1 yıl İkiside kötüymüş ya 0 2 Yorumla kırılganagresif +1 yıl Yok başka Yorumla KarlHeisenberg27 +1 yıl Hangisi az kötü 1. si diyeyim o zaman Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 687 cevap paylaştı. 2 numara giy 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kesinlikle 1 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı. Siyahi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Bence birincisi. daha genç işi gibi sanki
2ye aşık oldummmm tam benim zevkime göre 2 kalsın 2
Bu arada 2. nin altına tabi sende istersen mutlaka beyaz çorap giy
Beyaz çorap hemiideee firfirliii 😍😍😍 ayakkabılar güzel ama kombin ayakkabılara göre degil
Kombin yapmadım ki daha 😓
Ay sen yaparsın ayakkabıya uygun güzel bı kombinnnn 💕😍 güveniyorumm sjshsh
Çok tatlısın saaoll 🎀🎀
🌺💕
ozur dilerim ikisi de kotu ama illa birini secmen gerekiyrsa 1i sec
1. çok çekici. Bir de siyah ince çorap olsa.
2. çok güzel, modadan anlamayanlar 1 e güzel der..
2. Çok iyi gerçekten ama ben çekememişim 😅🌸🌸
Şey bide çok moda
tabi ki aşkım 🤍
Hepsini iade et bence
Ne alacağımı bilmiyorum
Spor ayakkabı al
Daha iyi rahat
Olmz
Niye
Şık lazım
Topuklu olmasında ne olursa olsun o ne ya tak tuk tak tuk ben geliyorum diye
Pantolonu niye kestin
Model
Bi tanesi anne ayakkabısı gibi
Ya bilmiyorum coquette gibi güzeldi aslında
Bilmiyorum biri fazla sade diğeri abartılı normal giyime pek uygun değil gibi
Özel gün için alıyorum 😅
Ozmn ince olandan şaşma
Birinci olan kalsın, ikinci olanı iade edebilirsin
1 kot pantalonla çok şık
1. si çok şık, sana da pek bi yakışmış. 💃🏻
Kombine bağlı ama biri beğenmedim
https://pin.it/3aOhru7
parmaklarini seviyorsan 2
En Yukarıdaki ikisi bir arada güzel
1. ayakkabı ayak formunuza daha uygun.
Kesinlikle 2 kalmalı sis
1 kalsın
Önü kare gibi olanı giy.
Kesinlikle birinci..
Yandan görmemiz lazım
Hee çekmiştim de atmadım onları
O küçük taşlı sivri burun daha güzel duruyor ama önü küt biten model çok moda. Ayağına yakıştıysa küt olan kalsın dicektim
İkisi de iyi oldu ama 2. Biraz daha sert ama parlak taşlı dışarıda giyilmez 2 giyilir
Aynen bencede 1i gönder 2 kalsın
Bence giyme daha iyi
1 ya 2. si yasli isi 2 diyenleri sakin dinleme
Hangisi daha rahat geliyor
Ay birincinin linki var mı çok beğendim
İkiside kötüymüş ya
Yok başka
Hangisi az kötü 1. si diyeyim o zaman
Domuz burnu olan güzel
İkinci aşırı kötü.
Taşlı olan kalsın
1. Kalsın