Moda & Stil Piercing veya dovme yapsanız nerenize yapardiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Guncelle Piercing veya dovme yapsanız nerenize yapardiniz? Cevapla Piercing Soruları Beğen Paylaş Takip Et
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Göğüs altına kaburga üzerine kalbimin üzerine olurdu sanrm 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ozel biseymi. olurdu😊 Yorumla seyda028 +1 yıl Bilmiyorum ki dusunmedm ne şekil olur diye ama yabancı bir söz olurdu sanrm Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 863 cevap paylaştı. Dövme icin bacak arkasina yapardım piercing erkek icin hos değil bence kadına daha cok yakışıyor 1 0 Yorumla
Nurdisina11111 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Ikisi de var ösmdsşmfşsöd 2 7 Yorumla Soran +1 yıl Nerelerde 😂 Yorumla Nurdisina11111 +1 yıl Göbek piercing dövme göğsümde Yorumla Soran +1 yıl Vay 😊 sen zevklisin Yorumla Amed_Mavis21 +1 yıl Dövme ne olarak var peki 🤔 Yorumla Nurdisina11111 +1 yıl @Amed_Mavis21 lotus Yorumla Soran +1 yıl Zevklerini ogrenmek isterim😊 Yorumla Amed_Mavis21 +1 yıl Güzelmiş.. yakışır göğüse ☺️ Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Piercing kalcama 1 21 Yorumla Soran +1 yıl Oraya nasil oluyo😂 Yorumla Amed_Mavis21 +1 yıl Bende şaşırdım volla 🙄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Amed_Mavis21 üf sen sus sapik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soran belki üste falan olur Yorumla Amed_Mavis21 +1 yıl He sapık tabi 🤦🏻♂️ Volla İlk kez duyuyorum 🤷🏻♂️ Yorumla Soran +1 yıl Guzel olur aslnda 😊 Yorumla Soran +1 yıl Zevklisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soran sapiklar geldi yorumuma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ya da göbek deligi ama acir jfjf Yorumla Soran +1 yıl Aynen maalesef Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama koru beni sapiklardan Yorumla Soran +1 yıl Acir ama hosuna gidiyosa katlancaksn😊 Yorumla Amed_Mavis21 +1 yıl Sapıklar he Allah biliyor kimin ne olduğu 🤚 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Amed_Mavis21 of kes seninde biliyoz ne sapiklk yaptini anlatip duruyodn Yorumla Amed_Mavis21 +1 yıl Ne yapmışım ki 🤔 Yorumla Soran +1 yıl @Amed_Mavis21 demek konusmusssunuz mesajlasmissiniz biliyo Yorumla Amed_Mavis21 +1 yıl Çok arkadaşım var bilemiyom ki gizli 🤷🏻♂️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soran yok mesajlasmadim 1 tane görüsnü görmüstüm Yorumla Soran +1 yıl Anladm boş ver artik😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bosverdim kuzum Yorumla Soran +1 yıl 😇nickini ac diyecem ama neyse Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. alnımın ortasına 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Göğüs altına kaburga üzerine kalbimin üzerine olurdu sanrm
Ozel biseymi. olurdu😊
Bilmiyorum ki dusunmedm ne şekil olur diye ama yabancı bir söz olurdu sanrm
Dövme icin bacak arkasina yapardım piercing erkek icin hos değil bence kadına daha cok yakışıyor
Ikisi de var ösmdsşmfşsöd
Nerelerde 😂
Göbek piercing dövme göğsümde
Vay 😊 sen zevklisin
Dövme ne olarak var peki 🤔
@Amed_Mavis21 lotus
Zevklerini ogrenmek isterim😊
Güzelmiş.. yakışır göğüse ☺️
Piercing kalcama
Oraya nasil oluyo😂
Bende şaşırdım volla 🙄
@Amed_Mavis21 üf sen sus sapik